Şimdi Ara

GIGABYTE 3D1-XL TEST SONUÇLARI (DUAL 6600 GPU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Soultrap

Jack sen varyaa... yine bulmussun acayip bir kart.

Yakında vurgun yapacam olm donuyorum yanınıza.

Bu arada arkadaslar bilginiz olsun bu kart 256bit 256mb

Yani bu kart, 8pipe x 2 , 256mb ve 450/1000mhz oldugu icin 6800Ultra ya yakın bir kart.

Aynen Aytuğ kardeşimizin dediği gibi özelliklere sahip olan bu kart boardlara uygulanacak ufak bi sli modu ile hem sli hem de fiyat performans açısından alacak arkadaşları fazlasıyla tatmin eder.
  • Valla ben de bayıldım bu karta. O fiyata bu skorları alması muhteşem. Sadece gigabyte'ın var galiba bu tip çift gpu'lu kartları yanılmıyorsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

Ben de bayıldım valla bu karta. Fiyatına göre testlerde aldığı sonuçlar bir harika. Yanılmıyorsam gigabyte dışında başka bir firmanın böyle çift gpu'lu bir kartı yok herhalde

TR de zannedersem öyle
  • Çok güzel kartmış güle güle kullan dostum.

Zaten Jacktheripper & Zderins bir kart alıyorsa fiyat performansından şüphemiz olmaz

Ben kartın 128 bit olduğunu düşünüyorum 256 bit olarak bir ibare geçiyormu acaba?
  • hayırlısı olsun gerçekten çok iyiymiş
  • hakkatten fiyat/performans harika! Bir ara sanki ati de rage chipleriyle 2 gpu kartlar üretmişdi fakat windows2000 altında gpu lardan biri çalışmıyordu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @tEnDEr

Çok güzel kartmış güle güle kullan dostum.

Zaten Jacktheripper & Zderins bir kart alıyorsa fiyat performansından şüphemiz olmaz

Ben kartın 128 bit olduğunu düşünüyorum 256 bit olarak bir ibare geçiyormu acaba?

Kart ile ilgili çok fazla bilgi vermemişiz bench ler dışında ama evet kart 256 bit kart bilgileri için aşağıdaki linke bakabilisiniz

http://www.gigabyte.de/VGA/Products/Products_GV-3D1-XL.htm

• cüneyt ve zafer yine benimle uğraşıyorsunuz bak alırım ifadenizi akşama ama he benim cici 6600gt sli me laf etmeyin bakim
    her halukarda öttürürüm valla
    bu arada benim aldığm bir skorda şu

cpu 2600 10x260
    remler 1:1 2 2 2 5
    ekran kartları 520/1100@575/1190 da iken
    2001 skor 28.500 tabi remlerde ve windosta bir tweak yok

2003 dende herşey def. de iken 15k aldım

tabi bir kaç gün sonra bu işin içine wb ve dod girince
    sizi görecem heheheh
    ekran kartları wb ile -20 derece basılacak
    işlemci dod ile -50 derece basılacak
    yani ozaman herhalde şöle aklınızı yerinden sökerim

bu arada cücü kartın harbiden güzelmiş güle güle kullan
    yanlış benim takıldığım nokta şu bu karda exterem bir soğutma yapma şansın yok
    yani resimlerine baktığımkadarı ile su blokları takılamıyor bu karda ?_??? elinde iken bir bakıp bu konudaki fikir ve yorumlarını alabilirmiyim ?

• Sahiden 256bit diyor, nvidia Sli boardun çok yaygın olmamasına güveniyor sanırım.

Yoksa bu fiyata bu performansla nvidia 6800 serisini baltalamış oluyor.

Jacktheripper'in dediği gibi 1280*1024 kullanan Lcd kullanıcıları için tek geçilir bu kart.

Tabi Sli boardunuzda varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

cüneyt ve zafer yine benimle uğraşıyorsunuz bak alırım ifadenizi akşama ama he benim cici 6600gt sli me laf etmeyin bakim
    her halukarda öttürürüm valla
    bu arada benim aldığm bir skorda şu

cpu 2600 10x260
    remler 1:1 2 2 2 5
    ekran kartları 520/1100@575/1190 da iken
    2001 skor 28.500 tabi remlerde ve windosta bir tweak yok

2003 dende herşey def. de iken 15k aldım

tabi bir kaç gün sonra bu işin içine wb ve dod girince
    sizi görecem heheheh
    ekran kartları wb ile -20 derece basılacak
    işlemci dod ile -50 derece basılacak
    yani ozaman herhalde şöle aklınızı yerinden sökerim

bu arada cücü kartın harbiden güzelmiş güle güle kullan
    yanlış benim takıldığım nokta şu bu karda exterem bir soğutma yapma şansın yok
    yani resimlerine baktığımkadarı ile su blokları takılamıyor bu karda ?_??? elinde iken bir bakıp bu konudaki fikir ve yorumlarını alabilirmiyim ?

Öncelikle Ahmet kardeşim bu kartı daha BH-5 ramlerle 3d01 de denemedik dikkat edersen TCCD ramler ve timingler kötü olarak 270-290 fsb arasında bu skorları aldı zira bi BH-5 ile test edilse çok şey kopartır.

Blok konusu cidden sorun zira ramlere üstündeki stok soğutma da etki etmiyor.Ramlerle teması yok çıplaklar ama MEKE yapımı güzel bi blok ile hem ramlerin hemde gpu ların önü açılır.Zira sıradan bi vantilötör üfleterek biraz daha fazla gittiklerini gördük denemelerde bu da nature puanını biraz daha arttırmıştı.575 gpu lar yapsa neler yapar bilmiyorum.Ramler için zaten hiçbirşey demiyorum

• quote:

Aralarında çok fark yok 6800 gt ile

Eksen Bilgisayar dan 235$+kdv ye alındı kart...

hadi yaw o fiyata asus xtreme modeller satılıodu::::maliyet o kadar düşmüş demek ki çift gpu koyabiliolar

kartın güzel hayırlı olsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: @tEnDEr

Çok güzel kartmış güle güle kullan dostum.

ISIK bende oyle zannediyordum testleri gorunce sok oldum. 128bit ile bu sonucları alması imkansız zaten.

AL bide link :http://www.ngrcomputers.za.net/gigabyte%C2%AE-dual-nvidia%C2%AE-geforce-6600-256mb-256bit-dsub-p-1895.html

Bu kart bırak 6600GT SLI yi 6800Ultra yı bile otturuyor ki Dual GPU oldugu icin 550mhz GPU hızları hayal degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 16 Eylül 2005, 11:06:55 >

• güzell eline sağlık
  • bak zafer kızıyorum he

akşama bir iki ss koyayımda boyunuzun ölçüsünü alayım

ama blok şart bu karta abi bir blok ile mükemmel sonuçlar çıkartır
    fiyat olarak diyecek bişe yok zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Kardeş bu 2 adet 6600GT olmasın? 6600 SLI'ler o kadar puan alamıyor çünkü. 6600GT sanırım o çekirdekler. Bu arada kartın hayırlı olsun

6200 , 6600 , 6600GT vs... hepsi NV43 çekirdeği yani farkları yok... pratikte 6600gt nin tek farkının ddr3 1.6ns ramleri olduğunu varsayarsak zaten bu kart 6600gt sli oluyor aynı şey yani...

Cüneytcim hayırlı olsun... Sen işini bilirsin her zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 16 Eylül 2005, 11:37:31 >

• bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

@Brandybuck : Sağol kardeşim sende az değilsin

Arkadaşlar bırakın extreme soğutmayı kartların 2 gpu suna 2 ayrı soğutucu + fan bile yapabilsem sonuçlar değişir. Çünkü üzerindeki soğutucu engelliyor kartın overclock potansiyelini. Belki ilerde özel yapım bir waterblok yada soğutucu fan deneyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheripper -- 16 Eylül 2005, 14:59:21 >
  • oo, 2 gün girmedik şenlenmiş ortalık.

Kolay gelsin, iyi skorlar.

blok lazımsa hemen yapalım, iş yok güç yok
  • Cüneyt abi fıstık gibi kart güle güle kullan
  • Herşey Rağmen güzel bir karta benziyor
    Fiyat & Performans da iyi.
  • bence bu kart 2*128bit ram veriyollu kullanıyordur ama tabii ki bir müdale ile bu iki gpuda tüm ramler ile haberleşebiliyorlarsa 256bit gibi scor vermesi çok normaldır bu arada kart hiçte fena gözükmedi gözüme hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.