Şimdi Ara

Ghost Recon Wildlands'i denedik ilk izlenim videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    bugüne kadar hiçbir oyunu ingilizce dışında kullanmadım.bu devirde ingilizce bilmek şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bugüne kadar hiçbir oyunu ingilizce dışında kullanmadım.bu devirde ingilizce bilmek şart

Sana bir sorun diyelim sen Almanya li bir insansın ve oyunda senin dilin olan almanca var birde ingilizce dil desteği hangisini tercih ederdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    film olsun,oyun olsun,işletim sistemi olsun,tv/telefon vs farketmez,ingilizce.hem bu gibi uygulamalar pratik yapmak açısından da fırsat

elime geçen türkçe destekli oyunları da zaten hep ingilizce oynadım.global dünyada almanların da ingilizce bilmesi şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 1 Mart 2017; 13:34:6 >
  • ubisoft pişmanlıkdır kelimesi gerçekten doğru
    ben ghost recon phantoms severek yıllarca oynadım ama ubisoft oyunu 2017 başı kapatdı ve oyunu oynayan birçok türk oyuncuda hem madur oldu hemde sap gibi ortada kaldı.

defalarca destek maillerinden oyunu lütfen kapatmayın dememe rağmen hiçbir çevap verilmedi. bir oyuncu olarakda ubisoft hiçbir ürünü almama kararı verdim
    gerçi alanlarda pişman yaaa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

film olsun,oyun olsun,işletim sistemi olsun,tv/telefon vs farketmez,ingilizce.hem bu gibi uygulamalar pratik yapmak açısından da fırsat

elime geçen türkçe destekli oyunları da zaten hep ingilizce oynadım.global dünyada almanların da ingilizce bilmesi şart.

İyi filmleride tr alt yazı açmadan izliyorsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    evet,filmlerde ingilizce altyazı veya hiç kullanmıyorum

oyunlarda film kadar konuşma yok.ama yine de isteyene demolarında ingilizce altyazı mutlaka oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.