Şimdi Ara

Gianluigi Buffon, PSG'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coobain

psg clde finale bile kalamaz

Alıntıları Göster
    6 numara ve sol bek transferinden sonra bu konuda yorum yaparim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yalan haber oldugu belli. Internette her yazilana inanmamak lazim. Buffon bu sene futbolu birakti sonucta.
    Yahu adamlar Twitter resmi hesabından video yaparak duyurdular buffon da var. Nesi yalan azcık araştırın yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Bu mesaj silindi.
    50 yasinda mi? kale futbolda yasin en az oldugu mevki

ben aski PSGde buldum. baskasina gerek yok.

sen bu Suriyelileri yanlama ve rahat etme olayinda uzman birine benziyorsun.cok yaptigin belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Buffon, kante ve kaliteli bir sol bekle juveden cok fazla sansa sahibiz bence.

Alıntıları Göster
    Bu sene transfer yapacağınızı pek düşünmüyorum, Mbappe'nin bonserviste bu sene yansıtıldı ve satılan oyuncu da yok.Kante cuk diye oturur takıma yalnız.Alex Sandro'da alınabilir eğer Ronaldo Juve'ye giderse ffp'ye takılmamak için bazı oyuncularını satmak isteyebilir.İlk sezon 200 milyonu geçecek bir maliyet doğuracak sonuçta.Sizin acil Draxler, di maria,Guedes gibi para edecek ve kadroda tutunamayacak oyuncuları hızlıca postalayıp bütçe açmanız gerek.Guedes dünya kupasında beni çok hayal kırıklığına uğrattı, büyük oyuncu olamayacağını gösterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Bu sene transfer yapacağınızı pek düşünmüyorum, Mbappe'nin bonserviste bu sene yansıtıldı ve satılan oyuncu da yok.Kante cuk diye oturur takıma yalnız.Alex Sandro'da alınabilir eğer Ronaldo Juve'ye giderse ffp'ye takılmamak için bazı oyuncularını satmak isteyebilir.İlk sezon 200 milyonu geçecek bir maliyet doğuracak sonuçta.Sizin acil Draxler, di maria,Guedes gibi para edecek ve kadroda tutunamayacak oyuncuları hızlıca postalayıp bütçe açmanız gerek.Guedes dünya kupasında beni çok hayal kırıklığına uğrattı, büyük oyuncu olamayacağını gösterdi.

Alıntıları Göster
    gecen seneki ffp sorunu haziranda bitti. gecen sene 250 yansimisti, bu sene 130.

kante ve saglam sol bek lazim.

onlar gidecek zaten, maas yukude dusecek.

juve heralde higuaini satacak. Seyh ilk onu istiyordu, Juve satmak istememis o zaman. insallah fikirleri degisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

gecen seneki ffp sorunu haziranda bitti. gecen sene 250 yansimisti, bu sene 130.

kante ve saglam sol bek lazim.

onlar gidecek zaten, maas yukude dusecek.

juve heralde higuaini satacak. Seyh ilk onu istiyordu, Juve satmak istememis o zaman. insallah fikirleri degisir.

Alıntıları Göster
    Nokta eksikler varken higene para dökmek saçma bence.
  • İniesta hepsinden adam çıktı. Adam sırf Barcelona'ya karşı rakip olmamak için Japonya'ya gitti.
  • iniesa, iyice bittikten sonra gitti. o kuvvetle psgde ilk 11oynayamazdi, yoksa onu da istesek, alirdik.

Askin diger adina kim hayir diyebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 7 Temmuz 2018; 18:32:38 >
  • Seninki Donatello değil Leonardo olmuş. Kırp bunu kullan.
     Gianluigi Buffon, PSG'de
  • Para nelere kadir. Ayıp etti bence Juve'ye.
  • adam para için gitmek istese daha genç iken giderdi,asıl nedeni şampiyonlar ligi hevesi.yaşıda geldi juve'den daha erken ayrılsydı kupayı çoktan almıştı.bir bakıma ibra gibi olmasa iyidir.
  • 40 yaşına geldin be adam .. Para için gittiği takıma bak .. Efsanesin aklımızda efsane kal .. Gazoz olma .. Git bırak futbolu zevk için falan yine oyna ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

40 yaşına geldin be adam .. Para için gittiği takıma bak .. Efsanesin aklımızda efsane kal .. Gazoz olma .. Git bırak futbolu zevk için falan yine oyna ..
    adam en iyi zamaninda 2.ligde kaldi.SL icin PSGye geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

adam para için gitmek istese daha genç iken giderdi,asıl nedeni şampiyonlar ligi hevesi.yaşıda geldi juve'den daha erken ayrılsydı kupayı çoktan almıştı.bir bakıma ibra gibi olmasa iyidir.
    kaliteli yorum.

• Juve mi PSG mi daha başarılı CL'de

• quote:

Juve mi PSG mi daha başarılı CL'de
    gecmis diil, gelecege bakmak lazim.

• Her sene PSG gelecek sene final oynar diyorsunuz bir numarasını göremedik daha takımın .. Yakın sezonlarda da Juve'nin kalitesi ortada .. Finaller , yarı finaller ..

"Geleceği PSG'de görmek" diye bir hastalık eklenecek yakında tıp literatürüne sayenizde kardeşim benim .

• quote:

Her sene PSG gelecek sene final oynar diyorsunuz bir numarasını göremedik daha takımın .. Yakın sezonlarda da Juve'nin kalitesi ortada .. Finaller , yarı finaller ..

"Geleceği PSG'de görmek" diye bir hastalık eklenecek yakında tıp literatürüne sayenizde kardeşim benim .
    her sene mi? daha bu sene dedim ilk kez, eksikleri de hep soyledim.

PSGnin hedefi kupa.

• Gidip yalandan bi cl kupası replicası yaptıralım bari psgye o zaman :) hevesinizi alın bari .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.