Şimdi Ara

Giga Byte 'a Mektup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hi. im any pc user. im mostly buying, using, selling and recommendating your motherboards. your motherboards is giving very performance, durable and continuity. but im not understand your motherboard design. why use lpt1 port? why use com port? if dont use lpt and com port, you can ieee1394, external sata, s video, 8+1 surround sound board, onboard wireless? what is your mainboard politics? please view attached image.

Giga Byte 'a Mektup

bir giga sever olarak çat pat ingilizcemle bişeyler yazdım. umarım dikkate alırlar ve penrynler için böyle bir anakart yaparlar. ben rotayı penryn e çevirdim artık

Giga Byte 'a Mektup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModDoctor -- 4 Temmuz 2007; 12:42:34 >

• hedef yükseklerde dostum...
  • belki com ve lpt portunu ömrün boyunca kullanmamış olabilirsin ama com ve lpt portun kullanıldığı bir çok alan mevcut ve ben bir anakart alırken baktığım ilk şeyler com ve lpt olup olmaması . optik çıkışı kullanmayı düşünen bir kullanıcı ses sistemini onboard bir sisteme bağlamaz . wireless onboard çözümlerden usb wireless adaptörler çok daha başarılı ve usb uzatma kabloları ile sinyalin güçlü olduğu yerlere koyulabiliyor
    ie1394 ve esatayı tutup ekonomik modellerde kullanmanın manası yok bu özellikleri taşıyan anakartların fiyatları daha da yükseliyor
    ds3s3 ds3 ds3p ds4 dq6
    şimdi tutup ds3 3 ie1394 ve esata konması mantıklımı ? o zaman o ürünün fiyatlandırması şu anki durumunda olabilir mi ?
    şimdiki anakartların çoğunda ide portu 1 e indi x38 de ise intel ideyi kullanmıcak bu şekilde düşünürsek ide aygıt sizde yok diye ide portu da kaldıralımmı tamamen ? x38 ide ve ps2 desteklemese bile bunu anakart üreticileri jmicron gibi çözümlerle anakartlarına eklerler

• quote:

Orjinalden alıntı: benign2004

belki com ve lpt portunu ömrün boyunca kullanmamış olabilirsin ama com ve lpt portun kullanıldığı bir çok alan mevcut ve ben bir anakart alırken baktığım ilk şeyler com ve lpt olup olmaması . optik çıkışı kullanmayı düşünen bir kullanıcı ses sistemini onboard bir sisteme bağlamaz . wireless onboard çözümlerden usb wireless adaptörler çok daha başarılı ve usb uzatma kabloları ile sinyalin güçlü olduğu yerlere koyulabiliyor
    ie1394 ve esatayı tutup ekonomik modellerde kullanmanın manası yok bu özellikleri taşıyan anakartların fiyatları daha da yükseliyor
    ds3s3 ds3 ds3p ds4 dq6
    şimdi tutup ds3 3 ie1394 ve esata konması mantıklımı ? o zaman o ürünün fiyatlandırması şu anki durumunda olabilir mi ?
    şimdiki anakartların çoğunda ide portu 1 e indi x38 de ise intel ideyi kullanmıcak bu şekilde düşünürsek ide aygıt sizde yok diye ide portu da kaldıralımmı tamamen ? x38 ide ve ps2 desteklemese bile bunu anakart üreticileri jmicron gibi çözümlerle anakartlarına eklerler

kanka iyi güzel de benim istediğim şey bi p35 dq6 da olsun bunlar. kötü mü olur?

• p35 dq6 da var zaten bunlar
    olmadığını kim söylediki
    esata da var hemde powerda veriyor dışarı power ve sata bağlantı kablosuda var
    ie1394 de var
  • niye farkedemedim acaba? kaldırmışlar mı lpt yi com port u???

Giga Byte 'a Mektup

sen cevaplamadan ben cevaplayayım. lpt ve com portlarını kaldırmamışlar.

niye mi buna takıldım?

lpt ve com port benim bir işime yaramıyor. bunları onboard ide bağlantısı gibi yapsalar ve arkadaki pci slotlarından birine isteğe göre bağlayabilsek olmaz mı? bunların yerine usb koysalar. çünkü yeri geliyor 8 usb kullanmam gerekiyor.

hatta ve hatta performansı artıracaksa onboard sesi de kaldırsınlar da bende kaliteli bir creative ses kartı alayım onu kullanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModDoctor -- 4 Temmuz 2007; 16:20:04 >

• Bence biraz daha sabırlı olmalısın, değişim birden olmaz. Yavaş yavaş olur. Sen kullanmasan da LPT portunu kullanan bir sürü insan var. Önden resmlerini bulamadım ama X38 ve M790 modellerinde Gigabyte LPT portunu kaldırmış resimlerde belli oluyor.

X38-DQ6
     Giga Byte 'a Mektup

M790-DQ6
     Giga Byte 'a Mektup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansa -- 5 Temmuz 2007; 16:08:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.