< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gıbırnet (Ana Konu) (493. sayfa)
-
-
Teşekkürler.
referans paylaşım konusu diye yönlendirdiğiniz yerde 24 saat sonra yeni mesaj atabilme aktif mi ?
özellikle 48 saat beklemeyip REF KODU paylaşma var mı ?
var ise ben birde yöneticinizin dahi 24 saatte bir 3 gün üstüste mesajını hala görebiliyorum. Ekran görüntüsüde aldım ama ifşa etmedim. ifşa etsem o da bana takacak çünkü. denk geldi diye yoksa bir alıp veremediğim yok.
Madem kural var neden uygulanmıyor ?
geçen gün ben referans kodu olmadan mesaj atmıştım silinmiş , ama benden 2 mesaj önce başka bir mesajda yönetici tarafından değiştirilen ve o mesajda kod kısmısilinen ÖZELDEN KOD isteyebilirsiniz mesajına istinaden KOD YAZMAMIŞTIM özellikle onu görüp. Yani o mesajdaki gibi KODU özelden isgteyebilirsiniz yazmıştım mesajımın içine. Özellikle kod paylaşımı değildi zaten, gıbır net ile güncel alakalı paylaşım idi. Garip geliyor bu tür ayrı gayri kişiye özel muameleler. Yada keyfi gibi olmasada keyfi gibi yapılan işlemler.
Ne yapmamız lazım katakulli yapmayalım diyoruz birileri umursamıyor, kimi kime şikayet edeceğimizi şaşırıyoruz. Şikayet ediyorum MOD kurallara aykırı değil diyor ama kurallara aykırı. zaten atan kişinin mesajı kodu gözüküyor kullanılıyor ceza vermediniz itiraz etsek ceza verseniz iş işten geçiyor, şikayet ediyoruz mod veya yönetici en son mesajı bizden siliyıor , ama bazılarınınkini silmiyor önceki mesajını siliyor sadece. bazıların yanına kar kalıyor nedense. o yüzdende çoğu üye umursamıyor kuralları. neden ise bize denk geliyor silmeler, cezalar. Biz size neyaptık ki , yada bazıları kafayı bizle bozdu şikayet ediyor diye bize denk geliyor yaptırımlar. Forumda keşke adiliyet, hakkaniyet, eşitlik olsa. Haa kızıp bu mesajıda silebilir bir MOD, bir YÖNETİCİ veya SİZ. Artık bakalım hayırlısı. Ben doğruları söyledim 9köyden kovuldum
-
İzmir'de gıbırnet kullananlar,
18.153.7.254 bu adrese tracert atıp sonuçları paylaşabilir mi acaba?
-
Arkadaşlar uzun yıllardır gibirnet kullanıyorum ama bu hafta başıma bir olay geldi. Normalde 100 MBps internet kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde günün bir hiç saatin hız düşmesi vb. bir sorun yaşamıyordum ama bu hafta saat 19:00'dan 00:00'a kadar internet hızım 5 MBps, 30 Mbps arasında dalgalanıyor ve kesinlikle stabil bir hız alamıyorum belirttiğim saatlerin dışında hızım normal ama arada gene düşmeler oluyor. Modeme reset atıp sadece kablo ile bağlandınıp test yaptığımda bile sonuç değişmiyor ve internete bende başkası bağlı değil. Bunu destek talebi açıp bildirdiğimde hiç bir sorun olmadığını söylüyorlar ama Müşteri temsilcisi ile bile test yaptığımızda o da sorun olduğunu gördü ama ilgilenmiyorlar ben üyeliğimi iptal edeceğim. Ek olarak bu saatler arasında upload hızım download hızımdan daha yüksek çıkıyor. Aşağıya resim ekliyorum. Böyle bir şey başına gelen oldu mu ?
1 Dakika ara ile aldığım test sonucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan6767 -- 14 Aralık 2024; 21:30:50 >
-
Merhaba hocam.
Bahsettiğiniz durumu bana özelden iletin ben ilgileneyim. Bahsettiğiniz durumlar içerisinde hatalı işlemler söz konusu ise düzeltiriz hocam mesele değil.
Referans paylasım kuralları tek hocam, o da üst konuda yazıyor bildiğin gibi. Bilmeyenler için
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922#38099922
-
Akşamları hız düşüşü ile ilgili sorunlar olduğu söyleniyor. Açıklama yaparsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 16 Aralık 2024; 11:22:13 > -
bende hızlar sabah akşam aynı bir düşüşe rastlamadım
-
comnetten geçtim buraya. sırf vpnsiz her siteye girebilme imkanı geçtim.
ancak internete erişiminde bi problem var gibi. downloada bakıyorum olması gereken hızı tam olarak alıyorum ancak bir siteye girerken bir video yada canlı yayın izlemeye çalışırken sıçıyor.
çözümü bilen varsa bilgilendirsin benide lütfen. biraz canım sıkılmadı değil. zaten comnetten kol gibi kazık girdi bir de buna kafayı takmak istemiyorum.
-
@r0ket VPN açık tekrar video veya canlı yayın açmayı dener misiniz
-
vpn niye açıyım? ben vpn gerekmesin diye bu markayı aldım zaten
-
Gıbırnet ocakta zam yapar mı bilginiz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşhis amacıyla
-
Yüzde doksan yapacaklardır, şuan tek yapmayacak olan bir firma var.
-
Benim hattımla yada farklı bir problem olsa bile müşteri destek hattı ne ilgilendi nede yardımcı oldu. Sadece hattınızda problem yok modemi kapatıp açın tarzında mesaj atarak durumu geçiştirdiler. Ne bir arama ne de sorunun neden kaynaklı olabileceği hakkında bir yorum yaptılar. Destek ekip bile göndermediler parasını verebileceğimi sadece sorunun çözümü için destek istediğimi söyledim ama umursamadılar.
-
Burada Güncel tarife fiyatları 30 Haziran 2025'e kadar geçerli olacaktır yazmışlar
-
Gözümden kaçmış teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sorunları yaşamaktayım. Bir türlü çözülemiyor. Her akşam 7 gibi başlıyor ve sürekli ping yükselmesi hız düşmesi oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlık Gıbır 100mbit vdsl
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/17143407013
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X