Şimdi Ara

[GhostX Ultimate REHBER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyun önceden ghostx adı altında vardı ancak kapatilip bazı değişiklikler yaparak tekrar piyasaya çıktı baktığım kadarıyla bi rehber yok eski bi konu dışında oda rehber değildi zaten oyüzden sizde ricam bak burda bu konu var diye provake etmemeniz amacım sadece oynadığım oynunu başkalarına tanıtmak neyse çok uzatmadan başlıyorum
    oyun sitesi
    üyelik alımı
    oyunun site resminide koyuyorum 1 nolu yerden üyelik alıp 2 nolu yerden oyunun indirme linklerine ulaşabilirsiniz
     [GhostX Ultimate REHBER]

neyse oyunun indirmesi internet hızınıza göre değişebilir
    oyuna geçiyim
    ilk önce oyunda naobort dediğimiz yaratıklar bulunuyo bunları kılıçlara dönüştürüp savaşıyosunuz siznle birlikte lvl atlıyıp evrim geçiriyolar
    oyuna girdiğimizde karakterinizi kendi zevkinize gore olusturun
    sonra sizi baslangıç bolümüne alıyo orda size 3 çeşit nanobot seçme hakkı sunuyor bunlar knife sword we fist üçünün özellikleri farklı ama merak etmeyin ilerde farklı nanobotlar bulabiliyorsunuz
    firstlook videosu koymak adettendir bitanede ben koyıyım dedim ben çekemedim kusura bakmayın :)

neyse bu bölümü gecdiniz size artık görevler vericek o görevleri yaparak lvl kasıcaksınızz falan
    nanobotlarla ilgili bikaç bilgi veriyim
    knife dediğimiz nanobot büyük geniş kılıç gibi duşünün damage olarak iyidir
    sword dediğimiz nanobot hız olarak iyidir katana gibi ince kılıç
    fist dediğimiz pençe tarzı bildiğim kadarıyla defans anlamında iyi
    dual wield çift kılıç hızlı ve damage i iyi
    mount dediğimiz bi nanobot çeşidi henüz deneme fırsatım olmadı ama cidden guzel gorunuyo adı ustunde mount seklinde cesitli hayvanlar andiracak sekilde ve ustune binilip savasiliyo
    bu arada nanobot sizinle konusuyo arasıra defansı düşük dikkat et yada espiri falan yapio
    neyse bunlarin disinda oyunun bolumleri oda oda gibi dusunebilirsiniz oyuna girdiğinizde bana pm atabilirsiniz nick:Kabas
    farkındayım biraz kuru bi bölüm oldu ancak resim koymayı pek beceremedim altta resimleri paylaşıcam en kısa sürede ilk rehbr hazırlayışım bu neyazıkki umarım yanlış bişe dememişimdir yukarıda neyse yorum yaparsanız şimdiden teşekür ederim

[GhostX Ultimate REHBER]

[GhostX Ultimate REHBER]

[GhostX Ultimate REHBER]

1 tande video buldum eski trailer fikir edinirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabas55 -- 3 Haziran 2012; 19:38:37 >

• ben yukluyorum kabas saol paylasim icin bakicam simdi amac nedir tam olarak yani arena mi yapiyorsun takim halimdemi savasiyorsun diger oyuncularla biraz anlatirmisin 3v3 4v4 gibimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifegate -- 3 Haziran 2012; 17:33:22 >
  • bikaç resim

[GhostX Ultimate REHBER]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifegate

ben yukluyorum kabas saol paylasim icin bakicam simdi amac nedir tam olarak yani arena mi yapiyorsun takim halimdemi savasiyorsun diger oyuncularla biraz anlatirmisin 3v3 4v4 gibimi

hocam birden mutlu oldum bak city map diye bi olay var ordan gidicegin yeri seciosun miisionlar war 1 2 3 harita gibi onun disindaacik haritalar var dungeonlar var girerken seciosun single yada party diye sşngle bile girsen baskalari oluyo ama onlarla party kuramosun party olmasi icin missionlarda once party kurman lazım onun disinda acik gharitalarda istediiniz gibi party kurabilirsiniz onun disinda pvp imkanıda var oyunda oyunda amaç nanobotunuz yani kılıcınızla birlikte lvl kasiosunuz oyunun ilginçbi hikayeside var eğer ingilizceniz iyiyse onuda takip edebilirsiniz ozaman ingilizceniz geyet ilerlicektir bu ara tek nanobot kullanmiyosunuz onlarca nanobotunuz olabilir ve yaniniza 3 ünü aliyosunuz istedinizi secip onunnla dosuyosunuz ve lvl kasiosunuz harita secim resmi

[GhostX Ultimate REHBER]

• bu arada savasmak milletle değil mooblarla milletle savasma olayi pvp de acilen cikmam lazim gelince yazicam yarim saate gelirim
    oyunu eskiden deniyip sıkılıp bırakanlar geri gelsinler bence çünkü eski oyun cidden zordu yani gerek nanobot bulmak olsun gerek gelismeleri lvl atlamalari olsun çok sıkıyodu aa lvller assagi cekilmis ve kolaylastirilmis bulmak bide lag sorunu vardi giderilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabas55 -- 3 Haziran 2012; 20:40:20 >
  • an itibariyle 2 kişiyiz

[GhostX Ultimate REHBER]
  • Teşekkürler indiriyorum şuan oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun biraz donuk oynamıstım bi ara tabla yanına cagır silah ap falan oyun uzay teknolojisinde :D ama yavas
  • Oyunda oda sistemi var demişsin,bots online gibi mi?
  • hyr degil istiyen gelsin ben olabildigince yardım ederim
  • donukluk konusunda eskiden evet donukdu nanobotlarınız cok zor bulunuyodu yada zor lvl atliyip zor evrimlesiodu ama artık değişti lvller kolaylaştı bulmakta öyle yani donuklukbiraz giderildi
    bots dediğiniz oyunu neyazıkki bilmiyorum aslında tam olarak oda seklinde degil yanlis ifade ettim oda kurmuyorsunuz ama acik dunya degil oyun yani yuruyerek butun haritalara gecilmio city map diye bi harita var ordan town a yada gitmek istediginiz bolume geciyosunuz bolumlerde cesit cesit ana gorevleriniz var bunlarda derece yapiosunuz karsiliginda size hediye veriyor eger perfect yaparsaniz yani gerekli kriterleri yenrine getirirseniz fazladan oduller veriyo ve sıralamaya girebiliosnuz biz mellonla bi haritada 16. olduk ilk denememizde ister partili ister tek basiniza tek basiniza diyorum ama baskalarinida goruyosunuz etrafta sadece party kuramiosunuz onun disinda haritalar var oralardada girip party kurabilir yada tek basiniza gorev yapabilirsiniz
  • :D M3LoN diye bi karakter açtım ilk basta verdiği yumurtalar ileride çok isimize yarıyıcak galiba hem yeni karakterde nanomda 6 skill var olayı çözdüm ekle pvp yapalm ;D
  • Ben de başladım. Nick FroZeNTR bir de şu nanobot yapma işini bir türlü anlayamadım Görev anlatıyor gibi gözüküyor ama gene anlamadım
  • ARK LK ATTIM party den anlatırım ben sana :D
  • bu aralar gelemiom internetimde sorun var ama en kısa sğredegelicem bu arada kac kisi oldunuz melon
  • 2 kişi gördüm biri eski şifremdeydi ondan dün haber alamadim ama dün birini daha gördüm o iyi kastı 10 lvl pvp fln 5 kişi olursak guild kurucam tabi olursak :D
  • 18 olucam bende :D
  • bu arda oyunu indiriyorum diyenler vardi başladılarsa yazarlarmı nicklerini ben oyundayım şuan nick:Kabas
  • Gunz'un Anime versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Gunz'un Anime versiyonu

bence yanlışınız var gunz da tamamen duelloydu bunda duello 2.plan bu oyun rpg tarzı pvp ikinci planda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.