Absürt Komedinin, Leyla ile Mecnun'dan sonraki en başarılı yapımı. Her ne kadar eşim nefret etse de fırsat buldukça izliyorum. 5. sezon 4. bölüme kadar geldim. Çabuk bitmesin diye çok izlemiyorum |
Gibi (Exxen) (17. sayfa)
-
-
20 senedir MMORPG oyuncusu ve bu işlere kafa yoran birisi olarak
S: 5
B: 12-13
bölümleri gayet beğendim. oynadığım oyunların dünyasına absürt bir bakış açısı ve onları tiye alan bir yaklaşımı vardı.
gerek ırklar arası rekabet gerekse sınıflar arası denge, yan görevler, meteryal toplayıcılığı, hediyeler vs...
bir de arada Türkiye siyasetine dair ufak dokundurmalar...
Recep İvedik, TV eğlencesindeki bir tiplemeden, seri filmlere nasıl evrildiyse
bunun da bir kaç sezon devam eden bir dizi serisi yapılabilir.
hatta her sezon başka bir oyunu tiye alabilirler.
örneğin;
- sezon Knight Online
- sezon Silkroad
- sezon Guildwars2
- sezon wow
- sezon metin2
- sezon diablo
- sezon .......
böyle böyle devam eder. belki bu oyunları hardcore oynayan bir kaç oyuncudan da senaryo yazılırken yardım alınabilir.
böylece kendi tarzını oluşurabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 6 Haziran 2024; 16:4:55 >
-
'Gibi" dizisinde "Ersoy" karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe şapkası ile metroda görüntülendi.
-
Feyyaz Yiğit'ten Gibi 6. sezon paylaşımı;
-
Gibi'nin 6. sezon afişi yayınlandı.
-
Gibiyi abur cubursuz izleyemiyorum. Herifler ya sahilde ekmek arası yerken konuşuyorlar ya tv başında meyve yiyor ya yemek masasında akşam yemeği hiçbiri olmadıysa kafede çay popaça yapıyolar. Adamlar tıkınmadan sahne çekti mi hatırladığınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gönül isterdi ki yeni sezonla paylaşayım ama bu ay sonunda süresi bitiyor kodların. 1 aylık reklamlı Exxen kodları
NEASLJW52A
NEAN63H3NR
NEAFPUY6BQ
Aktifleştirdikten sonra üyeliği iptal ederseniz süre sonuna kadar kullanabilirsiniz ve yenileme ücreti çekilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 9 Aralık 2024; 11:42:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X