Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle oldukça güzel bir oyun olmuş. Grafikler güzel ve optimizasyon başarılı. Çatışmalar gerçekçi olmuş. Beğenmediğim yönlerine gelince, takıma hiç bir şekilde komut verilmiyor, "enemy sniper","need backup", "help" vs. Bunun yanında özellikle recon sınıfının cloak olayı (yani gizlenme) çok rahatsız edici. İyi bir recon oyunu değiştirirken, kötü reconlar oyunu kaybetmenize sebep oluyor. Recon cloak yerine diğer cihazını kullansa takıma çok yararı olacak. Bence fantastik öğelerden ziyade biraz daha klasik kabiliyetler olsaydı, oyun çok daha güzel olurdu.
  • arkadaşlar isteyen ekleyebilir nick ardamanav assault 10 recon 12 level
  • Biri bana nasıl arkadaş ekleyebiliceğimi söyleyebilirmi....

Arkadaşımı ekleyemiyorum isimi harfi harfine doğru yazıyorum ama yinede user cannot be found diyo
  • arkadaşlar hala oyunu oynayan varsa aranızda beni ekleyin beraber oynayalım

oyundaki nick'im katilsovalye9 (recon)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katilsovalye9

arkadaşlar hala oyunu oynayan varsa aranızda beni ekleyin beraber oynayalım

hocam eve gidiyim ekliyicem ardamanav assault 10 recon 12 level 3 aydır oynuyorum malum pek giremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

hocam eve gidiyim ekliyicem ardamanav assault 10 recon 12 level 3 aydır oynuyorum malum pek giremedim

Hocam,
    bende ilk açıldığı zamanlarda başlamıştım ancak giremedim kısmet olmadı şu anda tekrardan başladım oyuna / beyler tek sorun launcher masaüstünden silinmiş (kardeşim yüzünden) şimdi oyunu açamıyorum araştırıyorum sizde yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam,
    bende ilk açıldığı zamanlarda başlamıştım ancak giremedim kısmet olmadı şu anda tekrardan başladım oyuna / beyler tek sorun launcher masaüstünden silinmiş (kardeşim yüzünden) şimdi oyunu açamıyorum araştırıyorum sizde yardımcı olursanız sevinirim :)

launcherı indirebilirsiniz hocam haber verin fireteam atalım şuanda giriyorum

• quote:

quote:

quote:

Hocam,

http://g1212.hizliresim.com/14/q/h4ytx.png

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam,

işte benim hesap hocam nasılımhttp://g1212.hizliresim.com/14/q/h4yx4.png

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam,

işte benim hesap nasılım hocamhttp://g1212.hizliresim.com/14/q/h4z08.png

• Arkadaşlar oyun gerçekten başarılı, takım oyununu teşvik ediyor. Gördüğüm ufak bir sorun para kazanmak biraz zor. Bu oyun gerçekçi bir çatışma hissi verdiği için, modern warfare tarzı oyunlardan çok daha zevkli geldi bana.

Oyunda Fireteam bulmakta zorlanıyorum, Türk'lerin kurduğu aktif bir klan var mı?

Oyun takma adım: AeRo1TR1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Arkadaşlar oyun gerçekten başarılı, takım oyununu teşvik ediyor. Gördüğüm ufak bir sorun para kazanmak biraz zor. Bu oyun gerçekçi bir çatışma hissi verdiği için, modern warfare tarzı oyunlardan çok daha zevkli geldi bana.

Oyunda Fireteam bulmakta zorlanıyorum, Türk'lerin kurduğu aktif bir klan var mı?

Oyun takma adım: AeRo1TR1

ekliyorum fireteam yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 6 Haziran 2013; 21:43:59 >
  •  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Arda arkadaşımız ile oynadığımız oyunlardan bir kaç fotoğraf :)

•  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]
  • İyi günler arkadaşlar ya ben bir türlü oyuna giremiyorum devamlı oyuncu aranıyoır diyor ingilce olarak oda şekline gösterimi yokmu bu oyunun sırf bu yüzdne bırakabilirim oyunu çok canımı sıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resoman

İyi günler arkadaşlar ya ben bir türlü oyuna giremiyorum devamlı oyuncu aranıyoır diyor ingilce olarak oda şekline gösterimi yokmu bu oyunun sırf bu yüzdne bırakabilirim oyunu çok canımı sıkıyor...

Aynen bende bugün başladım ama sürekli oyuncu arıyor.
  • Arkadaşlar ordada oyun arama ekranın bir seçenek var, siz çaylak olunca otomatik beginner seviye rakip arıyor fakat bulamıyor. Bunu normal/all tarzı bir seçenek var, ona getirirseniz maça girer. İlk maça girmesi 2 dakika civarı sürebilir.
  • TRsoldierTR ekleyin, ft bulamıyorum.
  • Minimum: İşletim Sistemi: Windows XP (SP3) /Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1), 32 bit & 64 bit İşlemci: Intel Multi core (Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7) @ 2.66 Ghz ve üzeri, AMD Athlon64 X2 3600 RAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista veya Windows 7 Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 ve üzeri Ses Kartı: DirectX 9.0c compliant Ses Kartı HDD: 6 GB of boş alan Framework: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 Önerilen: İşletim Sistemi: Windows 7 (32-bit or 64-bit) İşlemci: Intel Multi-core CPU (Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7) @ 3 Ghz / Phenom II X2 545 ve üzeri RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista & 7 Ekran Kartı: 512+ MB DirectX-compliant, Shader 3.0-enabled video card based on nVidia GeForce GTX 260 or AMD/ATi HD 4850 ve üzeri Ses Kartı: 5.1 Ses Kartı HDD: 6 GB boş alan Framework: Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
    oyunun özellikleri bu minimum benimkiler de bu
    windows 7 home premium 32 bit
    sistem üreticisi: intelr
    SİSTEM MODELİ: AWRDACPI
    BIOS:PHOENİX-awardBIOS V6.00PG
    İŞLEMCİ:İntel(R) Pentium(R) D CPU 3.000 GHz 2(CPUs),-1.5GHz
    Bellek: 3GB RAM (kullanılabilir 2GB)
    directX SÜRÜMÜ directX 11
    ekran: ATI RADEON HD 3850
    uyarmı yoksa uymazmı uymazsa neyi degistirmeliyimmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aCeMiÇırO -- 31 Aralık 2012; 15:42:46 >

• Arkadaşlar birşey soracam... Oyunda fireteam a girersem ne oluyor. yani fireteam olmanın olayı ne ?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.