hasan cengizyoutube Bu harika başyapıtı sizlerle paylaşmak istedim. https://www.youtube.com/watch?v=cv11JF9iwBA |
Gibi (Exxen) (4. sayfa)
-
-
Bunu kaçak nasıl izleriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu diziden sonra Doğu dizisini izledim o da iyiydi tavsiyem
Hiç abartmıyorum Türk Televizyon tarihinin en iyi komedi serisi.Çaça-cosplay, Erasmus ile gelen yamyam, karanlık güç'de anıra anıra güldüm diyebilirim.
-
Gene harika bir bölümdü. Bu sezon üstüne koyarak gidiyorlar. İlk sezon bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Çok fazla doldurma bölüm vardı. İlk sezondaki arkadaşlarından da bir ikisi görünse iyiydi. İlkkan'ın ailesini aradıkları bölümdeki oğlan da güldürüyordu beni.
-
2x7 beni güldürmedi ve sıktı dürüstçe söyleyeyim. Son 1-2 bölümdür absürtlük dozunu abarttıklarını düşünüyorum. Yani çok sade, çok düz bir absürtlük hissettim. Yan oyuncular falan çok sırıtıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 12 Şubat 2022; 4:47:58 > -
Son 2 bölümde birkaç komik sahne dışında bir şey yok maalesef. Küfürü de arttırmışlar iyice.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaça ve cosplay bölümünden sonra gelen iki bölüm sönük kaldı haliyle. Ama geçen sezonda böyleydi. İki-üç bölüm 9/10'luktu diğerleri orta şekerdi. Bu sezonda aynı denebilir.
-
gibi sitcom değil bu konuda bir anlaşalım önce
her bölüm farklı hikaye anlatılır bazısında gülmekten çenen çıkar bazısında bakarsın ekrana öylesine
-
İlk sezon net daha iyiydi bence. Yani 2. sezon da kendince iyi ama tercih yapacak olsam ilk sezondaki bölümleri açar izlerim.
Kokariç vs Yalvaç = Kokariç
Vatka vs Kuki = Kuki
Nü Model vs Bej = Nü Model
Erasmus vs Sokak Röportajı = Erasmus
Yanlış Mentor vs Çaça = Çaça
Karanlık Güç vs 2 İçi Dışı Bir Kişi = Karanlık Güç
İkinci Yol vs Gelin Başı = İkinci Yol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
trendyol'dan 25 lira kuponla 4.90'a bir aylık reklamsız exxen üyeliği almam sonucu keyfini en çok çıkardığım dizi olmaktadır. şahaneler ötesidir, orta sınıf beyaz yakanın kafa boşaltma seansları için aranan kandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 18 Şubat 2022; 20:43:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yallah Ekşi'ye.
-
yakışmadı...
yaptığım yorum yüzünden töhmet altına iteklendim, bunu haketmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 18 Şubat 2022; 20:42:54 >
İsminin ilk Başı Küçük ve ünlüdür.
-Oraya mı gittin? Gittin de oraya mı gittin yani?
-Bi tatsızlık yaşadık, tatsızlık mesafesinde halledelim.
-
Neyin ne olduğu ortada ajan mısın sen.
-
Hocam iyi dediniz gerçekten bıktık bu kalıp yorumlardan
vay be... tüm forum elbirliğiyle bana itibar suikasti düzenliyor.
forum kurallarını ihlal etmedim. korkmadan yazmaya devam edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X