Şimdi Ara

Gigabyte 965 DS3 ler Vatancomputer'da hemde rev 3.3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DS3 ve DS3P diye iki model var. DS3P de crossfire desteği, ICH8R ve firewire, +2 sata portu ve raid5 var ama tabi daha pahalı (175$ + KDV civarı). Bu arada ikiside 1333Mhz destekliyor tabi rev 3.3 olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordsMan -- 10 Mart 2007; 15:07:26 >
  • BUGUN VATANA GITIIM VEDE ANKARA OLANDA 3.3 GELMISTI DQ6 OLSUN DS3 OLSUN HEPSİNDE FSB1333 YAZIYOR VEDE KUTUDA YAZIYR 3.3. DIYE
  • Birde şuan bakın. 129 +kdv

MSI - P6N SLI-FI

ÇİPSET NFORCE 650I
    FSB HIZI 1333 MHZ
    BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 800
    ON-BOARD SES REALTEK ALC 883 7+1 HD
    ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK
    ON-BOARD LAN GIGABIT
    DİĞER ÖZELLİKLER

CORE 2 QUAD, CORE 2 DUO, P4, P4EE, PENTIUM D, PENTIUM XE İŞLEMCİ DESTEĞİ
    FSB DESTEĞ I: 1333/1066/800/533 MHZ
    FSB 1333 DESTEĞI YENI REVIZYON INTEL CORE 2 IŞLEMCILER IÇINDIR
    EIST TEKNOLOJISI DESTEĞI.
    INTEL® HYPER-THREADING TEKNOLOJISI DESTEĞI
    NVIDIA NFORCE 650I SLI ( C55 ) YONGASETİ
    NVIDIA NFORCE 430I ( MSCP 51 ) YONGASETİ
    2 ADET PCI EXPRESS X16 SLOT (PCI EXPRESS BUS SPECIFICATION V1.0A UYUMLU)
    BU IKI SLOT SLI MODUNDAYKEN PCIE X8 OLARAK ÇALIŞIR
    2. PCI EXPRESS X 16 SLOTU (PCI_E4) ÖZEL BIR TASARIM OLUP TEK BAŞINA PCI EXPRESS X 8 MODUNDA ÇALIŞIR.
    2. PCI EXPRESS X 16 SLOT (PCI_E4) SLOTU SADECE SLI MODUNDA GRAFIK KARTI TAKABILMEYI DESTEKLER.
    1 ADET PCI EXPRESS X1 SLOTU (PCI EXPRESS BUS SPECIFICATION V1.0A UYUMLU)
    3 ADET 32-BIT V2.3 MASTER PCI BUS SLOTU (3.3V/5V PCI BUS ARAYÜZÜ)
    2 IDE KANALI
    4 ADET IDE AYGIT BAĞLANABİLİR
    4 ADET SATA KANALI
    RAID 0, 1, 0+1, RAID 5 VE JBOD
    REALTEK ALC888 7+1 HD SES
    REALTEK RTL8211BL GIGABIT LAN
    2 ADET IEE1394 FIREWIRE
    8 ADET USB 2.0
    DUAL CORE CENTER
    LIVE UPDATE 3
    CORECELL2
    DİNAMİK OVERCLOCK TEKNOLOJİ
    http://www.msi.com.tr/html/products/mbd/P6N_SLI.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: -kobe-

Ürün daha bitmedi ben kartı akşam saat 7 gibi aldım daha ellerinde 7 tane vardı.bence henüz geç değil mağazaya giderseniz alabilirsiniz.Satıştaki arkadaşlarım donanim haber üyesi bi arkaş geldi aldı dedi.heral o arkadaş ReaLityWorLd kartın hayırlı olsun. bende kartıma kavuştum bu gün yarın takıcam inşallah hayrını görüp iyi overclocklar yaparız.

sağol dostum

ds3p modelinde crossfire ve fireware mevcut bakalım ne zaman gelır turkıyemıze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLityWoRLD -- 10 Mart 2007; 20:29:34 >

• Alanlara hayırlı olsun şimdiden bende DQ6 rev3.3 almıştım bu arada bir son haberde benden DS4 rev3.3 lerde piyasaya çıkmak üzere 200$+KDV Vatan'da satılacak. Önümüzdeki haftada DS4 stoklara girecek.
  • bugun gonderirler diye bekliyodum ama yollanmamıs sanırım pazartesi gonderirler diye tahmin ediyorum
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26952

Bostancı subesinde de stokta gözüküyor.. Topkapıda bulamadıysanız Bostancıya da ugrayın derim
  • ARKADAŞLAR ELİNDE BU REV 3.3 GELEN VARA BENİM İÇİN ŞUNU DENEMELERİNİ İSTİYORUM ANAKARTTAN VERDİĞİ VCORE DEĞERİNİN WİNDOWSTA İŞLEMCİ YÜKTE İKEN KAÇA GERİLİYO ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM SANIRIM BUNLARDA 3 TANE VOLT REGÜLATÖRÜ VAR BU SEÇİM YAPMAMDA ETKEN OLACAK
  • bu ds3 rev3.3 ler ilerleyen zamanlarda da gelebilir mi ? yaza gelir mi bu kartlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Alanlara hayırlı olsun şimdiden bende DQ6 rev3.3 almıştım bu arada bir son haberde benden DS4 rev3.3 lerde piyasaya çıkmak üzere 200$+KDV Vatan'da satılacak. Önümüzdeki haftada DS4 stoklara girecek.

ds4 rev 3.3 geldı bıle hatta bitti
  • İzmir de DS3 arayan arkadaşlar
    Bu gün Vatan dan aldım
    3 tane vardı 2 kaldı
    bilginize
  • Bende Ds4 rev 3.3 bekleyenlerdenım.Bu bilgi kesin mi?
    quote:

Alanlara hayırlı olsun şimdiden bende DQ6 rev3.3 almıştım bu arada bir son haberde benden DS4 rev3.3 lerde piyasaya çıkmak üzere 200$+KDV Vatan'da satılacak. Önümüzdeki haftada DS4 stoklara girecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Bende Ds4 rev 3.3 bekleyenlerdenım.Bu bilgi kesin mi?
    quote:

bilgi kesin. ilk parti inventusa geldi ve bitti. yeni partide yakındır gelir; önümüzdeki hafta raflardaki yerlerini alır
  • bugun anakartım geldi.. açıkcası süpriz oldu.. cunku websitesindeki siparis durumu sayfasında "işleme alındı" ibaresi vardı.. Ben kargoya verildi demesini bekliyordum ki bugun oglen geldi anakart.. yanında da sistemi riske atmamak için ups almıstım..
    Anakartın goruntusu gayet güzel.. Kalitesi dokununca hemen belli oluyor..
    Yine bugun e4300 siparisi verdim, kodunu felan sormadım insallah iyi cıkar ama 1 gb ddr2 kingston 667 nin HYNIX chipli oldugun ogrendim ve de güzel bir fiyattan onu da kacırmadım tabi saolasın klavyepc.com
    garantideki palit 7600gs sonic ekran kartım da gelince performansını değerlendiririm diğer topicte

• Kartın hayırlı olsun Kart gerçekten çok güzel alır almaz ilk oc denememde gayet iyiydi şimdilik 2.8 de gayet stabil çalıştırdım.Hakikatten ds3 le çok iyi oc yapılıyor denildiği kadar varmış. Kart verilen paranın her kuruşunu hakediyo herkese tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.