Şimdi Ara

GIGABYTE 890GPA-UD3H .. Yardımlaşma Paylaşım Bölümü !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada olduğu gibi GIGABYTE 890GPA-UD3H Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler bu sayade hem kullananlara hem de 800 serisi chipsetlerin gözde olduğu bu dönemde yeni anakart alacak arkadaşlara faydamız dokunur.

Sitede son zamanlarda 6 çekirdekli phenom II x6 lar için sürekli anakart tavsiyesi isteniyor. Belki bu konuya da biraz yardımcı oluruz...

Olumlu yada olumsuz olan yorumlarınızı bekliyorum...

GIGABYTE 890GPA-UD3H .. Yardımlaşma Paylaşım Bölümü !!!

Ben bu anakart ile AMD Phenom II 720BE kullanıyorum. 4. çekirdek sorunsuz açıldı ve standart voltajla 3.2 ghz günlük kullanıyorum.

PATRIOT 4GB (2*2GB) Viper II DDR3 1600MHz CL7 1.9v ile sorunsuz olarak kullanmaktayım.

2* seagate 7200.12 sabit disklerimi de raid 0 olarak sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 30 Haziran 2010; 0:58:17 >

• selam

bende bu anakartdan var phenom 965be gskill ripjaws cl7 1600 1.6v ama 1600 de kullanamıyorum şuan 1333 de kullanıyorum 1600 reset atıyor

saygılar....
  • Çok güzel bir kart
    İlk aldığımda windowsu kapattığımda kart okuyucusunun ışığı hala yanıyordu,forumdaki arkadaşlar yardımıma koştular.Meğer öğrendik usb den şarj olan cihazlar için hala güç çıkışı sağlıyormuş(bunu aynı zamanda kapatma özelliğide var)
    965 be ile kullanıyorum,çok memnunum.4ghz stabil kullanabiliyorum(ama gerek yok),1333 mhz ramlari(kingston cl9) 1600 oc ile default voltajda kullanmaktayım(9-9-9-22 değerlerde).Birde cl7 denemek isterdim.....
  • Orijinalden alıntı: memo prag

Çok güzel bir kart
    İlk aldığımda windowsu kapattığımda kart okuyucusunun ışığı hala yanıyordu,forumdaki arkadaşlar yardımıma koştular.Meğer öğrendik usb den şarj olan cihazlar için hala güç çıkışı sağlıyormuş(bunu aynı zamanda kapatma özelliğide var)
    965 be ile kullanıyorum,çok memnunum.4ghz stabil kullanabiliyorum(ama gerek yok),1333 mhz ramlari(kingston cl9) 1600 oc ile default voltajda kullanmaktayım(9-9-9-22 değerlerde).Birde cl7 denemek isterdim.....

[/quot

işlemciyi nasıl 4 gh stabil kullandıgını yaza bilirmisin bios ayarlarını ve voltajlarının beraber çün ki ben işlemciyi ve ram ları 1600 de kullana mıyorum yardım için

saygılar.....

• Gerçekten güzel bir anakart yanında birde x6 işlemcilerden oldunmu tadından yenmez herhalde
  • @fatihzade hocam;
    Ramlar oc li olduğunda 4ghze stabilite sağlayamadım(daha araştıramadım bu konuyu)

Sistemi default değerlere çekiyorsun(ramlar oc siz olacak).Sonrasını buradan devam edebilirsin "http://forum.donanimhaber.com/m_40156497/tm.htm"
    Burada ben CPU clock ratio dğerini 19.5 ve CPU host clock controle dğerinide 206 yaptım)sen direk cpu c.r. değerini 20de yapabilisin).
    Voltaj değerinide 1.50 yaptım(bunuda aynı ekranın altında sistem voltajı manuele çekip cpu voltaj kontrol ü +1artırıyorum,burada oluyor 1.5:)
    Tabi verdiğim linkin kurucusu (diyelim:) ceycey11 arkadaşımızın dediği gibi önemli olan stabiliteyi sağlama(onuda ayarları tam bitirdikten sonra prime95 veya Linx programlarıyla sisteme yüklenmek,eğer yarım saat gibi bir sürede donma,reset atma olmaz ise stabil

• 1.4v ile 1090T yi 4.1Ghz de ve sistem panelimdeki ramleri bu anakartla beraber kullanmaktayım. Ramleri ilk başta default hızlarında çalıştırmıyor, elle ayarlamak lazım. Elle ayarlamak 2dk dan fazlasını almaz zaten.
  • memo prag yardımın için sağol bir kaç dene me yaptım oldu ama rem den dolayı yine reset atıyor
    onu düzeltemedim
    oc olmadan halde dahi 1600 mhz ile en fazla 1 saat geçiremedeim
    acaba remler sorun lu olabilirmi
    değiştirmem gerekebilirmi

saygılar.....
  • bu anakartla çok sorunlar yaşadım,ramlerle uyuşmazlık,o/c edilememe vs.. dolayısıyla ben pek tavsiye etmiyorum yaşadığım sorunlar için açtığım konulara bakabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.