tamam teşekkür ederim. |
Gıbırnet (Ana Konu) (492. sayfa)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-ref-basladi--156477577
Referans paylasımları icin üstteki konuyu kullanınız
-
Çarşamba günü malum comnet mağduriyetiyle güne merhaba dedik, yeni transfer edecekler kısa bir bilgilendirme yazmak istedim.
Hemen yüzeysel bir araştırma yaptım ve 3 firma arasında gibir neti seçtim. Netspeed ilk 3 ay indirimli 300 tl sonraki aylar 450 tl gibi bir rakam istiyor. Netgsm de bu minvalde fiyatlar sunuyordu.
GIBIR net 6 ay sabit fiyat ile 320 TL ye 100 Mbps vdsl2 aboneliğini buralardan bulduğum referans kodu ile ilk 6 ay 300 tl sonraki aylar 350 tl olarak başvurdum.
Kısacası saat 13:00 da gibirnete başvurup evrakları uygulama üzerinden nfc kimlik doğrulaması ile yaptım. Telefon ile mh yi arayıp başvurumun teyidini de aldım. Aynı gün saat 15:30 gibi mesaj yolu ile kullanıcı bilgilerim geldi ve gibirnete geçtim. Modem bilgilerini girdikten sonra netim hemen geldi. Toplam geçen süre sadece 2 saat.
1 yıl boyunca her ay karşılıklı 20 TL indirim kazanmak için özelden referans isteyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anibaldesign -- 13 Aralık 2024; 13:17:12 >
-
Gıbırnet referans kodu paylasımları için lütfen aşağıdaki konuyu kullanınız
https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-ref-basladi--156477577
-
Comnet'ten Gıbırnet'e geçiş yapanlar mevcut durumu paylaşırsa iyi olur.
Geçiş yapmak isteyenler güncel duruma göre karar verir.
-
ben sadece şunu yazmak istiyorum. Tam 5 tane ofisimin hattı Comnet üstündeydi. Farklı lokasyonlardaki ofislerimiz online olarak merkeze bağlanıp çalışıyorlar. Dün ki kaosta bana sadece GIBIR NET cevap verebildi ve geçişimi yaptı. İlk hattımın bugün online oldu. Beraberimde 15 kişi daha geçireceğim. Hangi firmayı aradıysam ya zorluk çıkardılar (Kurumsal abone olduğumuzdan dolayı) yada ulaşamadım.
Bütün hatlarımın geçiş başvurusunu yaptım bugün. Teker teker geçiş yapıyorlar sorunsuz...
Kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Hem benim çağrı ve mesaj bombardımanıma sabırla cevap verdiler hemde hiç usluplarını bozmadılar...
-
Comnet kullanırken giremediğim hiç bir site yoktu ama Gıbır da Comnet 'te sorunsun girdiğim bazı sitelere giremiyorum, ne yapmam lazım ?
-
Dns değiştirebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem üzerinden mi ?
-
Modemden de olur cihaz özelinde de olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DNS olarak ne girmeliyim ?
-
Google dns girebilirsin.
8.8.8.8
8.8.4.4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X