Şimdi Ara

Gidemediğimiz 1 Yıl'ı Hesaba Katarlar Değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten 2 günlük süremiz var bizim bu saçma salak avukatlar savunmamızı yargıtayı bekleyin diyerek harcayacaklar ,uefa zaten kabul etmeyecek

En azından 1 yıl men edilmiştik bunu söylesinler de,kalan 1 yılı da ertelerler belki.Kulup her yönüyle amatörce yönetiliyor yemin ediyorum

Göz göre göre savunmamız kabul edilmeyecek ,ve bizim aptallar hala yargıtayı bekleyin diyeceklermiş.Tövbe yarabbim,yaresulAllah

• 1 yıl men olayını tff mi karar vermiişti zamanında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

1 yıl men olayını tff mi karar vermiişti zamanında?

Hiç hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helgin

Iyi niyet ve pismanligimizi da goz onune alarak tamamen cezayi kaldiracaklarmis hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permafrost

Iyi niyet ve pismanligimizi da goz onune alarak tamamen cezayi kaldiracaklarmis hatta.

Alıntıları Göster
    O cezayı göz önüne alarak 2 yıl gibi makul bir ceza düşündüler. 1 yılı ertelemeli 1 yılı bu sene gibi bir şey bekliyorum ben.
  • quote:

Benim hatirladigim tff vermisti hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

quote:

Benim hatirladigim tff vermisti hocam

Alıntıları Göster
    ceza falan çıkmayacak nedir bu toto korkusu? prosedür gereği zaten sevk edilecektik disiplin kuruluna.. hiç bir şey çıkmayacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

ceza falan çıkmayacak nedir bu toto korkusu? prosedür gereği zaten sevk edilecektik disiplin kuruluna.. hiç bir şey çıkmayacak

Alıntıları Göster
    verecekler cezayı görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

oh tmm ceza felan gelmez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Alıntıları Göster
    uefa vermemişti tf verdi 1 yılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

uefa vermemişti tf verdi 1 yılı

Alıntıları Göster
    TFF kendisi göndermemişti Fenerbahçeyi. Ceza filan değildi yani o. Ayrıca şike cezasının ertelemesi yok. 1 yıl ceza 1 yıl erteleme olmaz yani. 2 yılsa 2 yıl gidemezsiniz.

Süreçten de birşey çıkacağını sanmıyorum. Konu yine bir şekilde kapatılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

TFF kendisi göndermemişti Fenerbahçeyi. Ceza filan değildi yani o. Ayrıca şike cezasının ertelemesi yok. 1 yıl ceza 1 yıl erteleme olmaz yani. 2 yılsa 2 yıl gidemezsiniz.

Süreçten de birşey çıkacağını sanmıyorum. Konu yine bir şekilde kapatılır.

Alıntıları Göster
    vereceklerse versinler anasını satayım her sezon ne olacak durum diye endişe etmeyiz hiç yoktan.
  • quote:

Formalite icabı
  • Sike cezasi nasil ertelenir onu anlamadim. Bir daha sike yaparsan mi gecerli olacak kalan sure.
    Bence 2 yil alir Fenerbahce, erteleme olmaz. Onceki 1 yillik menle de bunun hicbir alakasi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Sike cezasi nasil ertelenir onu anlamadim. Bir daha sike yaparsan mi gecerli olacak kalan sure.
    Bence 2 yil alir Fenerbahce, erteleme olmaz. Onceki 1 yillik menle de bunun hicbir alakasi olmaz.
    Önceki 1 yıllık meni Tff vermişti ve o bir tedbir kararıydı,bu soruşturmayla ilgisi yoktu.İsterlerse bu durumu göz önünde tutarlar,istemezlerse tutmazlar.Biraz keyiflerine kalmış bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

Zaten 2 günlük süremiz var bizim bu saçma salak avukatlar savunmamızı yargıtayı bekleyin diyerek harcayacaklar ,uefa zaten kabul etmeyecek

En azından 1 yıl men edilmiştik bunu söylesinler de,kalan 1 yılı da ertelerler belki.Kulup her yönüyle amatörce yönetiliyor yemin ediyorum

Göz göre göre savunmamız kabul edilmeyecek ,ve bizim aptallar hala yargıtayı bekleyin diyeceklermiş.Tövbe yarabbim,yaresulAllah

Hiç sanmıyorum o 1 yıl men cezası önlem amacıyla verilmiş bir ceza

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

quote:

kendinizi yiyip bitirmeye devam edin.galatasaray forumundan çok fenerbahçe forumunda gezinmeye devam edin.davadan hiç bir şey çıkmayacak

• quote:

quote:

quote:

kendinizi yiyip bitirmeye devam edin.galatasaray forumundan çok fenerbahçe forumunda gezinmeye devam edin.davadan hiç bir şey çıkmayacak

Hll knk

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hll knk

Alıntıları Göster
    cezayı uefa verdi arkadaşlar ya fenerbahçeye. onun üzerine fenerbahçe cas a dava açtı.tff ile bir ilgisi yok verilen cezanın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.