Şimdi Ara

GIDA ÜZERİNE ÇOK KAZANDIRACAK İŞYERİ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR GIDA ÜZERİNE 2 MASA 8 SANDALYELİ ŞİRİN BİR BÜFE DÜŞÜNÜYORUM

SUCUKLU TOST KAŞARLI TOST KÖFTE EKMEK HAZIR PİŞMİŞ KKOREÇ TOST MAKİNASINDA ISITARAK SERVİS EDİCEM

İÇECKLERDEN AYRAN KOLA BAŞKA ÇAY NELER KOYAYIM NE EN ÇOK GİDER ?

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

• Kokoreçi kaldır. Kokoreç, sadece kokoreç yapan yerde yenir.
  • hazır pişmiş kokoreç ne la
    goralı kumru falan yap, 8 lira yap birşey sansınlar kolayı 2 tele yap entel dantel çaylar koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.

Kokoreçi kaldır. Kokoreç, sadece kokoreç yapan yerde yenir.
    Bence bardakta mısır da satın.Waffle da satın.Dondurma da satın.Yenilebilen her şeyi satın.
  • LİMON
  • sadece sosisli yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

LİMON
    Şimdi Tabela ve içerik olarak iyi para harcayın masraftan kaçınmayın yenilikçi ve gelişmeci olun dükkanı nereye düşünüyorsunuz işlek biryermi ne tarz halka hitap edeceksiniz 18 yaşında birisi olarak size aklımın yettiği kadar yardımcı olabilirim yazdıklarınıza bakarsam yenilikte uzak ve pek yaratıcı birisi değilsiniz ?

Bence Herşeyi satan yerler çok itici bir standartınız olsun bir çizginiz olsun herşeyi satmaya çalışmayın kahve dükkanı , Mc Donads gibi bir çizginiz olsun başarı gelir

mesela pide çeşitli pide 200 pide satsanız iyi bir yerde 200 X 2 TL ( kıymalı ) 4 TL veya 5 TL kuşbaşılı felan uçurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mareşal -- 4 Ağustos 2015; 1:09:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

LİMON

manav değil kardeş büfe limon neden satayım
  • kola ve gazozu karıştırıp farklı bi isimle 5-10 liraya kapış kapış satın hocam işyeri hayırlı olsun
  • quote:

LİMON
    Sana tavsiyem daha doğrusu ülkemdeki bütün gıda satılan yerlerden beklentim şudur lütfen sadece helal sertifikası bulunan yerli malı ürünlerden satın bunu da bir tabelayla belirtin dükkana ki hem müslümanların içi rahat etsin hem sen helalinden para kazan. hem diğer mekanlardan farkınız olur daha çok müşteri çekebilirsiniz şahsen böyle yerleri ben çok arıyorum ama malesef çok az bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal

Şimdi Tabela ve içerik olarak iyi para harcayın masraftan kaçınmayın yenilikçi ve gelişmeci olun dükkanı nereye düşünüyorsunuz işlek biryermi ne tarz halka hitap edeceksiniz 18 yaşında birisi olarak size aklımın yettiği kadar yardımcı olabilirim yazdıklarınıza bakarsam yenilikte uzak ve pek yaratıcı birisi değilsiniz ?

Bence Herşeyi satan yerler çok itici bir standartınız olsun bir çizginiz olsun herşeyi satmaya çalışmayın kahve dükkanı , Mc Donads gibi bir çizginiz olsun başarı gelir

mesela pide çeşitli pide 200 pide satsanız iyi bir yerde 200 X 2 TL ( kıymalı ) 4 TL veya 5 TL kuşbaşılı felan uçurur

kardeş senin dediğin şeyi pidematik vardı ama o içeride kendi fırını vardı öyle biryr kafada 700-900 bin tl

şirin ve konsept olmalı basit sade ve alımlı mobilyay değil dekorasyona değil yiyeceğe yatırım.

kahve çeşitleri beni aşar 50 çeşit kahve var profesyonel kahve makinaları 8 bin usd gibi

• Yer neresi hocam
  • Dr peper ve mountain dew satın dükkanda. Patlama yaşarsınız satışlarda.
  • Kaliteli ürün satın gençlere yonelin sizi severseler okul çıkışı herkesi toplayıp getirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: captantipod

Sana tavsiyem daha doğrusu ülkemdeki bütün gıda satılan yerlerden beklentim şudur lütfen sadece helal sertifikası bulunan yerli malı ürünlerden satın bunu da bir tabelayla belirtin dükkana ki hem müslümanların içi rahat etsin hem sen helalinden para kazan. hem diğer mekanlardan farkınız olur daha çok müşteri çekebilirsiniz şahsen böyle yerleri ben çok arıyorum ama malesef çok az bulunuyor.

ıkartırım kuşe kağıda bi helal gıda sertifikası meselel tamam sonuçda sattğımda domuz eti felan yok

köfteyi kendim yaparım sarımsaklı kimyonlu krarbiberli mis gibi eti bilindik yerden alırsan geri kalan malzemeden şüpheye düşmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Yer neresi hocam

karşıyaka dışı düşünüyorum karşıyaka öldü bu tarafda bostanlıda açsan kiralar çok uçuk

karşıyaka dışında alternatif bakıyorum 20-30 m2 bir yer bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

hazır pişmiş kokoreç ne la
    goralı kumru falan yap, 8 lira yap birşey sansınlar kolayı 2 tele yap entel dantel çaylar koy

hazır pişmiş günlük kokoreç pişerek geliyor bize biz ısıtarak servis ediyoruz yani böylece dukkanda ağır kokunun önüne geçmiş oluyoruz ve çevreyide kokuya boğup rahatsız etmemiş oluyoruz

dediğin doğru pahalşı yerin müşterisi çok olur benim bi arkadaş istanbulda açmıştı başlangıçda çarkı zor döndürüyordu ya batarız yada çıkarız yaptı masa sandalyeler değişti ahşap ton yaptı mekana slow müzik felan

fiyatalrıda 3 e katladı herif rezerve çalışıyordu inan bana 2 ay sonra eski ssk gibi gün veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakinkedi -- 4 Ağustos 2015; 1:36:48 >

• Cig koftede attiriverin araya
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Cig koftede attiriverin araya

çfteciler teker teker batıyor sadece karşıyakada 50 nin üstünde marka dememek lazım yer battı artı belli kitlenin sembolü olmuş şeylere karşıyım

lazlar hamsili pilav dükkanı açmıyor dikkat edersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlikaplan

quote:

Orijinalden alıntı: captantipod

ıkartırım kuşe kağıda bi helal gıda sertifikası meselel tamam sonuçda sattğımda domuz eti felan yok

köfteyi kendim yaparım sarımsaklı kimyonlu krarbiberli mis gibi eti bilindik yerden alırsan geri kalan malzemeden şüpheye düşmezsin

Burada sadece kiymadan bahsetmiyorum yağ peynir gibi malzemelerde bile adamlar artik ithal urun kullaniyor domuz iceren yada böcek iceren dünya kadar marka var ve bunlar şupheli sınıfında sertifika zaten bu işe yariyor supheyi kaldirmak için ama ben önemsemiyorum diyorsan senin bilecegin iş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.