ont cihaz işi sıkıntı, eve ont cihazı verilmiyor. Binaya fiber geliyor, fiber kutudan evlere ethernet ile dağılıyor. ama ont cihazı yok ama firma ont cihazınıda vericeksin diyor. |
Gıbırnet (Ana Konu) (494. sayfa)
-
-
Arkadaşlan pcden tüm sitelere girebiliyorum ama telefonda btk yasağı çıkıyor. Sebebi ne olabilir? İki pcde de dns girili değil, telde de dns girili değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende router’da dns var dolayısıyla tüm cihazlarda aynı anda bazen bazı yasaklı sitelere giriliyor bazen girilmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Samsung Internet önbelleği temizleyince düzeldi.
-
Bağlantınız fiber mi?
Bir de saat 8 9 gibi testi deneyebilir misiniz?
Valla sormayın ya hiç ilgilenen yok bir şey yok birde üstüne üstlük suçu kullanıcıya atıyorlar. Teknik servis yönlendirin dediğimde para ile korkutmaya çalışıyorlar, gönderin dediğimde de göndermiyorlar acil olarak birinin ilgilenmesi lazım ama kim ilgilenecek bilmiyorum. @GIBIRNET @Gıbır Teknik
-
Düne kadar Discorda sorunsuz giriyordum bugün açılmıyor
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunLog -- 18 Aralık 2024; 10:1:33 >
Anlık değerim bu, akşam unutmazsam 21:00 gibi bir test daha yapıp paylaşırım
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/17147223171 -
Şu an bende hız düşük ve ciddi ping var. 100 mbps fiber ama 30-50 arası mbps ve 200-250 ms ping var.
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/i/6401691226
18.12.2024 22.00
Paket 100 vdsl, altyapı maksimum 70mbps kaldırıyor, hız 50mbps sabit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarveOfMurder -- 18 Aralık 2024; 22:6:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Son 3 gündür, discord gibi yasaklı uygulamalar ve çoğu web sitesine girmeme durumu var mı sizde de? Gıbır'da yasaklı internete geçtiyse TT geçip en azından 24 ay sabit fiyata geçeyim, yasaklı internet olmadığı için kullanıyordum Gıbırnet'i
-
hocam dns değişimine izin veriyorsa modemden 1.1.1.1 gir sadece dns ile bütün interneti aç bence
-
Girdim onu da, discord açılmıyor yine
-
Bazen yasaklar kalkıyor bazen geliyor belirli bir zamanı da yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X