Şimdi Ara

Gib.gov.tr den gelen mesajlar. Bu neyin nesidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İllaki bu işlerden anlayanlar vardır. İkide bir şu mesajlardan geliyor ve ne olduğu belli değil. Herhangi bir cezam var mı diye bakıyorum. Öyle bir şeyde yok. Ya var ya bu ülkede çıldırmamak elde değil.

Acaba GSS borcu ile alakalı bir şey midir? Durduk yere 2 ay sigortam ödenmedi diye işsiz zamanlarımdan kalma 900 tl borç yazmışlar. Ulan 2 ay için 900 tl borç neyin nesi oda ayrı bir durum. Ayrıca bırak 2 ayı 10 senedir hastaneye uğramamışım. Bunlar bana borç çıkartıyor. Bu ülkede benden haybeye alınan vergiler, borçlar ve diğer herşey, bu borcu yazan kişiye haram zıkkım olsun. Ne olduğu belli olmayan iki üç kişi devletin masasında oturup halka durmadan ceza yazıyor. Bu kişilerin Yedi ceddinden çıkar inşallah bu milletin ahı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth83 -- 24 Aralık 2019; 16:18:52 >

• Gib ahahahah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • e- Tebligatın gelmiş %90 ihtimalle "ödeme emri"dir. maliye borcun cezan vs varsa... 5 gün sonra sistem okumuş sayacak 35 gün sonra (okuduktan 30 gün) hukuki olarak icra yolu acılmış olacak.. maliyenin kimseyi icraya verdiğini görmedim. yasal prosedür böyle.

edit: maliye şifren ile girip bakabilirsin bilmiyorsan muhasebecinde vardır..
    e-devlet şifren ile de girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 24 Aralık 2019; 16:34:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

e- Tebligatın gelmiş %90 ihtimalle "ödeme emri"dir. maliye borcun cezan vs varsa... 5 gün sonra sistem okumuş sayacak 35 gün sonra (okuduktan 30 gün) hukuki olarak icra yolu acılmış olacak.. maliyenin kimseyi icraya verdiğini görmedim. yasal prosedür böyle.

edit: maliye şifren ile girip bakabilirsin bilmiyorsan muhasebecinde vardır..
    e-devlet şifren ile de girebilirsin
    Hocam öncelikle teşekkürler. Fakat e-devletten sorguladığımda herhangi bir vergi borcum veya trafik cezası falan gibi bir borç yok üzerimde. Neyin nesidir çözemedim gitti. 2 sene önce firmamı kapattığım için vergi levhama yazılmış bir borçta çıkmıyor.

Burada şöyle bir şey yazılmış. İnşallah sahte mesajdır.
    www.gib.gov.tr
    Sahte Kısa Mesaj ve E-Posta Uyarısı | Gelir İdaresi Başkanlığı
    https://www.gib.gov.tr/sahte-kisa-mesaj-ve-e-posta-uyarisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth83 -- 24 Aralık 2019; 17:40:36 >

• 5 milyon bağkurlu kişiye o e tebligatlar yapılmış. geçmişte bağkurlu olup da prim borçlarını yatırmamış olanlar ocak 2020 sağlıktan faydalanamayacak. Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel bugün televizyonda söyledi.
  • fth83 kullanıcısına yanıt
    yok hocam senin ki sahte değil..https://ivd.gib.gov.tr/ veya LİNK buraya gir altta e-devlet ile giriş var..

solda 4. sekme e-tebligatlarım var oradan bakabilirsin... sağ tarafta ise kurum seçebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 25 Aralık 2019; 8:47:37 >

• intvgr.gib.gov.tr tuzak adres doğrusu bu:https://intvd.gib.gov.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.