Gibi'nin sezon finali olan "Demir Kalenin Kuzgunları: Ölüm Büyücüsü'nün Mirası" bölümü, bu cuma yayımlanacak. biri 13 bölüm yazmış ama onedio da bu cuma final diyor anlamadım bu işi? |
Gibi (Exxen) (16. sayfa)
-
-
Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi bizzat bu sezonun 13 bölüm olacağını Instagram'da hikaye paylaşımıyla duyurdular. Muhtemelen bu Dungeons & Dragons temalı bölüm iki kısımdan oluşacak. Onedio, Gibi'nin farklı konseptli bölümünü görünce sezon finali diye ezbere haber yapmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mükemmel duruyor, bu nasıl bir prodüksiyondur arkadaş malum bizim pek tarih temalı dizilerimizde yok şu tek bölümün efekti ve prodüksiyonu! Harika görünüyor en sonda İlkkan'nın sözü ''Beyler hayırlısıyla bugün seviye atlıyorum'' kasıtlı bir gönderme midir bilmem ama cidden bu bölüm ile seviye atlamışlar
-
Söylediğim gibi, bu sezon 13 bölüm sürecek. Exxen'de 13.bölüm fragmanı görünüyor ve direkt 12.bölümün devamı bu bölüm. :)
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.O kadar güzel bir bölümdü ki utanmasam aksiyon sahnesi yok diye eleştireceğim Dizinin sonunda cast'de bazı oyuncuların ''NPC 1'' - ''NPC 2'' olarak yazılması güzel detaylardan biriydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 25 Mayıs 2024; 2:41:0 > -
Şu bölümdeki evrendeki koca bir sezon dizi çekseler keşke efsane ortam efsane karakterler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 24 Mayıs 2024; 19:51:50 > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12. bölüm hiç bitmesin istedim. Şu evren bu kafayla muazzam bir potpori olurdu.
-
S5B12
3. sezonda bırakmıştım. Son yayınlanan bölüm çok övülünce açtım izledim. Parodisini yaptıkları oyun tarzıyla alakam yok lakin beni güldürdü bölüm.
Puanım 10/8.6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son bölüm biz oyunseverler için harika olmuş. Aşırı beğendik. Yan görevlere ağırlık verilmiş
-
Son bolum genel olarak oyun parodisi mi, yoksa ozellikle bir oyunun mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 26 Mayıs 2024; 13:39:57 > -
Genel olarak elf, cüce, ork, insan gibi ırkların olduğu ''fantasy'' sınıfındaki ''open world'' oyunlarının parodisi. Belirli bir oyuna özel değil.
-
Dungeons & Dragons evrenine ait parodi. Özellikle geçen sene yılın oyunu ödülünü alan Baldur's Gate 3'ü oynayıp seven arkadaşlar bu bölüme bayılacaklardır. Kesinlikle tavsiye ederim oyunu da bölümü de. Birebir oyunda yaşadığım anıları konu almışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme ve tavsiye için.
NPC ile dialogları atlama kısımları çok güldürdü :D
alkollüyken büyü yapmayın demedik mi olm
5x12 ve 5x13: Muhteşem olmuş başka diyecek bir şeyim yok. Kesinlikle bu konsept için ayrı bir seriden devam etmeleri gerek diye düşünüyorum. Hiç bitmesin istedim son 2 bölüm. Zaten prodüksiyondan da belli çok uğraştıkları, emek verdikleri. Doyamadım izlerken.
Bu sezon genel olarak zaten bana göre çok iyiydi, son 2 bölümle de resmen pastanın üzerine çilek koydular.
-
S5B13
Harika. Tempo düştü lakin belli devamı gelecek. Sondaki şarkı hiç olmamış o ortama.
Puanım 10/8.0
13. bölüm sezon finali miydi?
13. bolum neydi oyle, son bolumu biraz sezon finali bolumu gibi yapin, adamlar sezondaki vasat bolumlerden bile daha kotu sezon finali yapmis.
-
Son iki bölüm müthişti gerçekten. Sezon genel olarak güzeldi ve gayet de güzel final yaptı. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X