Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.913
Cevap
142
Favori
642.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Eve kadar fiber geliyor yeni gıbıra geçtim. Acaba kendi modemimi kullanamıyor muyum ayarları yaptım ama modemim internet alamadı. Deco x73dsl var wan portu da var. Başka modemler engelleniyor mu
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Kullanabilirsin bir engel yok

• C4L0X kullanıcısına yanıt

Neyi yanlış yaptım da modem bağlanmadı acaba

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Vlan id girdiniz mi

• C4L0X kullanıcısına yanıt
    Evet 35 girdim. Ama önceden dsl ile bağlıydım. Wan a geçince bişey mi seçmem lazım bilemedim
  • Ben 100 MBps alıyorum normalde ama 19:00 sonrasında bilerek ve istenilerek hız düşürülüyor ve kimse ilgilenmiyor. Kesinlikle problem var

Anlık olarak 19:00 sonrası hızım ( 100 Mbps Fiber )

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan6767 -- 20 Aralık 2024; 20:47:58 >
  • Engelli sitelere giremeyenler;
    'Chrome- -Ayarlar- -Gizlilik ve Güvenlik- -Güvenli Dns Kullan- -Başka bir Sağlayıcı Seçin- -Cloudflare'
    adımlarını izleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 20 Aralık 2024; 22:21:55 >
  • Yine bu saatlerde hız gitti.

Şu an oyun oynayamıyorum. 300 - 600 MS lag giriyor. Bazen binlere gidiyor.

7 Aralık'tan beri böyle. Anladığım kadarıyla Türk Telekom kaynaklı ama sorun bir türlü çözülmüyor.

Hattı güncelliyorlar. 10 dk sonra yine aynı.

Gıbırnet (Ana Konu)
    Gıbırnet (Ana Konu)

Saat gece 12'den sonra düzeldi.

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunLog -- 21 Aralık 2024; 0:17:9 >

• Bu saatlerde internet yok derseniz yeridir. Yani akşam 19:00 gibi yavaşlama başlıyor ve en yoğun saatlerde 100mb internet yerlerde sürünüyor.

Servis isteklerine bakan kişiler ise gündüz vakti yoğunluk azken kontrol ediyor ve bir sorun yok diye mesaj atıyorlar. 14 gündür bu şekilde.

Gıbırnet (Ana Konu)
  • Afazi kullanıcısına yanıt
    Dns önbelleğini temizlemeyi denediniz mi?
  • Comnet kullanıcıları geçince bence kaldıramadı sistem akşamları film de izlenmiyor artık bu kadar yavaşlık olmaz gıbır buna çözüm bulmazsa çok müşteri kaybeder
  • Dostlar selam GıbırNet uygulamasında güvenli internet kısmında reklam engelleyici var kullanan var mı işe yarıyor mu?

Gıbırnet (Ana Konu)
  • OyunLog kullanıcısına yanıt

Bende bir sürü yere konu açtım söyledim ama ne dönüş yapan var ne ilgilenen dediğiniz gibi gündüz sorun yok diye mesaj atıyorlar ama akşam o saatlerde kesinlikle bir problem var. Sikayer var üzerinden konu açtım sizde açarsanız belki bir faydası olur.

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.