Şimdi Ara

gigabyt anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gigabyt 81915 me anakartım var.bunun onbort eternet var üstünde.internete girerken giden byt var gelen bayt yok .bu yüzden sayfa açılmıyor.jack çıkarıp takınca internet geliyor.harici eternet kartı takayım dedim.onda hiç gelmiyor.bu arada adsl iki kişi kullanıyoruz.yaklaşık 130 metre kablo var.ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olun lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan irek

arkadaşlar gigabyt 81915 me anakartım var.bunun onbort eternet var üstünde.internete girerken giden byt var gelen bayt yok .bu yüzden sayfa açılmıyor.jack çıkarıp takınca internet geliyor.harici eternet kartı takayım dedim.onda hiç gelmiyor.bu arada adsl iki kişi kullanıyoruz.yaklaşık 130 metre kablo var.ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olun lütfen

dostum kablon çok uzun benden sölemesi 100 metreden sonra sinyal kaybolur utp kablolarda bence araya bi tane swich koyunki sinyal güçlensin yoksa hep bu hatayı alırsın

• yok arkadaşım 150 metre ye kadar da denedim önceki bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu.üstelik te ek var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan irek

yok arkadaşım 150 metre ye kadar da denedim önceki bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu.üstelik te ek var

peki o zaman bence ondan kaynaklanıyor ama neyse çünkü başka ethernet kartıda takmışsın umarım yardım edebilcek birisi çıkabilir
    kolay gelsin
  • yok mu ybaşka fikri olan arkadaşlar
  • KABLONU KONTROL ET ARKADAŞ.bAŞKA ETHERNET KARTI TAKTIĞINDA ANAKARTIN ÜZRİNDEKİ ETHERNETİ İPTAL ET.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart & İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.