arkadaşlar gigabyt 81915 me anakartım var.bunun onbort eternet var üstünde.internete girerken giden byt var gelen bayt yok .bu yüzden sayfa açılmıyor.jack çıkarıp takınca internet geliyor.harici eternet kartı takayım dedim.onda hiç gelmiyor.bu arada adsl iki kişi kullanıyoruz.yaklaşık 130 metre kablo var.ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olun lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: hasan irek
arkadaşlar gigabyt 81915 me anakartım var.bunun onbort eternet var üstünde.internete girerken giden byt var gelen bayt yok .bu yüzden sayfa açılmıyor.jack çıkarıp takınca internet geliyor.harici eternet kartı takayım dedim.onda hiç gelmiyor.bu arada adsl iki kişi kullanıyoruz.yaklaşık 130 metre kablo var.ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olun lütfen
dostum kablon çok uzun benden sölemesi 100 metreden sonra sinyal kaybolur utp kablolarda bence araya bi tane swich koyunki sinyal güçlensin yoksa hep bu hatayı alırsın
yok arkadaşım 150 metre ye kadar da denedim önceki bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu.üstelik te ek var
quote:
Orjinalden alıntı: hasan irek
yok arkadaşım 150 metre ye kadar da denedim önceki bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu.üstelik te ek var
peki o zaman bence ondan kaynaklanıyor ama neyse çünkü başka ethernet kartıda takmışsın umarım yardım edebilcek birisi çıkabilir kolay gelsin
yok mu ybaşka fikri olan arkadaşlar
KABLONU KONTROL ET ARKADAŞ.bAŞKA ETHERNET KARTI TAKTIĞINDA ANAKARTIN ÜZRİNDEKİ ETHERNETİ İPTAL ET.