< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gidemediğin İçin İçinde Kalan Üniversite ve Bölüm (4. sayfa)
-
-
Hocam neden sabancı cs düşünmüyorsunuz? Normalde sabancıyı önermem ama mühendislik olması ctis e karşı büyük avantaj olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mersin Çağ Üniversitesi Hukuk...
Alandışı tercihe giriyordu puan kesiliyordu
Puanım yetiyordu ama o zamanlar maddi imkan yoktu.
-
çukurova universtesi veya boğaziçi unisi ingilizce öğretmenliği..
forumdaki arklar düzgün bir tyt kitabı önermedikleri için kazanamadım sınavı. rakip azaltıyor zalımlar.
-
ODTÜ siyaset ya hala yaradır belki bu sene yara olmaz da girerim
-
Bunu pek düşünmedim çünkü matematiğim girmeye yetmiyor :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
temel eksikliği hatta hiç oluşamaması sebebiyle psikiyatri hep istediğimdi ama hiç denemedim o gücü bulamadım ama haklı sebepler ile ıo yüzden çok da mühim değil sadece güzel olurdu o zaman olurdu
-
Yıldız istatistik,
Boğaziçi mühendislik
hocam doktor musunuz
-
12de odtü ya da sabancıda ceng istiyordum nasip değilmiş devam
boun ut veya odtü işletme
-
itü makine/metalurji malzeme, 3.10 ortalama falan yapsaydık giderdik muhtemelende bu bölümde ortalama kasmak zor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 6 Temmuz 2024; 21:10:54 > -
aslında ruh doktoruyum ama bu dönemde bu şartlarda bu hayat hikayesi ile bunu iş olarak yapamam, sadece okulunu okudum 6 yıl o kadar
-
sayın hocam sizden dinlemeyi arzuladığım bir hayat hikayeniz var gibi duruyor, dilerim ki bir gün dinlemeye nail olurum
-
ODTÜ-Tarih (İng). Açık ve net.
Bu arada Türk dili ve edb. bitti. Tarih bu yaz okulunda bitiyor. Tabii ki Odtü Tarih değil, ama yine de Tarih.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 6 Temmuz 2024; 23:18:45 > -
üniversiteden 2013 yılında mezun olmuş biri olarak eskişehir inşaat mühendisliği
-
Ekonomik durumumuz elverişli olsa yurt dışında lisans okumak isterdim, özel olarak istediğim bir yer yoktu ama belki Bocconi Siyaset? Yüksek Lisansta LSE Human Rights veya Oxford Socio-Legal Studies/MJur'a gidemediğime biraz üzüldüm. Oxford'a zaten giremezdim ama LSE şansım vardı bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 7 Temmuz 2024; 23:0:52 > -
vay be 11 yıl geçmesine rağmen.. muhtemel sonum
-
Niye siyaset veya ekonomi yerine hukuk seçtiniz hocam o zaman ? Merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X