Bildirim
Gigabayte A320 S2h ve Msi A320-K hakkinda soru onemli
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vatan daki çalışan size, magazada ne satılması gerekiyorsa onu önerir.bu sebeple forumdaki yorum ve öneriler üzerine alacağınız modelleri belirledikten sonra mağaza çalışanları ne derse desin belirlediklerinizi satın alin.
Gigabyte kötü, sesi bozuk vs söz konusu değil
Model önerisi yapamıyorum ama almisken b450 yongali bir anakart almaya çalışın derim.vatan zaten pahalı buda ayrı bir konu -
A320s2h var bende
Gayet guzel anakart. Vatandaki elemanlari dinleme. Adama gecen bi soru sordum bilerek. Benden ogrendi. -
Yorumlar icin tesekkurler
Gigabayte a320 s2h
Ryzen 3 2200g
8 gb ddr4 3000 mhz cl15 ram
Everen glory g01 kasa 350 watt psu ( 420 peak )
Simdilik.isimk gorsun diye bunu dusundum ilerde ekran karti alirsam psu degistirirm o problem degil sistem idare eder mi pes 2019 disinda oyun oynamayi dusunmuyorum genelde film dizi internet vs -
pes yüksek ayarlarda iyi bir e.kartı istiyor. zaten 60fps altı keyif vermiyor. harici e.kartlı bir sistem bakmanı öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: haldir54
Yorumlar icin tesekkurler
Gigabayte a320 s2h
Ryzen 3 2200g
8 gb ddr4 3000 mhz cl15 ram
Everen glory g01 kasa 350 watt psu ( 420 peak )
Simdilik.isimk gorsun diye bunu dusundum ilerde ekran karti alirsam psu degistirirm o problem degil sistem idare eder mi pes 2019 disinda oyun oynamayi dusunmuyorum genelde film dizi internet vs
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X