Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadasLar bende bu oyunu bugun ındırdım fakat felaket kasıyor oyun oynanmıyacak derecede felaket ne gıbı eklentıler yapmam gerekıyor
    pc Windows 7 kurulu
    4 gb ddr3 ram
    amd athlon II x2 250 processor 3.00
    suan takılı ekran kartı yok ... yardımcı olun soyledıgını parcaları ekleyıp tekrar deneyeyım ...
  • Phantom 1-4x dürbün almaya değer mi ?

Open Reflex 1x e göre + sı ve - si nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: muhammedaliagba

Beyler bu oyunu hiç oynamadım da almayı düşünüyorum öneriyomusunuz ? Multi zevk li mi bari

Hocam bu oyun Free to Play. Ödeme falan yapmadan oynuyorsunuz yani. Direk indirip oynayabilirsiniz. Sizin bahsettiğiniz Future Soldier versiyonu. İkisini de oynayan biri olarak Future Soldier 100 kat daha iyi

Hocam o zaman future baslayım 100 katsa Fazla değil fiyatı zaten madem değer diyosun

• quote:

quote:

quote:

Beyler bu oyunu hiç oynamadım da almayı düşünüyorum öneriyomusunuz ? Multi zevk li mi bari

Hocam bu oyun Free to Play. Ödeme falan yapmadan oynuyorsunuz yani. Direk indirip oynayabilirsiniz. Sizin bahsettiğiniz Future Soldier versiyonu. İkisini de oynayan biri olarak Future Soldier 100 kat daha iyi

Hocam o zaman future baslayım 100 katsa Fazla değil fiyatı zaten madem değer diyosun

Oyun çok kaliteli ama pc sürümü çok sorunlu. Modeme port falan açmanız gerekiyor bağlantı sorunu olmaması için. Bir de pc oyuncu sayısı konsollara göre oldukça az. Yine de hala güzel oyun ama söylediklerimi de dikkate alın derim satın almadan önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun çok kaliteli ama pc sürümü çok sorunlu. Modeme port falan açmanız gerekiyor bağlantı sorunu olmaması için. Bir de pc oyuncu sayısı konsollara göre oldukça az. Yine de hala güzel oyun ama söylediklerimi de dikkate alın derim satın almadan önce

Teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Phantom 1-4x dürbün almaya değer mi ?

yorumunuzu bekliyorum.
  • quote:

quote:

Phantom 1-4x dürbün almaya değer mi ?

yorumunuzu bekliyorum.

Uzak mesafelerde de etkili bir silah kullanıyorsanız mesela ACR SV gibi phantom 1-4x öneririm. Bir tıkla 4x diğer tıkla 1x haline geçiyor. Ama 1x halinde open reflex'e göre daha çok saçılıyor gibi geliyor. Sanki kontrol etmesi zormuşçasına.

Burada resimleri var almadan önce bakın isterseniz:

Phantom 1-4x
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Open Reflex 1x
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

• O zaman Assault (Sar 21 C) için Phantom 1-4x, Recon (MP7) için de Open Reflex 1x alayım. Doğru mu ? yada ikisine de Phantom 1-4x mi alsam, çünkü MP7 çok tepmiyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bladrid -- 13 Kasım 2012; 17:41:31 >
  • quote:

O zaman Assault (Sar 21 C) için Phantom 1-4x, Recon (MP7) için de Open Reflex 1x alayım. Doğru mu ? yada ikisine de Phantom 1-4x mi alsam, çünkü MP7 çok tepmiyor. :)

SAR 21 C ve MP7 için de Open reflex 1x öneririm. Çünkü bu iki silah da yakın mesafe çatışmaları için uygun silahlar. Eğer Phantom 1-4x takarsanız silah sekmese bile dürbünü açtığınızda size sekiyormuş gibi gözükecektir. Ben yine de size Open reflex'i öneririm. Uzak atış yapacaksanız bile tekli tekli atarak hedefi bulabilirsiniz. Zaten MP7 ile uzağa pek ateş etmenize gerek yok. Silahın damage'i düşünüldüğünde boşuna mermi yakmış sayılırsınız. SV tip silah kullanıyorsanız (ACR SV, MK16 SV vs.) Phantom 1-4x alın derim.

• Oyunu yüklemek istiyodum. Launcher ı yüklendi ama "Unable to connect server" hatası alıyorum. Engelleyecek ne Antivirüs nede Firewall var. Yardım edecek biri varmı bu konuda....? nasıl oyunu kurarım.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 15 Kasım 2012; 14:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Oyunu indirmeye başladım şuan oyunda gerçek para çok çok mu üstün?

hayır sadece gelişim için zaman kazandırıyo
    şuan oyunda gerçek parayla alınıp oyun parasıyla alınamayan tek şey "50% exp and rp boost" eğlenmek için çok da lazım bişiy değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1990usta

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Oyunu indirmeye başladım şuan oyunda gerçek para çok çok mu üstün?

hayır sadece gelişim için zaman kazandırıyo
    şuan oyunda gerçek parayla alınıp oyun parasıyla alınamayan tek şey "50% exp and rp boost" eğlenmek için çok da lazım bişiy değil

O mesajım kaç ay önceydi. Oyunu denedim ve rastgele kasmalardan dolayı oyunu bıraktım. Aslında güzel bir TPS olmuş.
  • En son oynadığımda yeni harita gelmişti ilk kez. Varmı mı bi değişiklik ona göre indiricem.
  • Oyundaki nickim :

StudField

yani başladım beğendim.Umarım devam edilirebilitesi olan bir oyun olur
  • Paylaşım için çok teşekkürler bende yeni indirdim recon oynuyorum hadi hayırlısı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kişiseltakıntı -- 12 Aralık 2012; 20:03:31 >
  • Arkadaşlar sizce snipere hangi dürbünü aliyim 9x mi yoksa 12x mi alıp da denemek istemiyorum çok para istiyor bi öneride bulunur musunuz.
  • Ben arkadaşımı nasıl ekleyebilirim deniyoruz deniyoruz olmuyo serverlar farklı olduğundan bulamıyo nasıl aynı servere girebiliriz ?
  • oynayan varsa beni de ekleyiverin hiç arkadaş yok
    nikim GATIRCANccc

bide silaha lazer almayı düşünüyom, aldığıma değer mi işe yarıyo mu
  • Beyler bende girmiyor şuan sizdede problem var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenZ35 -- 18 Aralık 2012; 19:30:59 >
  • Oyun patc yaptıktan sonra 806b007b hatası veriyor ve oyuna girmiyor, Ubisoft forumlarında bu hata için '' oyunun içine oturum açtığınızda başlatıcısı her zaman açık olduğundan emin olun.'' yazıyor başlatıcı derken neyi kastediyor bir bilgisi olan varmı?

GROLauncherNCSA
    GROLauncherEMEA

Bu launcherlerin arasındaki fark nedir bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 20 Aralık 2012; 1:56:30 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.