Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.913
Cevap
142
Favori
642.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gıbırnete 28.12.2023 tarihin de 2.640₺ peşin ödeme yaparak
    2024 yılı için 1 yıllık (12 ay ) internet satın almıştım.

Bir yıllık sürem bitmek üzereydi ve zamlı tarifeden ödeme yapmak istemediğim için 24.12.24 Netsime geçiş yaptım.

Bugün gıbırnetten den böyle bir SMS geldi. MH ile görüştüğümde 12 aylık sürem dolmadan abonelikten çıktığım için aralık ayının sanki hiç ödememişim gibi sayılacağını ve zamlı fiyattan ödeme yapmam gerektiği aktarıldı. Kampanya katılım şartların da böyle birşey yoktu. Peşin ödeyin zamdan etkilenmeyin sloganı vardı.

Şimdi bu haksızlık değil mi ? Hukuksal açıdan kendimi nasıl savunabilirim ?

(Haksız yere çıkan 2024 aralık ayı faturası)
    Gıbırnet (Ana Konu)

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Sözleşmenizi mutlaka inceleyin, imza atmış olduğunuz bir sözleşme vardır, onun bir nüshası elinizde olması lazım.

Sözleşmede böyle bir madde yoksa THH ile paranızı geri alabilirsiniz, önce o faturayı ödemeniz lazım sanırım.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Peşin ödeme kampanya olarak geçtiği için bi sözleşme yok. Şu tarz bir reklam görüp ödeme formunu doldurup peşin ödedim. Elimde ekran kaydı yok. Belki benim ile aynı dönem peşin ödeyip elinde elinde ekran kaydı olan varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Gıbırnet (Ana Konu)

1 yıllık peşin ödediğim 2.640₺ ilk gıbırnet sisteminde bakiyeme yüklendi. Her ay düzenli 220₺ düştü.

Son 3 ay kafalarına göre 380₺ fatura çıktı , 3 defa şikayet kaydı açtım özür dileriz deyip düzelttiler.. Abonelikten çıkarken de son bir söğüşleme çabası içerisindeler.

Edit:
    Mh ile konuştum whatsapp a yazın dedi , whatsap dan yazdım uygulamadan kayıt açın dedi. Sanırım zorla hiç kullanmadığım 370₺ hayali internet bedelini benden alacaklar

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 2 Ocak 2025; 18:51:59 >

• Galiba şöyle bir ifade vardı; geri kalan iade, kullanılan aylar güncel tarife fiyatıyla hesaplanıp bakiyeden düşülüyordu.

Borç bundan dolayı olabilir.

• Şuna benzer bir ifade vardı; kampanya kısmında. Kampanya sonlandığı için şimdi yazmıyor.

Gıbırnet (Ana Konu)

Maalesef bu firma yokuş yapmayı çok sever biraz uğraşın bakalım sonuç ne olacak merak ettim.

Bence sistemsel bi arıza gibi geldi yazdıklarınıza nazaran, birkaç defa MH yi arayın durumu anlatın mutlaka isim sorun.

hakem heyetine başvurun kısa zamanda çözülür. Ayrıntılı bir şekilde izah edin sıkıntıyı.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Orta da kontrat sözleşme yok , tahhüt yok. Peşin ödenmiş indirimli internet var. Şimdiki tarifeler de 6 ay fiyat garantisi var 6 ay yasal hakkınızı kullanıp beğenmedim deyip çıktığınızı düşünün niye çıktın deyip 1 ay daha ceza kestikleni düşünün aynı muhabbet.

1 yıl süremin dolmasına 4 gün kala çıktım diye ceza olarak aralık sayılmıyor sanki ödememişim gibi ve en yüksek tarifeden ödüyorum. Eminim telefon da konuşurken kendi araların da kıs kıs gülüyorlardır g.den ne element uydurdun olm ya diye

Türkiye de internet aboneliği , teknoloji haberleşme sektörü maalesef yanlış kişilerin elin de . Çıkarken pavyon hesabı kurumsallıktan uzak.

Son olarak gıbırnet online da kayıt açıp uzlaşmaya çalışacağım. Geri vites asla yapmayacağım gerekirse avukata 10 katını veririm bunlara o üç kuruşu vermem.

.
  • Bu gibirnet iyicene suyunu çıkarttı ne düzgün bir yetkili var ne iletişime geçebileceğimiz birileri bu nedir ya ? 19:00'dan sonra hızım düşüyor diye arıza kaydı oluşturdum. Sorun olmadığını belirttiler ama sanki çözüm bulmuşlar, teknik servis gelmiş gibi benden 300 TL para kesmişler. Bunun hakkında ne beni arayan oldu ne konu hakkında bilgi veren ve sorun halen devam ediyor. Gerçekten düpe düz dolandırıcılık

• Rizacan6767 R kullanıcısına yanıt

gigaspeed tavsiye ederim fiyat performans bence

• Bu gün herdaim giriş yaptığım bankamın internet şubesie giriş yapamadım ! mobilden çözüm merkezine yazdım. Baktılar internet şube kullanımı açık dediler. Opera-chrome vs faklı browser denettiler sonuç aynı. Sonra ben comnet kullanıyordum, patladı bizde mağdur olup gıbırnet e geçtim birkaç haftadır dedim. Hatta ilk faturam çıktı sizin otomatik ödemnede dedim.

Beni MH aradı YURTDIŞINA KAPALI sizin güvenlik ayarları dedi. Ben yurtdışında değilim ki aynı adres aynı ev aynı modem dedim. Siz yurtdışından işlem yapıyorsunuz gözüküyor kısıtlamanız var dedi. Denemek içöin yurtdışına işlemlere izin verdi , anında internet şubeden giriş yapabildim !

Özele gıbırnet bizi yurtdışından mı bağlı gösteriyor, yani duyuyordum bazı ISS firmalarının İŞP adres blokları yurtdıiı diye falan tam bir derin bilgim yok.

Bu şekilde gıbırnete gecince banka işlemlerinde yurtdışı ip kısıtlaması sebebli giriş yapamama sorunu yaşayan var mı?

bildiğim kadarıyla VPN vs kullanmıyorum. Bilindik DNS ler tanımlıdır bende google dns, open dns vs.

garip bir durum mu ? yoksa normal mi ? sorunu tam anlatabildim umarım.

ip adresim konumu Türkiye gözükmesine rağmen. FLUSH DNS vs yaptığım halde. Frklı tarayıcılardan girdiğim halde. CoımNetten GıbırNET e geçişte modemime hardreset yapmıştım yani default ayarlarda olduğu halde. VPN programı vs kullanmıyorum.

• City: Selcuklu
    • State/Region: Konya
    • Country: Turkiye
    • Postal Code: 42060
    • ISP: Gibirnet Iletisim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi
    • Time Zone: +03:00
    • IP2Location.com Results
    • IP Address: 149.86.141.169
    • ASN: 208972
    • City:
    • State/Region: Konya
    • Country: Turkey
    • Postal Code:
    • ISP: Ripe NCC ASN Block
    • Time Zone: +0300
    • IPData.co Results

149.86.141.169

Gıbırnet (Ana Konu)

ilave: https://www.maxmind.com/en/geoip-location-correction dan düzeltmeye başvurdum süreç 1 ayı gecebiliyormuş bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 5 Ocak 2025; 16:9:41 >

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.