kullanmak için talep ettim daha bugün başvuru yapmıştım ancak eklemelerinis öyledim inşallah eklerler. |
Gıbırnet (Ana Konu) (489. sayfa)
-
-
son günlerde güvenli internet profili kullanmama rağmen iptv izleyemez oldum ? Bu gibi sorunlar yaşayan oldu mu acaba
-
Bu konuya tek çözüm, VPN üzerinden iPTV Türkiye de yasak İptv, eğer streaming yada medya şirketi tarafından verilmiyorsa hizmet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, ayrı GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. - Referans Kodu: GAVGKHAPMD
-
Gibirneti kesinlikle tavsiye etmem.İlk başlarda gayet iyiydi ama sonra abone sayısı arttıkça kalite düştü.Gerek müşteri hizmetleri gerekse verdikleri hizmet kalitesi inanılmaz derecede geriledi.Dusünun 100 mbit netim vardı aldığım hız 2 ile 30 arası gidip geliyordu.Baska servis sağlayıcıya geçtim.Ayni modem aynı hat ve aldığım hız 90.Sorun tamamen Gibirnette.Memnun olanlar tabiki devam edebilir ama memnun olmayanlar bence başka servis saglayici düşünsün derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir yılı geçti kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
-
gıbırnette hala 1tb gizli kotası varmı 1tb üstü kullanımda aboneliği tek taraflı fesih ediyordu
-
Yıllardır kullaniyorum birçok kez geçtim hiçbir şey olmadı.
Sözleşme de yüksek kullanım için herhangi bir kısıtlama veya yaptırım maddesi var mı?
-
Merhaba,
Ticari amaçlı ya da ortak kullanım tespit edilmesi haricinde herhangi bir kullanım sınırlandırması bulunmamaktadır.
İyi günler dileriz.
-
Hayır yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle bir madde var; Makul tanımı nedir? Yüksek kullanım manasında mı?
6.5.6- Abonenin makul kullanım dışına çıkması durumlarında hizmetin sunumunu geçici olarak durdurma, sözleşmeyi fesih etme
ve yasal takip süreci başlatma haklarına sahiptir.
-
Yukarıdaki mesajda GIBIRNet hesabı belirtmiş zaten
O açıklama şu maddeye ait.
6.5.4- Abonenin aldığı hizmeti üçüncü şahıslara kiralaması/Kullandırması
-
O kadarını bilemiyorum çevremde bir sürü gıbırnet kullanıcısı var birinde bile çok kullandı diye öyle şeyler yaşadığını görmedim
Gibirnette herhalde kacgb kullandigimizi goremiyoruz online islemlere bakiyorum bulamadim
Evet ben modemin uygulamasından görüyorum
Online islemlerinize ne zaman kac gb kullandigimizi gorebilecegiz sistemlerinizde bunuda ekleyin her iss var bu uygulama sadece sizde yok
Merhaba referans kodu nasıl alabiliyoruz
Merhaba,
Web sitemiz üzerinden online işlemlere giriş yaptıktan sonra soldaki sekmeler listesi içerisinden Referanslarım bölümüne ulaşabilirsiniz.
İyi günler dileriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X