Şimdi Ara

Merak : Kıyma etiketi : Kolojen'in et proteinine oranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır kıyma paketlerinde yazan Kolojen Proteininin et proteinine oranı %15 şeklinde açıklama nedir ?
    Kolojen deri vb gibi kısımlar oluyor sanırım , bu "slime pink"dedikleri mekanik kıyma değil değil mi ?
    Amerika'da kıymaya belli oranda katılması serbest sanırım (%15) bizdeki mevzuat ne şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 5 Şubat 2017; 20:49:26 >

• Amerikada bile biraz serbestse bizimkileri düşünemiyorum artık allah ne verdiyse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Amerikada bile biraz serbestse bizimkileri düşünemiyorum artık allah ne verdiyse :D

Orada daha vahşi sistem bizde yine bürokrasi bu zamanlarda faydalı ama yinede kafamda bir şüphe var.
  • Her gördüğümde kıyamet alameti diye okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende merak ediyorum biri açıklasada öğrensek
  • soon S kullanıcısına yanıt
    Ben kolojeni en son şampuan reklamından hatırlıyorum.
    http://www.gidadernegi.org/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF7A2395174CFB32E13F719885B09FDCBF

quote:

Bazı Et ürünlerinde Kollagen Bağ Doku ve Hazmolabilir Protein Miktarı Üzerinde Araştırma

quote:

Örneklerde kollagen bağ doku miktarı arttıkça hazmolma oranı azalmaktadır. Ayrıca, örneklerin bileşimlerinin belirlenmesi amacıyla su, yağ ve kül miktarları da saptanmıştır.

Anlaşılan bim'in markası Bgrill'deki Selülözik lif gibi yiyoruz ama yemiyoruz gibi bir durum.

Tebliğimiz de burada dursunhttp://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2007/06/20070615-7.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 5 Şubat 2017; 22:32:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.