Şimdi Ara

gigabayte gtx 670 sistemde anlamsız aşırı kasma (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UmtqnR

Halâ çözülmemesi ilginç :S

Bir tavsiyem var yapmadıysan dene bakalım.

Kartında 2 BIOS var, kartın üstündeki Switch ile geçiş yapılıyor.

PC kapalıyken diğer BIOS a geçir kartı, o şekilde tekrar dene bakalım. Güç kaynağın neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Halâ çözülmemesi ilginç :S

Bir tavsiyem var yapmadıysan dene bakalım.

Kartında 2 BIOS var, kartın üstündeki Switch ile geçiş yapılıyor.

PC kapalıyken diğer BIOS a geçir kartı, o şekilde tekrar dene bakalım. Güç kaynağın neydi ?

Güç kaynagım 750w

diger biosa nasıl geçirecem pek anlamadım
  • quote:

gigabayte gtx 670 sistemde anlamsız aşırı kasma (ÇÖZÜLDÜ)

Kart kasada takılıylen baktığında bu şekilde görünür 1-2 yazısını görürsün.

O Switch 1 konumunda ise 2 ye, 2 konumunda ise 1 e al öyle bir daha bak bakalım.

NOT: Bu işlemi yaparken PC kapalı olsun.

• quote:

quote:

Kart kasada takılıylen baktığında bu şekilde görünür 1-2 yazısını görürsün.

O Switch 1 konumunda ise 2 ye, 2 konumunda ise 1 e al öyle bir daha bak bakalım.

NOT: Bu işlemi yaparken PC kapalı olsun.

Ben pek anlayamadım yinede ya en iyisi kasayı aksam vatana götürecem bakayım test edeceklermi

• quote:

Nasıl anlayamadın resimlerle izah ettim durumu.

Resimdeki anahtarı hangi konumdaysa diğer konuma çekeceksin, sonra hangi uygulamalarda kasıyorsa onlarda tekrar deneyeceksin.
  • quote:

quote:

Resimdeki anahtarı hangi konumdaysa diğer konuma çekeceksin, sonra hangi uygulamalarda kasıyorsa onlarda tekrar deneyeceksin.

1 deydi galiba farkında olmadan 2 ye aldım denedim aynı tekrar 2 den bire aldım fıfa 13 de denedim yine kasıyor oyun takıla takıla ilerliyor gibi
  • quote:

quote:

quote:

1 deydi galiba farkında olmadan 2 ye aldım denedim aynı tekrar 2 den bire aldım fıfa 13 de denedim yine kasıyor oyun takıla takıla ilerliyor gibi

valla bu problemler kör kuyu gibi yani. herşeyi denemek lazım, bios update çözüm olabilir gerçekten. ancak bios update biraz riskli bir işlem ne yaptığınızı bilmiyorsanız yapmamanızı tavsiye ederim. zira msi in sitesinde bios update detaylı anlatılmış, 2 farklı yöntemden bahsedilmiş ancak 2. yöntemi kullanırsanız biraz dikkatli olmanızda fayda var çünkü flash işlemi bittikden sonra anakart kendine rest atyor ve default olarak msi in anakartlarında usb key 1. boot seçenği olarak atanıyor sıkıntıda burada başlıyor anakart işlem bitince kapandıktan sonra, yeniden başlamadan önce eğer usb discki çıkarmazsanız birdaha flash yapıyor ve sorun yaratıyor!!!. dikkat edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

quote:

quote:

quote:

valla bu problemler kör kuyu gibi yani. herşeyi denemek lazım, bios update çözüm olabilir gerçekten. ancak bios update biraz riskli bir işlem ne yaptığınızı bilmiyorsanız yapmamanızı tavsiye ederim. zira msi in sitesinde bios update detaylı anlatılmış, 2 farklı yöntemden bahsedilmiş ancak 2. yöntemi kullanırsanız biraz dikkatli olmanızda fayda var çünkü flash işlemi bittikden sonra anakart kendine rest atyor ve default olarak msi in anakartlarında usb key 1. boot seçenği olarak atanıyor sıkıntıda burada başlıyor anakart işlem bitince kapandıktan sonra, yeniden başlamadan önce eğer usb discki çıkarmazsanız birdaha flash yapıyor ve sorun yaratıyor!!!. dikkat edin derim.

Kasayı servise verdim oyunlarda donma sıkıntısını belirttim bakalım agır testlerimiz var gibisinden bişe dediler hangi parçada sıkıntı oldugunu buluruz dediler bakalım ne sonuc cıkacak

• demek bios update insanın başına işler açabiliyor enteresan. öğrenmiş olduk teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.