Bu arada GIBIRNET ten birileri var ise ben mobil ve net uygulamanızı beğenemedim. Garip geldi. Birde COMNET te bile DESTEK kaydı açmak istediğimde BÖLGENİZDE ÇALIŞMA VAR vs yazardı. GIBIRNET'e destek kaydı açtım birkaç hafta önce , bölgede kesinti varmış, ama cevapta onu bile söylemeden GENEL COPYPASTE yazmışlar. Yok 350TL ödeyecekmişimde kontrol ekibi gelecekmişte, altyapımı kontrol ettirmem vs vs. Ama MH telefon açınca sağolsun hemen kontrol etti bölgede çalkışma var şu saatte düzelecek dedi. MOBİL den de sanırım kontrol ediliyormuş ama neden sms ile uyarı, mobil ile uyarı gelmiyor , en azından biz mobile veya net sitesine girip destek yazmaya kalkınca ComNetteki gibi uyarsın çalışma var vs desin. İletişimsizlik kötü. Eyy gıbırnet yetkilileri bunları dikkate alın. Birde 10ocak son ödeme tarihli ilk faturamı ENPARA ile otomatik ödeme talimatı verdim, ilk fatura diye kontrol ettim sabahında ödendi, provizyondan dahi çıktı enpara da. ama sizin website veya mobilde FATURAM ÖDENMEMİŞ GÖZÜKÜYOR , GıbırNet whatsup a görsellerinide attım. Pazartesi yani dün itibariyle düzelir dediniz, ahanda SALI günü hala FATURAM ÖDENMEMİŞ GÖZÜKÜYOR , NEDEN eyy GIBIRNET. Daha ilk üyelik için başvururken otomatik ödeme sorunca siz ENPARA ile anlaşmamız var zaten demiştiniz ? umarım ilerde geç ödendi faiz vs gibi salaklıklar olmaz. şimdiik bu 2 husus cansıkıcı. Tedbirleri önlemleri iyileştirmeleri yapmanız lazım. |
Gıbırnet (Ana Konu) (497. sayfa)
-
-
mobil uygulamada hizmetlerim menüsünde genel arıza sorgulama vardı tahmini çözüm tarihi arıza sebebi falan yazıyordu
-
o kısmı MH arayınca söyledi. Hatta çıkmayınca bana programı silip sonra yeniden yükleyin dedi.
ama ben hani ilk girip şikayet yazmaya başlamadan BÖLGENİZDE ÇALIŞMA var diyen COMNET teki bile kuşşanışlı idi anında görüntü şipşak haber. KEŞKE ÖYLE OLSA yı kastetmiştim. MOBİL e girince BÖLGENİZDE GENEL ARIZA var demesi güzel olur idi. Başkaları yapıyorsa GIBIRNET te yapar umarım.
mobil programda IOS ile Android farklı muhtemelen.
örneğin MOBİL android versiyonda referanslar kısmında başlangıç ve bitiş tarihi görümüyor ama sanırım IOS versiyonu kullanaların paylaşımında referanslar kısmında daha ayrıntılı. referans kodu paylaşanların resimlerinde gördüm altta IOS yazıyordu diye tahmin yürütüyorum. Bende android sürümü silip tekrar yükledim kurdum ama değişen bişey olmadı. Gerçi internet sitesinde en azından ay kalanı gözüküyor. Ben tazeyim 12 ay yazıyor referansımla gelene. Önce enaz 6 ay kalırım zamma bakar karar veririm diyordum ama şimdilik memnunum 12 ay kalırım
birde 3 gün sonra sms geldi ödeme yaptığınız için teşekkürler diye
gene bir gariplik internetten bakınca FATURA yanında ÖDENDİ diyor
ÖDEME FİŞİ ne tıklayınca sadece FATURAyı görüyorum. BEN ENPARA ya otomatik ödeme talimatı vermiştim. unutmayım ödensin düzenli olarak diye.
Belki web sitesinden MANUEL ödeme yapılırsa ÖDEME FİŞİ kısmı farklıdır. Denemek lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X