bugun ordaydım evet rev 3.3 arkadaslar ve son 5 tane kalmıştı sanırım yarın dağıtımla bitmiş olur
quote:
Orjinalden alıntı: [ReaLityWorLd]
bugun ordaydım evet rev 3.3 arkadaslar ve son 5 tane kalmıştı sanırım yarın dağıtımla bitmiş olur
arkadasım az once ben de bir tane aldım internet üzerinden.. 195 YTL + KDV ile aldım Card Finansın %8 indirimi ve 9 taksit ile..
Ancak şimdi Internetten alınamıyor, Telefonla Sorun iconu var.. Ben en son alandım galiba.. Henuz 10 dk bile olmadı, şimdi güncelledim telefonla sorun iconu koymuslar..
Yanında da Powercom ups aldim..
quote:
Orjinalden alıntı: Emrah_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: [ReaLityWorLd]
arkadasım az once ben de bir tane aldım internet üzerinden.. 195 YTL + KDV ile aldım Card Finansın %8 indirimi ve 9 taksit ile..
Ancak şimdi Internetten alınamıyor, Telefonla Sorun iconu var.. Ben en son alandım galiba.. Henuz 10 dk bile olmadı, şimdi güncelledim telefonla sorun iconu koymuslar..
Yanında da Powercom ups aldim..
bunun nedeni hocam; 3 adet ve altına düştüğünde ınternet satısından cekmeleri. sıparıs sırasına gore urun dagıtımı yapıldıgı ıcın muhtemelen urun ya bitti yada çekildi.
buyuk ıhtımal bitti,alan arkadaslara hayırlı olsun
eger anlattıgın gibiyse benim alamama gibi bir tehlikem varmı? Hani siraya koyuluyor ya.. Ya guncellemeyi geç yapmıslarsa ve de ben de geç kalmıssam
quote:
eger anlattıgın gibiyse benim alamama gibi bir tehlikem varmı? Hani siraya koyuluyor ya.. Ya guncellemeyi geç yapmıslarsa ve de ben de geç kalmıssam
kartından para çekildi olay bitti. vatancomputerın para cekıpte mal gondermedıgıne hıc rastlamadım. endişe etmeyin. sabırla kartınızı bekleyin en geç salı elinizde olur. hayırlı olsun tekrar
Eee hadi hayırlısı inşallah hemen elimize ulaşırda bol bol E4300 ile overlock yaparız.
Maşallah
Ürün daha bitmedi ben kartı akşam saat 7 gibi aldım daha ellerinde 7 tane vardı.bence henüz geç değil mağazaya giderseniz alabilirsiniz.Satıştaki arkadaşlarım donanim haber üyesi bi arkaş geldi aldı dedi.heral o arkadaş ReaLityWorLd kartın hayırlı olsun. bende kartıma kavuştum bu gün yarın takıcam inşallah hayrını görüp iyi overclocklar yaparız.
ben 1ay önce 210ytl ye aldım şimdi 230dan satıyorlar işe bak ya allahım mesleğimi seviyorum
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
ben 1ay önce 210ytl ye aldım şimdi 230dan satıyorlar işe bak ya allahım mesleğimi seviyorum
ben de cardfinans kartım ile 212 ytl ye aldım bugun (%8 indirim) 9 da taksit yaptırdım üstelik kargo da bedava.. Bence bu para ile alınabilecek en iyi core2duo anakart
quote:
Orjinalden alıntı: yasar2004
Eee hadi hayırlısı inşallah hemen elimize ulaşırda bol bol E4300 ile overlock yaparız.
ben de kararsızım bu kartı aldıktan sonra e4300 mu alsam yoksa e6300 mu.. arada 20 dolar var ve de e4300 un 9 carpan avantajı var, işlemciye ve ramlere fazla yuklenmeden 3.2 ghz yapılabiliyor.. hala net bir karar verebilmiş değilim açıkcası
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
ben de cardfinans kartım ile 212 ytl ye aldım bugun (%8 indirim) 9 da taksit yaptırdım üstelik kargo da bedava.. Bence bu para ile alınabilecek en iyi core2duo anakart
+1905
ve ben bu bordu 4ay önce gözüme kestirdim ozaman pahalıydı ve son 1ayda 185$ civarındaydı fiyatı düşdü haberi geldi ve 122$ toptancıya geldi 125$den ben aldım 130$dan biz sattık rakibi asus p5b ye göre 10kat daha iyi bir bord şuan piyasada yok ds3 ama gelince bile çok kısa sürede yeni gelenlerde bitecek
Kartı alan arkadaşlar şu kartı enine boyuna bir inceleyen bize artı ve eksilerini yazın lütfen
Anakartı alan arkadaşlara bi sorum olacak !!! Bu rev 3.3 olan CrossFire ve 1333 mhz destekli olan modelmi bilgialabilirimiyiz ????
anakart daha elime ulaşmadı. kargoya vermemişler. pazartesi elimde olur.