Şimdi Ara

Gıbırnet kullananlar önerir misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
21.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gıbırnet mi bidaha asla. Sürekli internet kopuyor. Sürekli oturum açma hatası. Bıktım valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 yıla yakın kullandım baştan çok hızlıydı ama son 2 aydır sürekli kopma hız düşüklüğü üstelik canlı ulaşacak telefon yok derdimi anlatacak yeni ISS ararken
    Şok neti gordum bağlantı aktivasyon ibir zıvır yok yeni geçtim şu an için iyi en ucuz tarife 100 mbitte

www.soknetinternet.com.tr
    ŞokNet Ev İnterneti, Ön Ödemeli Limitsiz, Taahhütsüz ve Sınırsız Evde İnternet
    https://www.soknetinternet.com.tr/arkadasinigetirbasvuru?davetkodu=8504993287

https://forum.donanimhaber.com/soknet-arkadasini-getir-kampanyasi-baslatti-anakonu--159798713

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sile -- 17 Ekim 2024; 21:23:18 >

• gibirnet internetkutusu ve oris kullandım hepsinin kendilerince sorunları var. bu tür firmaların tek sermayesi müşteriler ve uygun fiyat politikası.sizleri kazanmak icin uğraşırlar farklı yollar denerler.fakat ipin uçu kaçırırlar ise comnet gibi bir sorun yaşabilirler. bu markalar haric 300 fazla bircok iss var onlarda ucuz fiyat ve müşteri kazan ma ile ayakta duruyor.kira fiyatlar büyük operatörle yaklaştıkça bunlarda dükkan kapatıcak.eskiden bircok otobüs şirketi vardı şimdi sadece birkacı ayakta onun gibi.yatırım yapıcan kira ödemesi yapıcan eleman maas elinde ne kalıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulomen -- 11 Aralık 2024; 13:9:0 >
  • 20 TL lik; referans saadet zincirinden uzak durmakta fayda var. Sonuçlarını görüyoruz. 

Vatandaşı çok düşünüyorsanız; firmana söyle saadet zinciri yerine direk indirim yapsın.

Hizmet no ne oldu; hizmet no.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.