Şimdi Ara

--Ghost X--(yardım ve rehber paylaşım noktası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir oyun ama bi questi kaçırdım süreli onu nasıl tekrarlayacam bilmiyorum.GrandChase'yi indirdim ona bakacağım :P birde
  • daha önce hiç başıma gelmedi bişey diyemem görevi kacırmana
    bekliyorum hepinizi genellikle shop centerda veya görevde oluyorum ama pm fln atarsanız birlikte görev yaparız xD
  • 10 dk lık görev bi 10 dklık daha görev geldi telefondan, birini yaptım diğerini unuttum bi baktım 10 sn 9 8 7 6 sayıyor fail dedi bende öyle kaldım :D Grand Chase ile bunun arasında bir seçim yapıcam o göre v işi sinirimi bozdu ama :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Ağustos 2009; 22:36:41 >
  • bende arada girdimde takıLıyorm zamanLı görevLeri tam zamanında bitirince güzel şeyler verio yalnız şu kırmızı bişi var top gibi o ne işe yarıo biLmiom çözemedim daha 7 lwl oLduydum ya zor kasıLıo gerçekden :D
  • evet zor kasılıo bende cözemedim rebirth flnd dio ölünce işe yarıyor diye tahmin ediyorum ama bellide olmaz ben bankaya atıom onları xD
  • Empty Cartridge nerede hala anlamadım ya :S

Buldum: SHopping town da sola gidin ful ordaki makinaya gidip d ye basılı tutun :D

Bu arada bir kaç kişi toplanıp crew kuralım mı? ya da ortak bir crewe girelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 28 Ağustos 2009; 10:50:29 >
  • alfa daha 10 lwl biLe oLamadık ya ne crewi :D:D
  • oluruz ya laf mı bu şimdi ama demin lagdan yattım mission 2 gitti xD yine gircem pff ne güzel bitiodu tam.....
  • alfa geLem birLikde girek :D oyundaki nickimi hatırLamıom ama sen yaz girek birLkde :D
  • ByAlfA bnm nick ama bayadır oynuyorum mission 2 bitti tekrar giricem görev öyle istio :D msnmi ekle sonra oynarz....(profilimde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 28 Ağustos 2009; 12:56:01 >
  • aynen mission 2 de lagdan yattım bende dün cok yavaştı benim internet ne cod4 oynayabildim ghost x gıcık oldum crew işi bana uyar uymasınada nasıl yapılır ne kadardır bunlar önemli olaylar
  • herkes 10, 15 olsun bakarız ben 8 im şuan :D
  • çok lag war yahu
  • normalde bende lag yoktu ama son2 gündür internetim cok yavaş bişey söyliyemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siber_batu -- 29 Ağustos 2009; 0:54:23 >
  • Fazla olmuyor bende lag 9 oldum bu arada 2. nanobot 'um geldi ikisnide kullanaibliyorum space e bastıımda değişiyor :D
  • 2. nanobot nasıl geliyor
  • 8 lvde quest herşeyi anlatıyor :D
  • yalnız parti ve pvp olaylarını hiç göremedim nedenki accep ???
  • mission yaparken party kur çok kolay olur shoppin towna LFP M(1,2,3,4 kaçıncı missionsa) yaz party atarlar sana.

örn. LFP M3

Pvp sol altta ki butona bas 1 v 1,2 v 2 ,4 v 4 var bas birine bekle senin gibi arayan varsa girersin pvpye
  • Bende indirdim.Patch atıyor şu an.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.