Şimdi Ara

Gigabyte 8800 ULTRA Vatanbilgisayarda!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün sorumlusundan aldığım bilgiye göre Türkiye ye 3 adet gelmiş 3 ünüde vatanbilgisayar almış.Bi tanesi bugün topkapı şubesine geldi kartı biraz inceleme şansım oldu şekil itibariyle çok karizmatik bi kart ağzımın suyu aktı resmen ama fiyatını duyunca hemen ellerimi üzerinden çektim ne kadara stılcak diye sorduğumda 1025 dolar demez mi Bence o para verilmez.8800 gtx 600-650 dolar ken aralarındaki %10- 15 fark için gidip 400 dolar fiyat farkı verilirmi?

• vatandan bir şey alınmaz ki
  • iki tane xbox360 parası yav çüşünüz pardon ama
    kesinlikle parayı sokakta bulanlar için olmuş o fiyat
  • Evet kart ile ilgili 3DMark testlerini bitirdim. Dar boğal olup olmadığın görmek için testleri hem Core 2 Duo E6600 hemde Core 2 Extreme QX6700 ile yaptım. Yarın gün içinde ilk test sonuçları olan 3DMark skorları ile ilgil yazıyı yayınlıycam oyun testleri vs.. takip eden süreçte gelecek.
  • Burada uzun bir süredir mevcut (ya da öyle görünüyor):

http://www.sanalmarketim.com/urun/42f797235f59831236b0fe3ff7ad92c2/
  • 1025$ mi sudan ucuzmus yahu...

Ama su cok pahali

Dr. Lecter: Hani biz XFX 8800 Ultra XXX alacaktik ya?

Ben onun yerine araba almaya karar verdim
  • hiç bişiiii demiyorum....
  • kart 1,5 milyar.1.5 milyara iyi bir pc toplanır fiyat çok uçuk olmuş.
  • walla parasi olana ULTRA ilaç ama olmayana da sadece burda konusulan hayal ürünü bence ....
  • Ultra alan kişi çıldırmış olmalı bu para 4 tane 8800gts 320mb tak daha ii
  • Şunu net olarak söyleyebilirim ki hem E6600 hemde QX6700 ile aldığım test sonuçlarına göre GeForce 8800 Ultra'yı hakkıyla kullanmak isteyenlerin çok iyi bir işlemciye ihtiyaçları var.

İlk fırsatta ilk izlenimlerim ve 3DMark skorlarını yazıya dökeceğim ama bir ekran görüntüsü paylaşmak faydalı olabilir. Ekran görüntüsünde yer alan skor tamamen standart saat hızlarında alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 14 Haziran 2007; 10:43:59 >

• 1025 dolar mı amanin boo ben kaçtım.
  • harbi çok pahalı. anca izleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 14 Haziran 2007; 9:22:19 >
  • gider xbox360 ya da ps3 alırım birde 1680*1050 lcd alırım o paraya be babalar gibide oynarım oyunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagribey

gider xbox360 ya da ps3 alırım birde 1680*1050 lcd alırım o paraya be babalar gibide oynarım oyunları

oyun yokki nereye oynuyon
  • Ortalıkta ne oyun var ne bişey.Ne diye böyle para tuzakları kurup dururlar anlamıyorum.
  • Karaborsadan 2900XT'yi 300$ aldım bea
    Neredeyse Quad yaparım o para ile 1025$
  • bu fiyata kuyumcularda olması gerekir
  • Türkiye özel fiyatı olmuş bu ...Dışarda artık 650-700$ civarında alınabiliyor...Çok az satılacağınıda düşünerek çok yüksek fiyattan satıyorlar..Böyle ürünlere sahip olmak Türkiye'de fazlasıyla tuzlu...Gerekte yok zaten...Ancak Türkiye'deki zengin adamların şımarık çocukları bu fiyattan alır(en kibar tabirle)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Türkiye özel fiyatı olmuş bu ...Dışarda artık 650-700$ civarında alınabiliyor...Çok az satılacağınıda düşünerek çok yüksek fiyattan satıyorlar..Böyle ürünlere sahip olmak Türkiye'de fazlasıyla tuzlu...Gerekte yok zaten...Ancak Türkiye'deki zengin adamların şımarık çocukları bu fiyattan alır(en kibar tabirle)...

Tabirin cok kaba oldu... En iyiyi isteyen ve bütcesi yeten herkes alabilir bu karti... En iyide mantik aranmaz F/P hic aranmaz... Sadece bu en iyisidir ve fiyati budur... Almak istiyorsan vereceksin baska sansin yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.