Şimdi Ara

Gidemediğin İçin İçinde Kalan Üniversite ve Bölüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer üstündeki okulu yazmasaydım buraya yerleşiyordum.. benim de içimde kaldı aile evinden falan uzakta belki güzel bir macera olabilirdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam neden sabancı cs düşünmüyorsunuz? Normalde sabancıyı önermem ama mühendislik olması ctis e karşı büyük avantaj olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin Çağ Üniversitesi Hukuk...

Alandışı tercihe giriyordu puan kesiliyordu

Puanım yetiyordu ama o zamanlar maddi imkan yoktu.

• çukurova universtesi veya boğaziçi unisi ingilizce öğretmenliği..

forumdaki arklar düzgün bir tyt kitabı önermedikleri için kazanamadım sınavı. rakip azaltıyor zalımlar.

• ODTÜ siyaset ya hala yaradır belki bu sene yara olmaz da girerim

• alyossa1112 A kullanıcısına yanıt

• Bunu pek düşünmedim çünkü matematiğim girmeye yetmiyor :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • temel eksikliği hatta hiç oluşamaması sebebiyle psikiyatri hep istediğimdi ama hiç denemedim o gücü bulamadım ama haklı sebepler ile ıo yüzden çok da mühim değil sadece güzel olurdu o zaman olurdu

• Yıldız istatistik,
    Boğaziçi mühendislik

• hocam doktor musunuz

• 12de odtü ya da sabancıda ceng istiyordum nasip değilmiş devam

• boun ut veya odtü işletme

• itü makine/metalurji malzeme, 3.10 ortalama falan yapsaydık giderdik muhtemelende bu bölümde ortalama kasmak zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 6 Temmuz 2024; 21:10:54 >
  • aslında ruh doktoruyum ama bu dönemde bu şartlarda bu hayat hikayesi ile bunu iş olarak yapamam, sadece okulunu okudum 6 yıl o kadar

• sayın hocam sizden dinlemeyi arzuladığım bir hayat hikayeniz var gibi duruyor, dilerim ki bir gün dinlemeye nail olurum

• ODTÜ-Tarih (İng). Açık ve net.

Bu arada Türk dili ve edb. bitti. Tarih bu yaz okulunda bitiyor.   Tabii ki Odtü Tarih değil, ama yine de Tarih. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 6 Temmuz 2024; 23:18:45 >
  • üniversiteden 2013 yılında mezun olmuş biri olarak eskişehir inşaat mühendisliği

• Ekonomik durumumuz elverişli olsa yurt dışında lisans okumak isterdim, özel olarak istediğim bir yer yoktu ama belki Bocconi Siyaset? Yüksek Lisansta LSE Human Rights veya Oxford Socio-Legal Studies/MJur'a gidemediğime biraz üzüldüm. Oxford'a zaten giremezdim ama LSE şansım vardı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 7 Temmuz 2024; 23:0:52 >
  • 0110engin kullanıcısına yanıt

vay be 11 yıl geçmesine rağmen.. muhtemel sonum

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt

Niye siyaset veya ekonomi yerine hukuk seçtiniz hocam o zaman ? Merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.