Şimdi Ara

Gıda zehrlenmesi :S serum yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun okula gtmedm gece boyu kustum.. sağlık ocağına gittim eşekciden dürüm yemiştik dün gece... zehirlenmişim.. sağlık ocağına aldılar beni tek el yazıyorum.. 2 serum yedim.. kendime geldim aman yediğinize içtiğinize dikkat edin.. 4 yerimden deldiler valla.. damarı bulamayınca

• Serumu düzenli mi yediriyorlar yoksa kafalarına estiklerin de mi?
  • Geçmiş olsun ALLAH şifa versin.
  • geçmiş olsun.

ne yemiştin de zehirlendim demiştin..
  • :D bizim bi köfteci var ucuz.. yarım 1milyon ordan yedik.. eşşekçi diyoruz arkadaş arasında bayattı heralde bi düzeleyim ifadesini alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnr95 -- 7 Aralık 2009; 16:40:02 >
  • geçmiş olsun. zehirlenmenize sebep olan o iş yerini şikayet etmeyi düşünüyormusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün boyunca 6 öğün sucuk ekmek yedim.Fena bir haldeyim.
  • Doktor ordan zehirlendiğinizi mi söyledi yoksa ordan olduğunu mu düşünüyosun ?
  • Geçmiş olsun kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

2 gün boyunca 6 öğün sucuk ekmek yedim.Fena bir haldeyim.

ohaa
  • canım köfte çekti ama eşşeksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

ohaa

ne ohaa o ne ki bnmkilerin yanında :D sabah öğle akşam 2 gün boyunca full 100 gr et iskender
  • canım köfte çekti ama eşşeksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.s43

geçmiş olsun. zehirlenmenize sebep olan o iş yerini şikayet etmeyi düşünüyormusunuz?

Şikayet etmiycemde uygun bi dille konuşucam olmadı gece sıkıştırır töveriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Doktor ordan zehirlendiğinizi mi söyledi yoksa ordan olduğunu mu düşünüyosun ?

kapı gibi rapor var hacı Gıda zehirlenmesi diyerekten.. ama fazla bayat değildi heralde.. 2 serumla dirildim..
  • Geçmiş olsun. Bizde arkadaşlarla dönercide zehirlenmiştik. Seviniyoduk bide adam 1 porsiyon ekmeğe 2 porsiyon et koydu diye Arkadaşlarla dükkanı yakıcaktık noldu hatırlamıyorum vazgeçtik. Bende kusma değile alt yoldan 10 dk da bi gece boyunca tualete gitme durumu oldu :D
  • eyv arkadaşlar.. tükanı yakmamda.. adamı hırpalarım acık.. bayat et vermesin.. tamam dana eti değil biliyoruzda.. eşeğinde bayatını verme dimi... halbuki kapıda yazıyor kocaman köftelerimiz dana etindendir diye hadi ordan köftenin içi köfte harcından sararmış
  • Yok hacıabe, 5-10 kuruş fazla ver sağlamından ye. Ben de ara sokak dükkanlarından birine girip yemiştim öyle birşeyi, birsonraki günümü helada geçirdim.
  • quote:

derdin neydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.