Şimdi Ara

Ghz ( Ghaza ) Mythic Kadro için Oyuncu Alımı Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2005 yılından beri aktif olarak devam eden Türk guildlerinden Ghaza şimdi yeni ismi ile Ghz Mythic kadro için yeni arkadaşlara kapımızı açtık.

Oyunculuğuna ve devamlılığına güvenen arkadaşların hepsini bekliyoruz.

Guild için detaylı bilgiyi ;www.ghazaguild.com sayfasından bulabilirsiniz.

Oyun içerisinden ise /w Hakérén e msj atabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Progress HC 7/7 - Mythic 1/7 ( Twin ise bugün yarın kesilir son demlerinde. yakında 2/7 olacak. )

Özellikle ise Monk DPS, Enh. Ele , Balance, DK ve Feral Dps arkadaşlar önceliklidir.

Teşekkürler, Herkese iyi oyunlar.

www.ghazaguild.com

Hakérén

• Progress HC 7/7 - Mythic 2/7 Alımlar devam ediyor.
  • up
  • Amanın Ghaza hala devam ediyormuş ya
  • Durmak yok devam
  • İtemin yoksa almıyorlar guilde ama istersen dünyanın en iyi oyuncusu ol almazlar contentler başlamadan önce de almıyorlardı mop bittiğinde çok denedim girmeyi alın beni guilde niye beni raide almıyorsunuz demem dedim yedek oyuncu olurum dedim ne dediysem almadılar şimdi çıtır çerez bir guildde 7/7 hc takılıyoruz ama hala katılmak girmek istediğim bir guilddir bütün GHZ oyuncularına başarılar dilerim.
  • www.ghazaguild.com sayfasından yapılan başvurların hepsini değerlendiriyoruz.
  • Kh4nu kullanıcısına yanıt
    Adam dolmuş arkadaş .
  • Arkadaşlar Holy Paladin,Balance,Feral,Elemantel Shaman veya Resto Druid alımları Mythic kadro için aranmaktadır.

www.ghazaguild.com başvuru yerindne veya oyun için /w Hakérén ulaşabilirsiniz.
  • Tüm sınıflardan, Tank,Healer,Dps oyunculuğuna güvenen ve dewamlılığı olan arkadaşları bekliyoruz.

www.ghazaguild.com

BlackRock Foundry Normal 10/10
    BlackRock Foundry Heroic 8/10
  • Pazartesi Salı Çarşamba 20:30 - 00 : 00 Haftada üçgün raidlere katılabilecek oyunculuğuna güvenen tüm sınıfları bekliyoruz.

www.ghazaguild.com

oyun için /w Hakérén

BlackRock Foundry Normal 10/10
    BlackRock Foundry Heroic 9/10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.