Şimdi Ara

gidecekler kalacaklar bence ben olsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • volkan: kesinlikle kalmalı şuan tartışılıyor fakat türkiyede şuan itibariyle bulabilnecek en iyi türk kalecilerden ve yabancı sınırı varken kalmalı en azından 3 sene daha tutulmalı elde.
    egemen: gene kesinlikle kalmalı. türk stoper olmalı kesinlike ve türkiyede gene iyilerinden. en az 2 sene daha uzatılmalı.
    hasan kaldırım: daha yaşı genç ve aldığımız sol beklerden bi farkı yok. defansif ve ofansif olarak biraz eksik ama tecrübe ile düzeleceğine inanıyorum gene 3 senelik imzalanmalı.
    bekir: gökhandan başka sağ kanat yok ve 2.mevkiisi oldugundan hem stoper hemde sağ tarafta oynayabiliyor. bence yabancı sınırı ve türkiyedeki sayılı stoperlerden olguudan kalmalı. en az 3 sene uzatulmalı.
    sow: arkasından alex gibi bir adam olmadan çok iyi işler çıkarabiliyor. genelde attığı goller bireysel beceri ile atıyor. arkasından bi 10 numra olursa düşünemiyorum. en az 2 sene uzatılmalı.
    kuyt: kesnilikle kalmalı hatta kaptanlık bile verilebilir. geçen sene amr oynamasına rağmen 17 gol ve yüksek asist ile takımı sürükledi bence. biraz daha hızlı olursa bence türkiyedeki sayılı amrlerden. en az 1 sene uzatılmalı.
    recep: kiraya verilip beklenmeli. en az 2 sene uzatılmalı.
    alves: kesinlikle kalmalı tam bir dc. sağlam. en az 2 sene uzatılmalı. fakat sinirlenrine hakim olması konusunda eğtilmeli.
    mert: kesinlikle gene kalmalı. en az 3 sene szöleşme.
    kadlec: 1 senen daha izlenmeli. şuan iyi görüntü vermiyor ve yabancı sınırı var. 1 sene izlenip denenmeli olmazsa gönderilmeli.
    emre: bu sezon iyi bir form vermiyor ama kalmalı en az 2 sene. bir çok oyuncuya göre iyi özellikleri hala var
    salih: kalmalı bence iyi bir gelecek vaadediyor. arada oyuna sokup denenmeli en az 3 senelik sözleşme
    serdar: kalmalı iyi stoper en az 3 senelik.
    caner:keslinlikelr kalması gerekn en başta isimlerden en az 3 senelik sözleşme.

semih:gönderilmeli.
    serkan: gönderlip daha iyi bir kaleci alınmalı. güven vermiyor.
    MEHMET: kesinlikle gitmeli. artık eski görüntüsü yok.
    emenike: tekrar söylüyorum bu adam BALON!
    alper: bu adamı göndermeli ya kiraya vermeli.
    selçuk: ben yönetici olsam üstüne para verip gönderirim. o derece
    baronİ: gönderilmeli. kesinlikle form tutamıyor. 10 maç kötü 2 maç iyi. 10 numara olamaz ama şuan takımın bence en iyi mclerdinden.
    meireles: eğer fernandes ile anlaşılırsa kesinlikle elden çıkarmalı. şuan kötü görüntü sergilemiyor ama bi oyun kurucuda değil.
    webo: tam bi rotasyon adamı gitsin diyorsunuz diğer maçta döktürüyor devam ediyor elinden geleni yapıyor ama satılıp üzerine biraz daha eklenip daha genç forvet alınmalı zaten en iyi 2 senesi var. gitmeli.
    holmen: devre arasına kadar denenmeli. eğer verim alınamayacak ise gönderilmeli. hem yabancı hemde orta saha mevkkisi yok. türk vatandaşlığına geçme olabilirse kalmalı.
    yobo: bu kadar çok stoper ve yabancı sınırı varken gönderilmeli. tamam iyi stoper ama yabancı sınırı ve bruno alves daha iyi oldugudan gitmeli.
    mehmet topal: 1 sene kiraya gönderilmeli. eski ispanyadaki günlerinindeki gibi değil. 10 maç kötüyse 1 maç nadiren iyi. 1 sene kirada oynamalı pişip gelmeli.

• sen futbol hakkında konuşma be hocam
  • Bekirden sonrasını okumadım mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikkanarya

sen futbol hakkında konuşma be hocam

quote:

Orijinalden alıntı: yokcrysis

Bekirden sonrasını okumadım mutluyum

YANLIŞ NEYİMİ GÖRDÜNÜZ ÖRNEK VER 1 TANE TARTIŞALIM?
  • Basketbol falan izle sen kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuyu1234

quote:

Orijinalden alıntı: minikkanarya

sen futbol hakkında konuşma be hocam

quote:

YANLIŞ NEYİMİ GÖRDÜNÜZ ÖRNEK VER 1 TANE TARTIŞALIM?

Kadlec 1 sene izlenmeli deyip Alper'e göndermeli.
    Defans arkasına koşu yapacak hızlı,güçlü ve bire birde adam geçebilen tek forvetimize balon demen.
    Ceza alanına en çok giren,ilerde baskı yapan,pozisyon almasını bilen ender orta sahalarımızdan Holmen'e devre arasına kadar denenmeli demen.
    Pozisyon almayı,mücadele etmeyi,uzun paslarda isabeti en iyi defansif orta sahamız olan 27 yaşındaki Mehmet Topal'ı kiraya gönderme fikrin.
    Takımdaki oynamayı bilen ve en kaliteli orta sahamız olan Meireles'i ( maç seçtiği konusunda hem fikirim herkes ile )üstelik pozisyonu itibariyle Fernandes ile alakası yok iken kendinde ifade etmene rağmen oyun kurucu olmadığını o alınınca satılsın demen.Meyro,Fernandes ve Holmen (Emre,Salih,Topal)muhteşem bir orta sahamız olurdu.
    Ayrıca bu takımda Egemen'den sonra kalacak veya sözleşme uzatılacak bir stoper varsa o da Bekir değil Serdar Kesimal'dir.Topu oyuna sokabilen ayakları iyi Alves'ten sonra en iyi adamımız.

Meireles'e ayrı bir parantez açmak istiyorum bu adam geldiğinden beri beğenmemiştim.Fakat son maçta gördüm ki orta sahalarımız içinde futbol oynamasını bilen,nereye pas atacağını,nerde baskı yapacağını bilen tek adamımız.Sivas maçını izledikten sonra neden Porto,Liverpool,Chealse'de bunca sene oynadığını anlamış oldum.İyi bir teklif gelirse (9-10m)gönderilmesi taraftarıyım ama bu kötü olduğundan değil maç seçtiğinden dolayı.

• bütün söylediklerine katılıyorum. bir de mehmet topuzun gönderilmesi gereksiz olur gibime geldi. her türlü yedek bekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bırak futbolu bence adam alpere gitmeli demiş ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon kapanmış kim nereye gidiyor yahu, alaka kuramadım. transfer sezonu kapandıktan sonra neyin listesidir bu birisi de sormamış ki.
  • Mehmet Topal pişene kadar sen oyna orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Mehmet Topal pişene kadar sen oyna orada

• quote:

ben alpere kadar okudum hata yapmışım
  • caner:keslinlikelr kalması gerekn en başta isimlerden en az 3 senelik sözleşme.
  • sen galatasaraylı mısın la alper gitsin diyon topal kiralansın diyon
  • topal'ı pişirecek ya la adam holmen'e de nası gitsin diyosun ona deme bari ayıptır ya hiç maçı izlemedin mi
  • Çok saçma konu gördüm de bu en saçmalarından yolla anam yolla sen çıkıp oynarsın yerlerine. Kalsın dediği adamlar beş para etmez gitsin dedikleri takımın en iyi oyuncuları.
  • Mehmet Topal için kiralanmalı demişsin. Baya bi güldüm. Adam 27 yaşına gelmiş, ne kirası.
  •  gidecekler kalacaklar bence ben olsam
  • Topal,Alper,Emenike gitsin. Kadlec kalsın. Güzelmiş kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

Topal,Alper,Emenike gitsin. Kadlec kalsın. Güzelmiş kardeş.

+1. Adamdaki kafaya bak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.