Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.014
Cevap
147
Favori
650.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknetten geçiş yaptım 1 hafta oldu. Türkneten geçme sebebim fiyatlandırmasıydı. Fakat ucuz etin yahnisi olayına döndü. Her gün akşam 19:00 civarı başlayan 02:00 civarı biten aşırı ping sorunu yaşamaktayım. Daha önceki geçiş yaptığımComnet ve Türknet firmalarında bu sorunu yaşamıyordum. Gıbırnet'e geçtiğim günün akşamı başladı kanser saatler. BTK'nın 90 gün geçiş kısıtlaması olmasa 1 dakika bile durmayacağım. Şimdi aynı adrese 2. internet hattı alma durumunu araştırmaktayım. Eğer alabiliyorsak başvuru yapıp aktivasyon ve kurulum ücretini göre alarak Gıbırnet hizmetimi kapattıracağım. 1 haftada yaşadığımız rezilliği 3 ay çekersem kanser olurum iyice.

• 3 yıl önce bende gibirnet kullandım fiyat iyi ama belli saatler ve haftasonu ping ve yavaşlama oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hız sorunu var bunların da. şu anda hız yarı yarıya düştü. Kimseye de ulaşamıyoruz. Şu anda sinir harbi yaşıyorum pek bulaşılcak firma değil Gıbırnet (Ana Konu) 

Telekoma kayıt bırakacaklarını arıza evin tesisatından kaynaklanırsa 300 tl fatura edileceğini ifade ettiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayı750 -- 27 Şubat 2025; 21:32:47 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Hocam Balıkesir Emlak Konutları mp4 dosyasını görünce bir Balıkesirli olarak sizin referans ile abone oldum. Turknetten geçtim umarım pişman olmam ping değerlerimi vs geçince karşılaştırma yapacağım.

• Hızım şu an çok kötü. Var mı hız sorunu yaşayan ? FTTH alt yapı üstelik…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gıbırnet (Ana Konu)

Geçişim tamamlandı 100/20 vdsl paketindeyim Turknet'te 82 civarı alıyordum 93 verdi. Fifa lol ve cs de ping değerlerime baktım Turknet ile birebir aynı şuanlık çok iyi tabi ki uzun kullanımda yoğun saatlerde nasıl olacak ona bakmak gerek biraz kullandıktan sonra güncelleme yapacağım. Başka test isteyen tracert vs olursa yazabilir yardımcı olurum.

• Arkadaşlar bein connect kullanan var mı? Sıkıntı çıkıyor mu ona göre geçicem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 499 sayfalık konuda bir Allah'ın kulu da bein connect kullanmıyor demek ki...Neyse ben kendi deneyimimi paylaşayım, merak eden varsa bilgilenmiş olur.
    Bein connect canlı tv kanallarından bir kısmı açılmıyor. Örneğin show TV var Kanal d hata veriyor. Bir çözümü var mı diye sormuyorum. Araştırayım, bulursam paylaşırım.

• İstanbul Anadolu yakasında gıbırnet ile cs 2 ping degerleri nasıl acaba kullanan arkadaşlar varmı , şu an turknet VDSL kullanıyorum tracert testinde 34 ping çıkıyor oyun içi değişiyor tabi

• arnold34 kullanıcısına yanıt

Yine benzer değerleri verir hatta bir miktar da düşebilir

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

Bende açılıyor tod ve bein connect. Herhangi bir donma vs olmuyor.

• YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt
    Allah Allaaah...Bu nasıl iş anlamadım. Hem Salondaki Samsung (Tizen) tv de hem de android box takılı diğer tv de denedim aynı kanallar açılmıyor canlı tv de. Destek kaydı açtım bakalım ne diyecekler. Comnet i ilk bağlattığım ay da böyleydi (onda hiç bir kanal açılmıyordu) sonra düzelmişti. Netspeed de hiç yaşamadım bunu.

• Arkadaşlar bende gıbırnetle tecnopat foruma giremiyorum hiç bir şekilde robot doğrulama adımını geçmiyor mobil veriye bağlanınca giriyor bu sıkıntıyı yaşayan varmı

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

Dostum ben de Comnet'ten Gıbırnet' e geçtim. Seni gayet iyi anlıyorum. Bende de Microsoft,Outlook,Türk Telekom Resmi Websitesine erişimde sorunlar yaşıyorum. Bu verdikleri ip adreslerinin ana kaydının Cogentco-Amerika olarak gözükmesinden kaynaklanıyor. Gıbır bu ipleri PSINet' ten almış gözüküyor. Haliyle yerli siteler de bizleri blokluyor. Comnet' teki IPTV sorunu da datacenter ip adresi verilmesinden kaynaklıydı, forumlarda defalarca kez tartışıldı. Her ISS' nın kendine göre sorunları var maalesef. Söyle ağız tadıyla kullanılacak bir iss maalesef ki yok. Gülün birini sevip dikenine katlanacağız. Şu gıbırnet aslında ip işini, ipv6 aktif edip ipv4 prefixlerini de Türkiye olarak güncellese on numara ISS. Neyse bir bildikleri vardır umarım. Ama artık ipv6 benim için olmazsa olmaz. Tercihlerimi bu yönde yapacağım.

• arnold34 kullanıcısına yanıt

Dostum üstteki yorumda yazdığım sitelere erişebiliyor musun? Türk Telekom online işlemlere girememek büyük bir problem. İnsanlar fatura ödemek için bayiye gitmek zorunda değil bu yüzyılda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discoveries -- 8 Mart 2025; 23:14:10 >
  • Discoveries D kullanıcısına yanıt
    Gıbırnet (Ana Konu)
    Bu şekilde dönüş yapmışlar şikayet kaydıma. İnşallah duzelir, baya bir kullanıyorum bein connect i çünkü. Başka da bildiğim yayını geri sarma özelliği olan ücretsiz tv aplikasyonu yok ki...var mı sağlıklı çalışan bişey?

• Discoveries D kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim türktelekom uygulamasına girdi bende

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.