Dostum kusura bakma sebepsizce tepki gösterdim. Kalbini kırdıysam özür dilerim. Nasıl yazmak istiyorsan öyle yazmalısın. Kendine iyi bak. |
Bildirim
Dostum kusura bakma sebepsizce tepki gösterdim. Kalbini kırdıysam özür dilerim. Nasıl yazmak istiyorsan öyle yazmalısın. Kendine iyi bak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 21 Şubat 2022; 2:2:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 22 Şubat 2022; 17:24:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Espri derken ? Dizi komedi dizi degil zaten,espri yapmaya da hic calistiklarini dusunmuyorum.esprisiz gulduruyorlar ilk bolumden beri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gerek kalmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Şubat 2022; 20:33:21 > |
Dizinin açık ara farkla en b.ktan bölümüydü. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 25 Şubat 2022; 23:32:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
benimde kakam vardı aslında ama bi sıktım boynuma kadar gitti herhalde ikinci sezon bitti mi şimdi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 27 Şubat 2022; 0:36:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Senaryoyu bozmasınlar bu şekilde istedikleri kadar götürsünler. Komedi unsuru olarak görmüyorum bu diziyi. 1-2 yer hariç hiç gülmedim bile, arka planda anlattığı çok şeyler var. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 27 Şubat 2022; 21:27:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
11.bölüm yok mu arkadaşlar? |
2.sezon 2.bölüm Kuki meğer gerçek hayattan esinlenerek yazılmış. odatv4.com İşkence görmek için para ödüyorlar https://odatv4.com/guncel/iskence-gormek-icin-para-oduyorlar-234921 |