herkeze slm.. arkadaslar pk yaparken gıga axe nasıl bı terıh olur?? +7 gıga(lıght) aldım ve lvl ıcın cok ıyı bır sılah bence ama pk da ıyı bı tercıh olur mu yoksa raptor yada +8 glave daha mı ıyı olur??
ne zaman aldın geçen yıl mı?
quote:
Orjinalden alıntı: _memogfb1907_
aldım deme bari almıştım de arkadaş haklı daha fire drake gelmemiş
Başka bi serverde mi oynuyosun? Student ko felan durumu...
giga +8 galveden çok daha iyi...
Çok kolay combo yapılabilir ve bonusları gayet iyidir...
Glavenin ap sine felan bakma bi işe yaramıyor...
giga axe ile cok iyi combo yaparsın bence giga en iyi two handed combo axe sidir
PS galiba bu Fire Drake Geldi ama Güzel Combo yapılır ap speed Slow Raptorun Very Slow 110 Light Dmge de var adamı kilitler de bu yani iyi bir item
qiqa cok qüzel bi itemdir.Czde onla cok ii iş yaparsınBizim burdakı internette birinde +8 qiqa var cz yi alt üst edıo walla(72 lwl )
Myko 'ysa orada pazar ' a biLe koyuyorLar cz ' de adam buLan şansLı
A.S LEM SEN NE ZMAN ALDIN O GİGAYI GECEN YIL MI
myko orasi..
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
myko orasi..
eet .
burası MYKO...yazmayı unutmusum uzgunum myko=odın
eğer myko ise büyütülecek bi item deil orda çok daha iileri var ama uskoya göre değerlendirirsek pkda en iyisi axedir zaten
ya mert mykoda pk mi yapilir ki giga falan diosun
adamlar full 70 lvl + combohack vs kodumu yapistiriyolar, + minor combo hala etkin mykoda.
ya baba senn myko ya karsı bı dusmanlıgın war resmen..bence gayet guzel yapılıyoo..onlarda olan bı cok sey bızdede war ztn..k eksık onların bı kısmı 70 bn 65..ztn dupeler sılınecek yıne herkez cıbıldak bı sekılde kalcak ortada ve actoll da kalkıcak..yanı bu kdr kotuleme myko yu..sadece bu dupe oldugunda laçkalasıyo server ama oda en fazla 2 3 ay
+8 giga ile +8 raptor arasında 20 ap fark var giga daha iyi. Ama +7 giga ile +8 glave arası 22ap fark var + giga +7 olduğu için light dmg 10 daha düşük ve ressist düşük. Eski serverlardaysan spear def giyen çok olabilir ama yeni serverlardaysan glave derim.
quote:
Orjinalden alıntı: quake_mrt
ya baba senn myko ya karsı bı dusmanlıgın war resmen..bence gayet guzel yapılıyoo..onlarda olan bı cok sey bızdede war ztn..k eksık onların bı kısmı 70 bn 65..ztn dupeler sılınecek yıne herkez cıbıldak bı sekılde kalcak ortada ve actoll da kalkıcak..yanı bu kdr kotuleme myko yu..sadece bu dupe oldugunda laçkalasıyo server ama oda en fazla 2 3 ay
yok kanka kötülediğim falanda, orasi lagdan sarmiyor, malkoc(osman abi) bile ronarkda basladi daha ne diyim ki ben
quote:
Orjinalden alıntı: _memogfb1907_
phoaha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme