Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grondalles

Durmadan "Unable to connect to server" hatası alıyorum, oyun bile inmedi.

Launcher kapatıp tekrar deneyin hocam. Olmazsa modem resetleyin yeni bir IP alın tekrar deneyin düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 30 Eylül 2012; 20:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: Grondalles

Durmadan "Unable to connect to server" hatası alıyorum, oyun bile inmedi.

Launcher kapatıp tekrar deneyin hocam. Olmazsa modem resetleyin yeni bir IP alın tekrar deneyin düzekecektir.

Oldu teşekkürler, [0/2] - 1.9GB'lık dosya iniyor.
  • Bende indiriyorum oyunu bakalım zevkli mi bende oyun arayışı içerisindeydim
  • optimizasyon bakımından ilerleme var mı ? en son oynadığımda bayağı bir fps sıkıntısı çekmiştim .
  • bunu oyunun ıcındekı GraphicSettings.ini dosyasının ıcıne yapıstırın azda olsa bir getirisi olacaktır

[Graphic Settings]
    ShadowMapSize=3
    PostProcess=3
    ShaderVersion=3
    RenderBloom=0
    RenderDOF=0
    ParticleFX=1
    TextureSize=1
    DrawingDistance=1
    VolumetricShadow=0
    MotionBlur=0
    AutoConfigure=0
    LodQuality=2
    ShdLodQuality=3
    DisplayWidth=800
    DisplayHeight=600
    Windowed=0
    DisplayRefresh=60
    VSync=0
  • quote:

Azıcık sabredin gençler. Eve gideyim modeme ayar çekip geleceğim ben de. Mehmet'in de FS oynayacağı varmış o zaman Uğur. Aç gibi saldırmalar falan buna işaret Dua edin de sorunsuz birlikte oynayabilelim yoksa çok sıkıldım la oyun yok. Engin'i de getirelim FS'ye o zaman hızlı bir şekilde.

Siz hangi versiyonu kullanıyorsunuz bir deluxe var bir de standart, arada uyumsuzluk olmasın.
  • Arkadaşlar toplanıp mikrofonlu falan takılalım tek başına zevki kalmamaya başladı oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin285

quote:

Azıcık sabredin gençler. Eve gideyim modeme ayar çekip geleceğim ben de. Mehmet'in de FS oynayacağı varmış o zaman Uğur. Aç gibi saldırmalar falan buna işaret Dua edin de sorunsuz birlikte oynayabilelim yoksa çok sıkıldım la oyun yok. Engin'i de getirelim FS'ye o zaman hızlı bir şekilde.

Siz hangi versiyonu kullanıyorsunuz bir deluxe var bir de standart, arada uyumsuzluk olmasın.

Bir iki silah veriyor fazladan Deluxe. Onun dışında bi numarası yok yani. Önemli olan multiplayer'a bağlanabilmek ve orda kalabilmek. Ben evde port falan açmadan yalnız oynayabiliyorum ama Uğur ile oynamaya çalıştığımızda 3-4 kere de bir anca yapabiliyorduk. Şu portlar işe yarar umarım. Burda konuşmayalım FS'nin kendi konusunda konuşalım konu kirlenmesin

• recon um 20 Lv. oldu. MSR + Bipod + Muzzle Break aldım 4x dürbün pek hoşuma gitmiyor ayarlanabilir alacağım, 3-9x mi alayım yoksa 2,5-12x mi ? hangisi daha çok kullanışlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

recon um 20 Lv. oldu. MSR + Bipod + Muzzle Break aldım 4x dürbün pek hoşuma gitmiyor ayarlanabilir alacağım, 3-9x mi alayım yoksa 2,5-12x mi ? hangisi daha çok kullanışlı ?

En iyisi 9x hocam gorus acisi daha genis 12x gorus acisi cok dar ikisininde nisangahlari ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın aldığımız silahları satabilme şansımız varmı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

satın aldığımız silahları satabilme şansımız varmı acaba :)

Var fakat aldığınız fiyatın çok çok altına satarsınız. Mecbur değilseniz saymayın bi getirisi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

recon um 20 Lv. oldu. MSR + Bipod + Muzzle Break aldım 4x dürbün pek hoşuma gitmiyor ayarlanabilir alacağım, 3-9x mi alayım yoksa 2,5-12x mi ? hangisi daha çok kullanışlı ?

En iyisi 9x hocam gorus acisi daha genis 12x gorus acisi cok dar ikisininde nisangahlari ayni

teşekkürler. peki başka düşüncesi olan varmı ? ''bence 12x al çünkü şu yüzden almaya değer'' gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

teşekkürler. peki başka düşüncesi olan varmı ? ''bence 12x al çünkü şu yüzden almaya değer'' gibi.

Çok uzaktan kesin atış yaparsın. Ama 2.5X ile 12X arasında çok fazla ayarlanacak mesafe olduğu için biraz zaman kaybı. Ayrıca gerçekten görüş açısı oldukça dar. 9X en ideali. Bu arada ayarlamalı dürbünlerde dürbünü açtığınızda melee tuşuna (mouse topuna yani) basarsanız en uzağa, tekrar basarsanız en yakına tek tıkta gelmiş olur. Tek tıkla 9x, sonraki tıkla 3x yani

• 15 Level oldum ve SR-25 SD satın aldım ancak silahlarımda gözükmüyor sebebi nedir acaba (10 levelde Sentinel SR-1 SV) o listede oyuna başlarken verilen 2 silah ile birlikte duruyor ancak dediğim gibi yeni satın aldığım ortalıkta yok.
  • quote:

15 Level oldum ve SR-25 SD satın aldım ancak silahlarımda gözükmüyor sebebi nedir acaba (10 levelde Sentinel SR-1 SV) o listede oyuna başlarken verilen 2 silah ile birlikte duruyor ancak dediğim gibi yeni satın aldığım ortalıkta yok.

Eğer inventory'niz yani eşyaların saklandığı kısım dolu ise yeni aldığınız eşyalar ya da maç sonunda kazanmış olduğunuz common veya rare gibi item'ler inbox'unuza mesaj olarak düşer. Inbox'a girip get item dediğiniz zaman itemler tekrar sizin kullanabileceğiniz yerine dönerler. Tabiki bunu yapmadan önce gerekli boşluğu açmış olmanız lazım. Genelde yapılan hata çıkan common'ları veya rare'leri açmadan öylece bekletmektir. Onları kullanacaksınız öyle bekletirseniz bir faydası olmaz Dediğim gibi yapın silahı inventory'de göreceksiniz.

• Oha be şaka gibi bir oyun devrim niteliğinde dayzmı bumu bakalım başka devrimler gelmez umarım yoksa hiçbirini oynayamayacağız :D
  • quote:

quote:

15 Level oldum ve SR-25 SD satın aldım ancak silahlarımda gözükmüyor sebebi nedir acaba (10 levelde Sentinel SR-1 SV) o listede oyuna başlarken verilen 2 silah ile birlikte duruyor ancak dediğim gibi yeni satın aldığım ortalıkta yok.

Eğer inventory'niz yani eşyaların saklandığı kısım dolu ise yeni aldığınız eşyalar ya da maç sonunda kazanmış olduğunuz common veya rare gibi item'ler inbox'unuza mesaj olarak düşer. Inbox'a girip get item dediğiniz zaman itemler tekrar sizin kullanabileceğiniz yerine dönerler. Tabiki bunu yapmadan önce gerekli boşluğu açmış olmanız lazım. Genelde yapılan hata çıkan common'ları veya rare'leri açmadan öylece bekletmektir. Onları kullanacaksınız öyle bekletirseniz bir faydası olmaz Dediğim gibi yapın silahı inventory'de göreceksiniz.

çok teşekkür ederim.Bende dedim satın aldım ancak inventory dolu diye para gitti ancak silah gelmedi boşuna para gitti diye düşünüyordum.İnbox sistemine düşmüş gerçekten ordan hallettim.Sr-25 Sd için sizce hangi dürbünü almak iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 5 Ekim 2012; 12:09:25 >

• quote:

çok teşekkür ederim.Bende dedim satın aldım ancak inventory dolu diye para gitti ancak silah gelmedi boşuna para gitti diye düşünüyordum.İnbox sistemine düşmüş gerçekten ordan hallettim.Sr-25 Sd için sizce hangi dürbünü almak iyi olacaktır.

Rica ederim Yarı otomatik sniper tüfekleri için ben 6x dürbünü öneririm. Çünkü hızlı bir oynayış yapmanız gerekir. Dürbün ayarla bırak derken vakit kaybı olabilir. 6x en geniş görüş açısına sahip olduğu için koşan düşmanları kaçırmanız da zorlaşmış olur. 6x denemenizi tavsiye ederim.

• seri atış sniper hiç kullanmadım. tek atan benim için daha iyi,

oracle ile yerini belirle - ekranın ortasını adamın kellesine ayarla - zoom - shot !
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.