3 sezon son iki bölümdür vasat gidiyor. 6-7 bölüm çok vasat. 1-2-3 bölüm bizi çok yükselttiler. |
Gibi (Exxen) (9. sayfa)
-
-
Zevk meselesi tabi. 6.bolum cok iyiydi.komedi bekleyenler yanlis sey bekliyor oyle bir misyonu yok gibi nin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medyada 3x5 sallamışlarda ben bu sezonun tamamını beğendim.
Sadece ilk sezonda bana hitap etmeyen 2-3 bölüm vardı.İlk başlarda sonra izlerim kafasındaydım daha sonra sevmeye başladım.Şimdi yeni bölüm çıksada izlesem havasındayım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diziyi beğenmeyen biri hayatında sitcom izlememiştir. klasik abd sitcomundan farkı yok. bölüm süresi, uzun süren saçma diyaloglar vs. tamamen aynı. gibinin farkı 90lar sonu 2000ler başı klasik yerli aile-komedi dizilerinin samimiyetini de içeriyor olması. her diyalogu bariz anlaşılır espri şeklinde yapmak isteseler zaten o daha basit. arkasında da her cümleden sonra "saf mizah" olan abd sitcomlarındaki gibi kahkaha efekti koysalar sitcomlara 20 çeker.
son bölümdeki diyalogları ingilizce yapsan üstüne kahkaha efekti koysan abdde 1 numaralı sitcom olur.
-
EXXENyoutubeGibi 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Web : https://www.exxen.com Instagram : https://www.instagram.com/exxen/https://www.youtube.com/watch?v=KyuWtheMlqA
Dünyanın en anlamsız fragmanları ya. Ayrıca saklanası kolaj falan yapılası işler oluyor bu fragmanlar.
-
Kahve yoktu çay da bulamadım sıcak suya kola damlattım
-
S3B8
Ben çok beğendim. Temizlikçinin ağasının evinde raket oynamak nedir yav. Asdfghahs
Puanım 10/8.4
Çok iyi bölümdü 2-3 kere kahkaha attım
Senin bu çocuğun manyak gülnuray ya laflara bak, senin bu çocuğun yalancı gülnuray
Ben neden evime temizliğe gelen kadının ağasıyla tanışmaya gidiyorum
Ben gelirken bi göz ucuyla baktım gerçekten büyülendim
Oğlum ben sizin karmakarışık feodal ilişki yumaklarınızdan ben ne anlarım?
Kırk yılda bir bi şeyler hissettim onun ağası çıktı
-
Gibinin en kotu bolumuydu sanirim 3*08
Bence çok iyiydi. Daha kötü bölümler de gördük bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karar ver çok mu iyiydi yoksa daha kötü bölümler gördük mü :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 13 Aralık 2022; 13:0:52 > -
Niye hocam, mantıksız değil ki. En iyi bölümden daha kötü bölüm görmedin mi mesela?
Dizipal dışında alternatif yok mu ya indirme opsiyonlu özellikle?
-
Arkadaşlar "var bunlar" dizisinede bir göz atmanızda fayda var. Gibi dizisiyle aynı mantık. Her bölümü çok güzel.
-
3x9 gelmiş geçmiş en iyi gibi bölümleri arasına girer mükemmel bölüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 16 Aralık 2022; 19:5:32 > -
az önce ilk bölümünü izledim. baya iyiydi. o hostese yapılır mı bu?
-
Cinayetsiz korku filmi gibiydi resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son bölüm gerçekten çok iyi olmuş. Haftaya sezon finali olacak. Bu arada 4.sezon onayını da almışlar.
Haftaya final olmasina sevindim maalesef,sezonlar yer degisse bu sezon ilk sezon olsaymis iptal olurmus dizi.
9.bolum karakterlerin devamliligi durusu acisindan cok kotu bir bolum olmus.ikkan ve yilma 2 bolumdur asla kendilerine yakismayacak seyler yapiyorlar.gibi yi komedi dizisi gibi izleyen icin komik sayilabilecek bir bolumdu ama gibi ruhuyla alakasi yoktu bolumun.
Her bölüm farklı bir konunun işlendiği absürd bir diziden devamlılık beklememek lazım bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X