Şimdi Ara

Gıcır Bir iMac Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir cihaza ihtiyacım var bu aralar ve grafik tasarım işiyle uğraştığımdan dolayıda işime uygun bir cihaz almak istedim ve ilk tercim imac oldu.Bu konuda forum'da satan veya Amerika'dan getirtebilen arkadaşlardan yardım istiyorum.Özellikle özel gösterdiğim kısım ekran kartı ve işlemcisi.Eğer işlemci "i" serisi ise (i3,i5,i7) en kötü ihtimalle i5 olmalı yok core 2 duo ise Ghz değerine göre değerlendirilir.Birde ekran genişliği en az 21,5 inç olacak.Sıfır ve 2. El de olabilir
    Bu konuda ayırdığım bütçem maksimum 2.000 YTL

(konu yanlış bir yerde açılmış olabilir biraz telaşdan oldu bu konuda mod. arkadaşlarımız yardım ederlerse sevinirim )

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürleri sunarım....

• quote:

Orijinalden alıntı: nukeremo
    Yeni bir cihaza ihtiyacım var bu aralar ve grafik tasarım işiyle uğraştığımdan dolayıda işime uygun bir cihaz almak istedim ve ilk tercim imac oldu.Bu konuda forum'da satan veya Amerika'dan getirtebilen arkadaşlardan yardım istiyorum.Özellikle özel gösterdiğim kısım ekran kartı ve işlemcisi.Eğer işlemci "i" serisi ise (i3,i5,i7) en kötü ihtimalle i5 olmalı yok core 2 duo ise Ghz değerine göre değerlendirilir.Birde ekran genişliği en az 21,5 inç olacak.Sıfır ve 2. El de olabilir
    Bu konuda ayırdığım bütçem maksimum 2.000 YTL

(konu yanlış bir yerde açılmış olabilir biraz telaşdan oldu bu konuda mod. arkadaşlarımız yardım ederlerse sevinirim )

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürleri sunarım....

Pm attim
  • Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.