Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.014
Cevap
147
Favori
650.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet bende de Technopat'a çoğu zaman girmiyor. 3 ay mevzusu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Soykan Soycan

Evet bende de Technopat'a çoğu zaman girmiyor. 3 ay mevzusu nedir

3 ay dolmadan başka iss ye geçiş işlemi yapamıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir İnternet Sağlayıcı firmasından GIBIRNET’e nasıl geçiş yapabilirim?
    Kablolu veya Kablosuz taahhüt olmayan herhangi bir internet aboneliği hiçbir ek ücret ödenmeden GIBIRNET’e taşınabilmektedir.

Kampanyadan 1-31 Mart 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.
    Fiyatlarımıza %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir.
    İnternet paketlerimiz taahhütsüz olarak sunulmaktadır.
    Kampanya sadece yeni başvuru yapmış olan müşteriler için geçerlidir. Mevcut Müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.
    Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 6 fatura dönemi boyunca 300,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 7. ay itibarı ile 350,00 TL’lik güncel tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.
    Fiber, ADSL ve VDSL altyapılı yeni aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 650 TL peşin olarak alınmaktadır.
    Diğer operatörlerden geçişlerde 120 TL aktivasyon ücreti aboneliğin 6 ay devam etmesi durumunda firmamız tarafından karşılanmaktadır. Aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması halinde 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır.

Fatura, abonenin tercihine göre e-posta adresine veya sms olarak gönderilecektir.
    Eve Kadar Fiber (FTTH) altyapısındaki müşteriler için aylık 50 TL modem kira bedeli alınmaktadır. ADSL ve VDSL altyapıdaki müşteriler için kiralama yoluyla modem hizmeti bulunmamakta olup, modem satışı opsiyoneldir.
    Eve Kadar Fiber (FTTH) altyapısındaki aboneliğin sonlandırılması durumunda HGW (modem)/ONT cihazı, 7 gün içinde kargo ile gönderici ödemeli olarak Gıbırnet’in Şeker Mah. Kerbela Sok. No:2/803 Selçuklu/Konya adresine gönderilmelidir.
    Farklı cihaz, eksik parçalı veya arızalı cihaz iade edilmesi durumunda cihaz bedeli müşterinin son faturasına yansıtılacaktır.
    Aboneliğin sonlanması durumunda iade edilmeyen HGW/EAG (modem) cihazı için 2.250 TL ve ONT cihazı için 1750 TL cihaz bedeli ayrı ayrı fatura edilecektir.
    Fiber, ADSL veya VDSL altyapılı internet abonelikleri Türk Telekom A.Ş. altyapısından sunulmakta olup, Müşteriye sunulan paket hızı; altyapının desteklediği en yüksek limite kadardır. (download / upload)

Şu başlığada bakmakta fayda var .

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155913365

• Gigaspeed den geçtim yüksek ping ve hız düşmesi sorunu şuan için yok sadece jitter arada çok az yükseliyor. Tabi maç akşamları ve prime saatlerde biraz daha deneyimlemek lazım. Konum İstanbul.

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Tod uygulamasini kullanirken ayni sorunu yaşıyordum bende. Statik ip alinca sorun tamamen çozuldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu aralar son 1 aydır bi daralma mı ne var world of tanks oynuyorum birden 200-300lere ping çıkıyor normalde 50 ile oynuyorduk kayıp oluyor arada jitter yükseliyor sinir bozucu oynatmıyor

varmı böyle sorun yaşayan

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Bende aynı sorunu cs de yaşıyorum sürekli jitter yükseliyor

• Ont cihazını istiyorsunuz da. Turk telekom ekibi ont cihazı dairenin demirbaşı gibidir dedi dairede kalacak dedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kardeşim 1 aydır robloxa sıkıntısız giriyordu bugün girmemeye başladı varmı bu sorunu yaşayan acaba

• Başakşehirde 2 gündür dalgalı ping, internet kopukluğu, yavaşlama yaşıyorum. Ne oyun oynayabiliyorum ne film izleyebiliyorum. Geçeli 2 hafta oldu, 2 gündür çile çekiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.