Bildirim
Gidiyorum.
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
6 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi yolculuklar
iyi tatiller
iyi eğlenceler
-
Hayırlı Yolculuklar... -
buzin & Etkisizeleman :
Teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: TechIn
buzin & Etkisizeleman :
Teşekkürler
rice ederim techIn, umarım çok güzel bi tatil geçirirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: buzin
quote:
buzin & Etkisizeleman :
Teşekkürler
rice ederim techIn, umarım çok güzel bi tatil geçirirsin
Bende öyle umuyorum ama pek tadım tuzum kalmadı sevdiğim kız sayesinde.
-
quote:
quote:
quote:
buzin & Etkisizeleman :
Teşekkürler
rice ederim techIn, umarım çok güzel bi tatil geçirirsin
Bende öyle umuyorum ama pek tadım tuzum kalmadı sevdiğim kız sayesinde.
dertlisin galiba.. bak iyi denk gelmiş tatil olayı, bence tam da ihtiyacın olan şey
-
quote:
dertlisin galiba.. bak iyi denk gelmiş tatil olayı, bence tam da ihtiyacın olan şey
1,5 hafta önce canımdan çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım, çok dertliyim çok. Unutmaya çalıştıkça daha çok aklıma geliyor. Dile kolay onunla birlikte geçen, iyi-kötü "442" gün. Umarım biraz olsun kafam dinlenir, rahatlarım bu 1 hafta içerisinde..
-
quote:
quote:
1,5 hafta önce canımdan çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım, çok dertliyim çok. Unutmaya çalıştıkça daha çok aklıma geliyor. Dile kolay onunla birlikte geçen, iyi-kötü "442" gün. Umarım biraz olsun kafam dinlenir, rahatlarım bu 1 hafta içerisinde..
anlamadığım tek acı türü, bişey diyemicem o yüzden ama tatilin her türlü derde iyi gelebileceği kanısındayım
onu düşünmemeye çalışmak da onu düşünmektir, bu yüzden hiçbirşeyi umursamamaya odaklan uzun bir süre, belki iyi gelebilir;)
-
quote:
quote:
quote:
anlamadığım tek acı türü, bişey diyemicem o yüzden ama tatilin her türlü derde iyi gelebileceği kanısındayım
onu düşünmemeye çalışmak da onu düşünmektir, bu yüzden hiçbirşeyi umursamamaya odaklan uzun bir süre, belki iyi gelebilir;)
Benim hoşlandığım şeyden o hoşlanırdı bende onunkilerden, ne zaman hoşuma giden bişey yapmaya kalksam hep o aklıma geliyor. Halısahada maç yaparken bile aklımda o derece yani.
-
Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz.
Gidelim artık, hadi iyi geceler..
[sm\=bye.gif] -
-
Çok güzeldi ya, özellikle Alman Sarı Saçlı Maviş Gözlü Animatör Kız -
ruslar warken almanda neymıs -
geldi yine
geldiğin yere git alper -
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
ruslar warken almanda neymıs
Pek Rus yoktu otelde ama Alman bi hayli fazlaydı
Samet elimde olsa giderim vallaha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X