Şimdi Ara

GIGABYTE 3D1-XL TEST SONUÇLARI (DUAL 6600 GPU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ataruz kaşınma bak sabrımı taşırma hazır meke blok yapalım demiş bak çok madara olursun sonra

@nemesis returned : Dostum kartın ısınma problemi var malum standart bir soğutucu ile 2 çekirdeği soğutmak zor iş
  • O fiyata Türkiye sınırları içinde daha performanslı bir kart alınamaz. O fiyata nasıl olduğunu da çözemedim. Gigabyte ın SLI board ile beraber 3D1-XL paketleri 450-500$ seviyesinde yurtdışında. Tek kart satana da hemen hemen hiç rastlamadım çok ilginç ve alan arkadaş açısından çok faydalı bir durum. Hayırlısı olsun.
  • dediğin gibi birazdaha yükselmeleri lazım remlerin ama remlere fan falan üflemiyor kapalı kasa ile aldığım değerler bunlar
    herhangi bir fan ile hava akımı olursa birazdaha gidebilirler
    birde skor daha iyi olması lazım ama malum hardskim 20gb maxtor 5400 rpm yani tarihi eser
    yeni harddisklerim bu gün geldi iki adet 80gb 7200rpm 8mb cachli sata2 bunları raid 0 yapınca skora birazdaha etkisi olmasını düşünüyorum ki bu arada kullandığım remler 2x256 eğer mushkin redline leri satmasaydım herhalde 2001 skorum 31k olabilirdi
    bakalım stock malzemeler ile 30 geliyorsa sistemi tamamladığımda ve cpu ya dod ekran kartlarında da wb bağladığımda
    sonuç ne olacak çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Kardeş bu 2 adet 6600GT olmasın? 6600 SLI'ler o kadar puan alamıyor çünkü. 6600GT sanırım o çekirdekler. Bu arada kartın hayırlı olsun

6200 , 6600 , 6600GT vs... hepsi NV43 çekirdeği yani farkları yok... pratikte 6600gt nin tek farkının ddr3 1.6ns ramleri olduğunu varsayarsak zaten bu kart 6600gt sli oluyor aynı şey yani...

Cüneytcim hayırlı olsun... Sen işini bilirsin her zaman...

Hayır hepsi aynı çekirdekli değil 6600 ler nv 44,6600 gt ler nv 43 e sahip ama arada hiç bir fark yok sadece isimleri ayrı belki bu kartada 550 mhz hızında çalışan bir nv 44 vardır çünki 6600 çekirdeği diyorlar.

NOT:Kartı alan arkadaş everest ile felan baksa bende merak ettim

• arkadaslar,
    kart gercekten harikaymıs. bu aksam bende alıyorum insallah yalnız birisi rica etsem su sli destegi olmayan kartın (msi neo4 platinium) nasıl sli modlanacagını tam olarak anlatabilir mi?

o resimde gösterilen iki nokta arasındaki mesafe kursun kalemle cizilerek bir kanal mı olusturuluyo? tarif ederseniz sevinirim.

tesekkurler, alan arkadasa da hayırlı olsun iyi gunlerde kullansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

arkadaslar,
    kart gercekten harikaymıs. bu aksam bende alıyorum insallah yalnız birisi rica etsem su sli destegi olmayan kartın (msi neo4 platinium) nasıl sli modlanacagını tam olarak anlatabilir mi?

o resimde gösterilen iki nokta arasındaki mesafe kursun kalemle cizilerek bir kanal mı olusturuluyo? tarif ederseniz sevinirim.

Hayır 2 nokta arasına iletken sürülünce orası kısa devre oluyor ve çipset in içindeki sli bölümü aktif hale geçiyor(çipset o birleştirilen 2 nokta arasında kısa devre olduğu zaman sli modunun açılacağını önceden biliyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugen

quote:

quote:

Kardeş bu 2 adet 6600GT olmasın? 6600 SLI'ler o kadar puan alamıyor çünkü. 6600GT sanırım o çekirdekler. Bu arada kartın hayırlı olsun

6200 , 6600 , 6600GT vs... hepsi NV43 çekirdeği yani farkları yok... pratikte 6600gt nin tek farkının ddr3 1.6ns ramleri olduğunu varsayarsak zaten bu kart 6600gt sli oluyor aynı şey yani...

Hayır hepsi aynı çekirdekli değil 6600 ler nv 44,6600 gt ler nv 43 e sahip ama arada hiç bir fark yok sadece isimleri ayrı belki bu kartada 550 mhz hızında çalışan bir nv 44 vardır çünki 6600 çekirdeği diyorlar.

dostum bu kart nv43 çekirdekli

• quote:

Orjinalden alıntı: jacktheripper

quote:

Orjinalden alıntı: batugen

quote:

quote:

dostum bu kart nv43 çekirdekli

Sağol demekki harbiden adamlar 6600 gt kullanmışlar ama fiyatı niye bu kadar düşük hala anlıyamıyorum acaba bizim satıcılar bunu tek çekirdek felanmı zannediyor

• şşşşşşşşşşşşşşş sessiz ol yerin kulağı var
  • quote:

arkadaslar,

Hocam nerden ne kadara aldın bi yazabilirmisin ya çok merak ettim malum alan arkadaşlar eksenden almışlar ama orda şu anda yok...(10 gün sonra gelebilirmiş)

Bide işin ilginç tarafı eksende konuştuğum eleman bana sli olmayan moboylada kullanılıyo dedi kafam karıştı doğrusu

• Alacağım kart belli oldu Güzeeellll

Yalnız Epox un Ultra'sı Sli mod oluyormu?Ondan alacağım büyük ihtimal anakart olarak
  • karta bayıldım gerçekten
  • Ee öldümü konu noldu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Ee öldümü konu noldu şimdi

Evet nooldu beyler hadi cevap bekliyoz....
  • Duraklama devrine girdik
    yükseliş dönemi akşam başlar
  • arkadaslar vatan'da kartı inceledim, üzerinde dual 128bit yazıyor. yani 256bite eşdeger oluyo sanırım, bende pek anlamıyorum acıkcası. ama acık ve net olan bi gercek var, vatanda bu ürün 265$+KDV. eksen'de yok, bütün bilgisayarı toparladım, sadece ekran kartıyla monitör kaldı. ekran kartını 30 dolar fazla verip bunu alıcam (10 gün bekleyemem ). monitörde ise hala kararsızım.

quote:

Orjinalden alıntı: Solu

quote:

arkadaslar,

Hocam nerden ne kadara aldın bi yazabilirmisin ya çok merak ettim malum alan arkadaşlar eksenden almışlar ama orda şu anda yok...(10 gün sonra gelebilirmiş)

Bide işin ilginç tarafı eksende konuştuğum eleman bana sli olmayan moboylada kullanılıyo dedi kafam karıştı doğrusu

• Orjinalden alıntı: MrRain

arkadaslar vatan'da kartı inceledim, üzerinde dual 128bit yazıyor. yani 256bite eşdeger oluyo sanırım, bende pek anlamıyorum acıkcası. ama acık ve net olan bi gercek var, vatanda bu ürün 265$+KDV. eksen'de yok, bütün bilgisayarı toparladım, sadece ekran kartıyla monitör kaldı. ekran kartını 30 dolar fazla verip bunu alıcam (10 gün bekleyemem ). monitörde ise hala kararsızım.

Orjinalden alıntı: Solu

arkadaslar,

Sonunda bi cevap veren çıktı...

Vatanın sitesinde ürün gözükmüyo siteye dahil eteyi unutmuşlar sanırım.... Neyse hocam hayırlı olsun ben şu anda beklemedeyim bakalım gelirse alacaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 19 Eylül 2005, 23:01:59 >

• Orjinalden alıntı: MrRain

arkadaslar vatan'da kartı inceledim, üzerinde dual 128bit yazıyor. yani 256bite eşdeger oluyo sanırım, bende pek anlamıyorum acıkcası. ama acık ve net olan bi gercek var, vatanda bu ürün 265$+KDV. eksen'de yok, bütün bilgisayarı toparladım, sadece ekran kartıyla monitör kaldı. ekran kartını 30 dolar fazla verip bunu alıcam (10 gün bekleyemem ). monitörde ise hala kararsızım.

hayır eşdeğer olmuyor..
    bunun yüksek çözünürlüklerdeki AA AF açık olarak alınmış testkerdeki 6800GT değerlerinin daha yüksek olmasından anlıyoruz. işte 256bit olayı o oluyor.

• arkadaslar sonunda bilgisayarı tamamlayabildim :) sony' nin sdm hx75 sanırım öyle bi monitörünü aldım, gigabyte ın 3d1-XL ekran kartını aldım ama daha önceden msi ın k8n sli platinium anakartını aldığım için sli desteği olmadığından çalışmadı, arkadaşların bahsettiği gibi yongaseti üzerindeki iki noktayı birleştirdim ama yine görüntü alamadım :( yardımcı olabilecek birisi var mı?

bu arada görüntü alamadığım için pc yi kuramadım ama, kartın soğutucusu acaip ses yapıyo, havalanacak diye çok korktum valla :)
    kesinlikle değiştirilmesi lazım , özel bi blokla güzel bi soğutma saglanabilir.

yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkurler...

• bu resimde nereyi nereyle birlestirecem acep? ve nasıl yapacam?

ben saat 11 yönündeki siyah alanı kazıyıp, sagdakiyle birleştirdim ama netice alamadım :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.