Şimdi Ara

gigabyte 2070 super mi yoksa evga 2060 super mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ryzen 7 3700x islemci aldim kalan parcalari toplamaya calisiyorum ama ikilemde kaldim. evga 2060super itopyada 4260 lira ama sinerji de gigabyte 2070 super 4482 lira. 200 lira daha verip 2070 supere geciyim mi gigabytetan pisman olur muyum? birde kasa olarak Corsair iCUE 220T Airflow ile Corsair 275R Airflow arasinda kaldim oneriniz hangisi olur 275r nin tipi kotu ama buyuk ici 220t nin kucuk. son olarakta corsair 650w psu alicam ama goldu 880 lira bronz 607 duz 80+ olani 518 sizce hangisini almaliyim. birde sinerjiden alisveris yapan var mi ilgileniyorlar mi kotu sorunlar yasayanlar oldu mu ?

tam parca listem:
    ryzen 7 3700x aldim
    xpg sx8200 ssd aldim
    seagate 7200 rpm hdd aldim
    asagidakileri henuz almadim
    anakart MSI B450-A PRO MAX 4133MHz(OC)
    ram corsair 2x8 3000mhz cl16 vengance lpx
    kalan parcalar yukarida sordugum gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTRM -- 8 Haziran 2020; 13:1:25 >

• RTX 3000 serisinin görselleri düşmeye başladı yıl sonuna kadar bekleme ihtimaliniz yok mu? Bende 2080 var ama 2020'nin ilk 6 ayı geçti hala kartın hakkını verecek bir oyun çıkmadı, yani oyun çıkmadıktan sonra kart olsa ne olur olmasa ne olur hocam. Eylül'de Cyberpunk var Eylül-Ekim gibide yeni kartlar düşmeye başlar sanıyorum. Mümkünse bekleyin değilse 2070süper alın 200TL farkla.
  • Muhtemelen, üzerine çalışılmış bir 2060 Super ile, gigabyte baz versiyon bir 2070 Super durumu olmuş, şu saatten sonra 2070 Superden şaşmamak lazım, 2060 Super gelecek yılın 1660 ı olabilir belli olmaz(güzel bir 1660 olacaktır, rtx li)

PSU Gold bronze durumu, verimlilik açısından önemli aslında, elektrik faturasına yansır o da, sizi daha çok sistemin tükettiği watt gücğ, psunun verebileceği gücü zorlar mı zorlamaz mı bu olmalı, 650 watt sizin bileşenleri doyuracaksa bronze da iş görecektir, genelde bütçe kısıtlı olmayanlar Gold seviyeye çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 8 Haziran 2020; 13:32:13 >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    suan elimde windows bir bilgisayar yok hocam birde dolarin gidisati da iyi degil ondan bir an once almayi dusunuyorum
  • verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim hocam
  • 2070 tabi ki, kasada duzgun airflow varsa throttle yemezsin.

Yalniz 3700x in bir amaci var mi? Eger sadece oyun icinse 3600 hayli hayli yeterli, hani onumuzdeki yillardaki AAA oyunlar icin de yeterli, onu 3600 e cekip artan parayi baska yerlere harcamani oneririm.

Mesela ram 3200mhz hatta ucuza bulunursa 3600 mhz cekilebilir. Anakart tomahawk yapilabilir.
  • UTRM U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, kasa olarak incelemeleri izleyip hava akışı en iyi olanı seçmeniz sizin yararınıza, sinerji hakkında çok şikayet duymadım, ama Google şikayet yazarsanız sitede paylaşılan memnuniyetsizlikler olabilir her markada vardır, önemli olan aşırı ve yüksek oranlı mı ona bakmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

2070 tabi ki, kasada duzgun airflow varsa throttle yemezsin.

Yalniz 3700x in bir amaci var mi? Eger sadece oyun icinse 3600 hayli hayli yeterli, hani onumuzdeki yillardaki AAA oyunlar icin de yeterli, onu 3600 e cekip artan parayi baska yerlere harcamani oneririm.

Mesela ram 3200mhz hatta ucuza bulunursa 3600 mhz cekilebilir. Anakart tomahawk yapilabilir.
    throttle dediginiz ney acaba? 3700x secme sebebim goruntu isleme veya yapay zeka modellerinde calisirken zorlanmasin diye render almak gibi dusunebilirsiniz sadece oyun icin almadim. anakarti tomahawk demenizin ozel bir sebebi var mi ? ram ucuza bulabilirsem cekmek ben de isterim ama 3000 mhzler suan 630 lira 3600 850 falandi sanirim sizce yaklasik 200 lira ona vermelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTRM

throttle dediginiz ney acaba? 3700x secme sebebim goruntu isleme veya yapay zeka modellerinde calisirken zorlanmasin diye render almak gibi dusunebilirsiniz sadece oyun icin almadim. anakarti tomahawk demenizin ozel bir sebebi var mi ? ram ucuza bulabilirsem cekmek ben de isterim ama 3000 mhzler suan 630 lira 3600 850 falandi sanirim sizce yaklasik 200 lira ona vermelimiyim?

Alıntıları Göster
    Throttle dediğim darboğaz. Render alınacaksa mantıklı. Tomahawk biraz daha kaliteli ve vrm soğutucusu daha iyi, kısaca overclock yapıldığında daha iyi performans verir. Render yaparken overclock işe yarar. Tabi düzgün bir işlemci soğutucu da lazım. Sıvıya gerek yok, kasaya sığacak güzel bir hava soğutucu işi görür.

• bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.