Şimdi Ara

giantların scrret kitabı ile skill exchange??*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giant's screet book diye bi kitap varmış
    skillerini; daha güçlendirmek yada
    skillerinin; daha çabuk dolması için kullanılıyormuş.
    başka değişle skillerine + basmaya yarıyor!

bu kitabı serverda (L2elite 45x) (+16 s grade item + moonstone)'a wtt yapıyorlar.

ben bu kitabı kendim nasıl elde edebilirim?

yardım lütfen

• valla bu kitap Raid boss lardan düşüyor. Eğer sağlam clandaysan bol bol rb kesersin. Eğer değil sen güçlü ally ler senin kesmene izin vermesler orada öldürürler.
  • 3rd proff oldugunda sana 1 tane veriyo yada merchantlarda genellikler herolar satar cunku kazandigin puanlarla alırsın bu dedigim puanlari kazanmak icin olympiadlara girmen lazim ayrica nobless olman lazim:)
  • ben sahsen raidlerden hic bi zaman dustugunu gormedim soliyyim PALAVRA :D evet suana kadar envai cesit rb kestim bana dusmedi ama dedigim gibi alinio puan lazim sen iyisimi merchantdan almaya bak benim +11 lvl sleep ve +7 lvl silence im var 1 tane kitabla tek bir skile basabiliosun ve patlama olasiligida var eger eline gecerse fazla zorlama 8 de birak derim :) ve ayrica attack skillerine basma cok fazla bi degisimi olmuo ben kendimden biliorum!!!!
  • ABYSS 300x te 200kk di galiba bu kitab
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRj

ben sahsen raidlerden hic bi zaman dustugunu gormedim soliyyim PALAVRA :D evet suana kadar envai cesit rb kestim bana dusmedi ama dedigim gibi alinio puan lazim sen iyisimi merchantdan almaya bak benim +11 lvl sleep ve +7 lvl silence im var 1 tane kitabla tek bir skile basabiliosun ve patlama olasiligida var eger eline gecerse fazla zorlama 8 de birak derim :) ve ayrica attack skillerine basma cok fazla bi degisimi olmuo ben kendimden biliorum!!!!

Helal diyorum baskabısı demıyom valla skıle 11 basmak zor iş ben +3 de gumlettım (eski extremede 7x tempest )

• hehe ben o 11 i yapabilmek icin4 kitap harcadim ilk kitabimda cost bastim sonra kırdim chance bastim simdi cok gusel pvp de cok gusel oluo ayrica olympiadlarda iyi kesiorum bklm hero oluruz herhal bi gun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8dg item ve akademi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben bu kitabı aldım ama bir türlü okuyamadım bunu npc ile mi yapıyoruz çünkü üstüne tıklıyorum ama hiç birşey olmuyor :(
  • kitabi okumiyacaksin harding academy e git arkani don bir bak sole goccaman bir delik in e ben zeyen bir giris var ordan giriceksin dolambacli yolu gectikten sonra npcler var soldaki bi eleman o kitabi alio sana bi tabela cikartio basabilecegin skilleri ve ne basabilecegini gosterio ilk basisinda % den yuksek iyi sanslar bi de dikkat et eger bi mage sen attack skillerine basma daha cok silence ve sleep e birde sakin hataya dusup cost yapma sleep in 2 tane secenegi var cost ve chance nese soru olursa cevaplanir
    NOT: NEcromancer i acikladim arkadaslar her proof un farkli yerleri 3rd proof u bitirdiginiz yer oluo genellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRj -- 12 Şubat 2007; 3:39:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.