Şimdi Ara

gigablue mi vu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hd receiver almayı düşünüyorum, gigablue ile vu+ arasında kaldım. fiyat olarak gigablue daha cazip geliyor. yardımınızı bekliyorum. ( yeni 3D tv aldım onun zevkini çıkarmak için alacağım)

• Vu tercih edersen yazılım ve destek konusunda sıkıntı çekmezsin.
  • vu duonun fiyatı fazla gibi diğer vu+ lar nasıl. birde hepsidijital sitesinde idi sanırım gigayı daha iyi değerlendirmiş, aslında kafamda vu vardı. işin aslı tv yi değiştirdim, yeni bir receiver bana 5-6 bine mal olacak bundan dolayı ekonomik olanı tercih edeceğim gibi
  • giga vu nun klonu
  • Belirttiğin site giganın distribütörü olduğu için kendi malınını (kar marjı yüksek olduğu için) ön plana çıkarmak için olayı yanlı yorumluyor,(ilk yazılımlarda görüntü kötü idi, sonraki yazılımlarda düzeldi) her koşulda vu+ derim,diğerinin yazılım desteğinde sıkıntı çekersiniz.
  • vu+ da hangisini önerirsiniz. fiyat ve performasyon göz önünde tutulursa. birde yasal yolla seyretme seçeneği olmalı
  • vu da aslında iki seçenek var vu uno tek tunerli ve vu duo çift tunerli artık senin kullanım ve ihtiyacına kalmıştır gerisi.Vu da dsmartı modülle izleyebilirsin ,digiturke gelince izleyemezsin.
  • Aynen hepsine katılırım.
  • vu solo nasıl acaba, aslında şuanda dreambox 500s kullanıyorum, kullanımı kolay, arkadaş ayarladı 4 yıl önce ne yüklemeden anlarım vede diğer teknik konulardan. onun için kulanımı kolayda olmalı
  • birde konuyla ilgili değil ama yeni cihaz aolsam ve aynı sever adresini kullansam olurmu, yani aynı anda açık olması da şart değil
  • vu unoyu düşün derim eğer kesin vu diyorsan.Ayrıca forumların 2.el bölümünde temeiz ve ucuz da bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

giga vu nun klonu

Lütfen yanlış bilgi paylaşmayalım gigablue Vu nun klonu değildir.
    İkiside birbirinden farklı bir cihazdır. Ben gecen hafta Giga blue yı D-smart moduluyle bırlıkte aldım.Yerine giderek cihazları tanıtmalarını ıstedım goruntu gormek ıstedım yerınde, Vu da insanların etrafında gölge var kanal logolarının etrafında golgelenmeler vardı (bu VU SOLO) idi aynı kategorıde Gigablue yi taktılar yıne sd gorunyulerde bu sorun yoktu insanların etrafında gölgelenmeler kanal logoları cam gibiydi fiyat olarakda uygundu Vu dan,
    Ancak tabıkı Vunun yazılım desteği daha fazla ama bu Giga blue için bi dez avantaj değil çunku Giganın çalışmayan hiç bir fonksıyonu yok D-smart modulunde kanalları sorunsuz ızlıyorum USB HDD me sorunsuz kanal kaydedıyorum,

• yukarıdaki mesajımı tekrar eder, bu işlerde satıcı satmak istediğini ön plana çıkarabiliyor,çünkü bu cihazlarda eklentiler ve ayar zenginliği var, bende kendi cihazımı aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım, gerekli ayarlardan sonra durum değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evocamd

quote:

giga vu nun klonu

Lütfen yanlış bilgi paylaşmayalım gigablue Vu nun klonu değildir.
    İkiside birbirinden farklı bir cihazdır. Ben gecen hafta Giga blue yı D-smart moduluyle bırlıkte aldım.Yerine giderek cihazları tanıtmalarını ıstedım goruntu gormek ıstedım yerınde, Vu da insanların etrafında gölge var kanal logolarının etrafında golgelenmeler vardı (bu VU SOLO) idi aynı kategorıde Gigablue yi taktılar yıne sd gorunyulerde bu sorun yoktu insanların etrafında gölgelenmeler kanal logoları cam gibiydi fiyat olarakda uygundu Vu dan,
    Ancak tabıkı Vunun yazılım desteği daha fazla ama bu Giga blue için bi dez avantaj değil çunku Giganın çalışmayan hiç bir fonksıyonu yok D-smart modulunde kanalları sorunsuz ızlıyorum USB HDD me sorunsuz kanal kaydedıyorum,

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Daha önce yanıtladım ama dikkatinizden kaçtı sanırım.

GigaBlue, Vu+ cihazların klonu sayılabilir. Donanım olarak !... Zira işlemci seri numarasına
    bakınca anlayabiliyoruz.

Nasıl anlıyoruz !?

Vu+ 'da Broadcom işlemci seri no'su ; 7335,

Giaga'da Broadcom işlemci seri no'su ; 7325'tir.

Bu kanaate nasıl ulaştık !? İşlemcinin/işlemcilerin uydu cihazlarının board'larında kullanımı
    işlemi, işlemcinin tasarım aşamasından başlamaktadır. İşlemciyi tasarlayanlar, aynı
    zamanda board tasarımı ve çalıştırılacağı yazılımıda yapıp, markacılara vermektedir.

Tabi çok detaydaki hususları açıklamış oldum ama asimetrik sorularla zaman kaybetmeyiniz
    diye açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Dolayısı ile cihazın kendisi klon iken, klonun klonu olmaz diye değerlendirmekteyim. Cihazın
    satış adedi yüksek olsaydı,Çin'deki fasoncular başka marka adı altında olanını çıkarırdı diye
    düşünüyorum.

Sonuç olarak;

Çin içinwww.alibaba.com 'dan araştırınız...

Türkiye için google'dan araştırınız...

Kolay gelsin.

• Arkadaşlar almayı düşündüğüm iki cihaz vu duo ve gigablue . Ama çift tunerli vu yu alırsam eve iki kablo mu çekmem gerek. Bu işi tek kablo ile halletmenin bir yolu yok mudur? Bir de media player hangi cihazda daha iyi acaba?
  • quote:

giga vu nun klonu

giga vu nun klonu degil tamamı ile orjinal ayrı bir reciver Arkadaşım ne almak istedigine kendin karar vereceksin sorularına gelince giga verdigi görüntü kalitesi bakımından şu an piyasadaki en iyi reciverlerden biri hele üzerinde gelen REdTeam imaj ile gerçekte harika bir görüntü sunuyor fiyat olarakta avantajlı ancak yazılım destegi vu kadar zengin degil Yeni yeni birkaç farklı grup yazılm destegi vermeye başladı ancak hepsi beta aşamasında ve dogruyu söylemek gerekirse hiç biri Redtema kalitesinde degil cihazın ana yazılımcısı olan RedTeam grubunun ise aylardır yeni yazılımı üretmesi bekleniyor ama hala ses yok
    Yani kısaca giga görüntü kalitesi ve fiyat olarak daha avantajlı
    vu ise yazılım olaraık bir numara
    üsteki arkadaşın sorusuna gelince evet wu daki çift tuneri kullanmak istiyorsan çift çıkışlı LNB ve çift kablo çkmek gereki her tunuer için böylece bir kanalı izlerken farklı bir kanalı kayıt edebilirsin
    giganın tunerleri ise daha farklı amaçlar için Se moedeli 3 tunerli olarak satılıyor tunerlerin biri şu an ülkemiszde kullanılmayan karasal yayınlar için bir digeri ise kkablo tv için yani insanların çoguna 3 tüner olması pek bişey ifade etmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.