Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
10
Favori
59.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Oyuna yeni harita eklendi.

hocam nasıl bir harita ?? ayrıca klan savaşlarıda eklendi
  • Oyunu oynayan yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadSpace00

Oyunu oynayan yokki

hocam oyuna giricem fire team yaparız ardamanav idim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Oyunu oynayan yokki

hocam oyuna giricem fire team yaparız ardamanav idim

Hocam oyun bende suanda yüklü değil kusura bakma. Baktım kimse yok sildim. Online adam yok oyunda.
  • quote:

quote:

Denizaltı üssü gibi bir yer fakat baya zorlanıyor insan haritayı tanımadığı için.

@DeadSpace00 Bu oyundan bahsediyorsanız serverlere girmek için bekliyorsunuz online kısmı çok kalabalık.
  • quote:

quote:

quote:

Denizaltı üssü gibi bir yer fakat baya zorlanıyor insan haritayı tanımadığı için.

@DeadSpace00 Bu oyundan bahsediyorsanız serverlere girmek için bekliyorsunuz online kısmı çok kalabalık.

Nasıl yani o kadar bekledim bir acılmadı oyun , cok oyuncu varsa yükleyim bari

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani o kadar bekledim bir acılmadı oyun , cok oyuncu varsa yükleyim bari

yukle tabi

• Öncelikle Herkeze Merhaba

Oyuna yeni başladım 5 levelım sorum şudur:

level atladıktan sonra, item vb. eşyaları tutup üstüme sürüklüyordum. daha sonradan bu sayfayı bir türlü açamadım belli bir leveldan sonra kendisi mi açılıyor yoksa ben mi beceremedim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Oyuna 1 ay girmedim sonra oyuna tıkladım yüklenirken "failed patching error" diyor bende sildim yeniden yükliyim dedim yine aynı şey oluyor nasıl düzeltebilirim arkadaşlar ? yardım ederseniz sevinirim.
  • oyunu şimdi indiriyorum .oynucak arkadaş varsa .beraber oynayabiliriz .
  • selam arkadaslar ben bu oyunu laptopa kurdum ama start game'e tıklıyorum oyuna girerken masaüstüne atıyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilcek biri varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClammY

selam arkadaslar ben bu oyunu laptopa kurdum ama start game'e tıklıyorum oyuna girerken masaüstüne atıyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilcek biri varsa sevinirim.

En basiti bir yönetici olarak çalıştırmayı dene.
  • oyuna geçen hafta başladım birşey sormak istiyorum beta ne kadar sürer ve beta bitince bizim hesaplar sıfırlanır mı?
  • Eskiden Blacklight Retribution oynuyordum, sıktı biraz; şimdi buna bakalım nasıl bir şeymiş.

Beyler bu arada videolara baktım, sanki sürekli 3rd person yani dışarıdan oynuyoruz, bunu kendimiz oynamak için bir ayar yok mu ya ?
    Grafikler falan da BLR gibi güzel duruyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrmbtrm

oyuna geçen hafta başladım birşey sormak istiyorum beta ne kadar sürer ve beta bitince bizim hesaplar sıfırlanır mı?

Hayır full sürümde aynı hesabınla devam edersin.
  • Oyunu yüklemeyi düşünüyorum da F2P deyince biraz uzak durmak istedim çünkü herkes girebiliyor bu da bazı sıkıntılara yol açabiliyor. Future Soldiler'da online oynayan az mı? Grafik, eğlence, seviye olarak kaç puan verirsiniz oyuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII
    Elinizdeki silahı bırakıp direk MP5SD-N2 + Grip + Muzzle Break + Ext. Ammo olarak satın alın. Mutlaka Open Reflex 1x'i satın alın.

Mp5sd-n2 silahına Grip veya Muzzle Break takılmıyor mp5a2 mi kastettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrmbtrm

quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII
    Elinizdeki silahı bırakıp direk MP5SD-N2 + Grip + Muzzle Break + Ext. Ammo olarak satın alın. Mutlaka Open Reflex 1x'i satın alın.

Mp5sd-n2 silahına Grip veya Muzzle Break takılmıyor mp5a2 mi kastettin

Grip i fazladan yazmışım hocam pardon. Yine MP5 SD N2'yi kastettim. Başlangıç için güzel silah.
  • ARKADAŞLAR SELAMLAR. GHOST RECON ONLİNE oyununa clan olarak büyük emek vermiş ve taktik. kendini geliştirme. diğer türk oyunculara yardımcı olmak için basit bir alt clan kurduk.
    Clanımızın ismi [ozo] OZONE. Görenler bilir belki. şu ana kadar gayet iyi gidiyoruz ancak adam alma vakti geldi :)
    Buradan yada Oyun içi P.M atabilirsiniz
    Oyundaki nickim : PeaceKeeper
    Avrupa Serverındayız
    Aranan özellikler:
    Kendine güvenen takım oyununa alışık hızlı oynamayı seven
    en az 1 class da 30 lwl ve silah sorunu yaşamayan
    ts3'ü ve mikrofonu olan
    takım çalışmasına yatkın
    eğer bu özelliklerdeyseniz aramızda olmanızdan gurur duyarız. gelin görün bir deneyin derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceKeeper -- 15 Şubat 2013; 20:12:22 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.