Şimdi Ara

Ghost rider thanosa kefaret bakışı yapabilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
10.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

O kadar zor değil hocam gittim titana önce bir çay içtik sonra kulağını çektim adam ol lan dedim amacın ne dedim o da kusura bakma abi çok kalabalığız evrende dedi hulka karışmıcan dedim tamam abi ona karışmam dedi bynun için herolığa ne getek var
    desene bir türk evrene bedel
  • .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Ayn o gün thorada gittim baltasını ödünç aldım yskacak odun kalmadı diye baltasını verdiği yanınada kırılan odunları taşısın diye hulku gönderdi sen düşün gerisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam artık karakter savaşında bir vs konusu açarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

Hocam artık karakter savaşında bir vs konusu açarsın
    açıcamda yarın konu dışında ghost rider vs ig thanos konusu açıcam.sende gelirsin konuya.
  • Konuyu ve konu açan kişiyi görünce aklıma çok eski bir konu vardı bu tarz ve baya uzun bir konuydu orada bir çocuk vardı Hulk fan boyu fan boy kelimesi az kalır gerçi Hulk u öyle bir savunuyordu ki hemde nasıl karakterlere karşı çocukla tartışmaya girenleri ve verdiği cevapları okurken kopuyordum resmen efsane bir konuydu gerçekten

• Ghost rider thanosu ceheneme yollasa bile adamda zaman tası var geri gelir yani

• konuyu acan arkadas umarim troldur ya yoksa icler acisi bir durumu var :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Konuyu ve konu açan kişiyi görünce aklıma çok eski bir konu vardı bu tarz ve baya uzun bir konuydu orada bir çocuk vardı Hulk fan boyu fan boy kelimesi az kalır gerçi Hulk u öyle bir savunuyordu ki hemde nasıl karakterlere karşı çocukla tartışmaya girenleri ve verdiği cevapları okurken kopuyordum resmen efsane bir konuydu gerçekten
    hulk fan boyları eskisi kadar çok kalmadı artık.malum filmlerde hulkun başına gelenlerden sonrabahsettiğin kişinin nicki neydi? bende duymuştum sanki bu forumda öyle fanboy biri olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: since2002

konuyu acan arkadas umarim troldur ya yoksa icler acisi bir durumu var :D
    acımak allaha mahsustur.ghost riderı sevmem ve onu savunmam içler acısı bir durumsa afedersin ama harbi salaksın.konumu terket lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Ghost rider thanosu ceheneme yollasa bile adamda zaman tası var geri gelir yani
    ghost rider thanosun ruhunu cehenneme yolluyor.bedenini değil.nasıl geri dönsün?
    yok karsea tabi savun birsey demiyorum ama cok ozurluce mantiksizca yorumlar yapıyorsun. yaşın max 15 falan sanirim gerci yasin buyukte olabilir aklima wally west kulanici adiyla sacma sapan yorumlar yapan kisi geldi oda 34 yasinda cizgiroman uzmani instagramdan takip ettigi geek sayfalarindan gördüğü paylasimlari gelip burda daha yeni cizgiroman okurken gordum diyerek anlatmasi beni benden alıyordu .p neyse devam bro

• quote:

yok karsea tabi savun birsey demiyorum ama cok ozurluce mantiksizca yorumlar yapıyorsun. yaşın max 15 falan sanirim gerci yasin buyukte olabilir aklima wally west kulanici adiyla sacma sapan yorumlar yapan kisi geldi oda 34 yasinda cizgiroman uzmani instagramdan takip ettigi geek sayfalarindan gördüğü paylasimlari gelip burda daha yeni cizgiroman okurken gordum diyerek anlatmasi beni benden alıyordu .p neyse devam bro
    Ghost riderin güçlerini söylemek ne zamandan beri mantiksizca yorum oldu?

ghost rider i cok abartiosun trigon bile rahat yener ggost rideri

ghost rider bir versionda punishere kefaret bakisi atmisti cektigi acilari hissedince ghost rider formundan insan formuna donusmustu bide
    kefaret bakisi oyle herkese islemez guclerini savunmakla ilgisi yk salakca bi sidik yaristirma olayina girmissin ruhunu mephistoya satmis mephistoda ona guc bahsetmis mephisto kimki bahsettigi güç ne olsun? iceman bile ghost rideri yener cehennemi dondurmustu i ara uahahha ghost rider in kafasindaki yanan şeyi sonsuza dek dondurabilir

o degilde ghost rider kimdir gucleri nelerdir konundaki mesajlarina denk geldimde sen cidden ruh hastasisin cok ciddiyim iyi degilsin sen auhshahahah tam bir sizofrenik bir durumsun senjn yasaman nefes alman bile hata moruqcum

• Forumda açık ara en boş muhabbetin döndüğü konu bu olsa gerek. 2 hayali karakteri dövüştüreceğim derken nerdeyse birbirinizi döveceksiniz.

Bu sorunun cevabı Çizgi Roman yazarı kim yensin istiyorsa o yener.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ghost rider i cok abartiosun trigon bile rahat yener ggost rideri

ghost rider bir versionda punishere kefaret bakisi atmisti cektigi acilari hissedince ghost rider formundan insan formuna donusmustu bide
    kefaret bakisi oyle herkese islemez guclerini savunmakla ilgisi yk salakca bi sidik yaristirma olayina girmissin ruhunu mephistoya satmis mephistoda ona guc bahsetmis mephisto kimki bahsettigi güç ne olsun? iceman bile ghost rideri yener cehennemi dondurmustu i ara uahahha ghost rider in kafasindaki yanan şeyi sonsuza dek dondurabilir
    Ghost rideri ben abartmiyorum çizgi romanlara gore konuşuyorum.daha önceden de dediğim gibi ghost riderin kefaret bakisi giderek güçlenen bir özellik.ikinci filmde bakis en güçlü formuna dönüştü.Öyle ki günaha gerek kalmadan karşıdakini öldürüyordu.o formundaki bakışla insana dönmez. Mephisto güç verdiğinde ghost rider en alt formundaydi.sonra zarathosun güçleri one above all tarafından yükseltilip geliştirildi.one above all güçlerini sinirsiz ve daha güçlü yapti.ikinci filmde dikkat ettiysen mephistoyu yeniyordu zaten.iceman cehennemi donduramaz çünkü cehennem sonsuz sicaklikta :) o çizgi Romani yazan büyük ihtimalle ateisttir.

• Bir keresinde sahildeyim Ghost Rider Starbucks önünde ara gaz verip motora 2 kız atıp gitmişti. Buda böyle bir anımdır
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Fanboyun adı ercan yılmaz mı

• since2002 kullanıcısına yanıt
    .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Bunu CA süpo OOA yı alır diyen birimi söylüyor

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Evet o kişi sanırım yanlış hatırlamıyorsam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.