Şimdi Ara

GIGABYTE 965G DS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu kartı nerden bulabilirim bilen var mı chip te pc nette var gozukuyo distributorlerde kont a ve hs ye baktım yok

• bu akşam incirli gold pc deydim orda var hemde istemediğin kadar
  • abi ben izmirdeyimwww.gold.com.tr den olur mu aynı yer mi bi bakiim
  • olgun bilg. baksana bi,,
    hatta telefonla sor hiç gitme
  • Gigabyte'in 965G chipsetli anakartlari henuz Turkiye'de satilmaya baslanmadi; sadece 965GM chipsetli S2 modeli var mikroATX yapida. Tiger cage arkadasin bahsettigi buyuk ihtimalle 965P chipsetli DS3'tur.

Asus icinde ayni durum soz konusu P5B-V modeli yok ama P5B-VM var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkserk -- 17 Aralık 2006; 11:38:26 >
  • peki ne zaman satışa sunulacak dedigim gibi dergilerde reklamları var of ya aynı şey microsoft ergonomic natural keyboard icin de olmustu ne yani biz tuketici diil miyiz bu hızlı sistem 5 para etmez ya nasıl distributorluk bu ya ustelik fiyatları inanılmaz pahalı bu nasıl oluyor ya
  • gigatek'e mesaj at sınırlı stok diyor sitelerinde
    varsa alırsın oradan

http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=2
  • baktım yok arkadaslar ya nerde gigatek te bi de bu yeni 945 g ds3 ler var hicbiri yok ya
  • yok yok yok hicbiyerde yok 945 g ds3 serileri de yok 946 lar da yok gigabyte p serisinden başka bir halt yok
  • sonunda gordum saol link icin ama bu fiyata alamam 320 ytl fazla yane, gigabyte da abarttı biraz bu fiyata anakart mı olur alt tarafı 965G aynısının inteli 200 ytl ya yok abi ben 945 alcam care kalmadı cok pahalı bunlar
  • GA-945G-S3 bunu alıyorum sipariş verdim geil 2 x 512 ultra 5400 ile kullancam nerdeyse yarı yarıya fiyat 160 ytl yani onunde bi d var diye kapasitoru katımış solitmiş anlamam ben yemem bole pazarlık numrelerini
  • evet fiyat ucukmuş intelin aynı anakartı INTEL D965SSCK (I965G, GLAN, SATA, VGA, LGA775) 200 ytl
  • evet abi olmaz böyle bu gigabyte ı siz sımarttınız öyle alırsanız dq6 ları onlarda böyle fiyat çakarlar . baslatmasın katı kapasitörüne
  • quote:

Orjinalden alıntı: multiphrenic

evet abi olmaz böyle bu gigabyte ı siz sımarttınız öyle alırsanız dq6 ları onlarda böyle fiyat çakarlar . baslatmasın katı kapasitörüne

ben şımartmadım ben hep ASUS kullandım Gigabyte anakartım hiç olmadı ama işyerime onbord çözüm olarak almayı düşünüyordum artık intelikini alacam
    hatta 2.ele de düşmüş intel 150 ytl cıvarlarında
  • yuzbaşı sakın ssck alma arkadaşıma dun aldık kurduk stabil falndır mutlaka ama o c potansiyeli sıfır ya bi de mikro atx cok kucuk whmkr al bence 10 dolar farkla cok kalite hatta en iisii kendi sınıfında 130 dolar a gigatekte var
  • quote:

Orjinalden alıntı: multiphrenic

yuzbaşı sakın ssck alma arkadaşıma dun aldık kurduk stabil falndır mutlaka ama o c potansiyeli sıfır ya bi de mikro atx cok kucuk whmkr al bence 10 dolar farkla cok kalite hatta en iisii kendi sınıfında 130 dolar a gigatekte var

bu anakarta göre gigabyte 945g s3 nasıl bir karttır? ben de karar arefesindeyim de, intel anakartlarla o/c yapılabiliyor mu? çok fazla degil ama biraz olsun oc yaparım belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİkriTalan

intel anakartlarla o/c yapılabiliyor mu?
    İntel anakartlarda zerre kadar hızaşırtma (o/c) yapamazsın!
  • yabancı bir o c sitesinde yazılım ile biraz yapabilecegini yuzde on kadar die yazıodu bence fena diil ama stabilitesi inanılmaz fiyatı da cok ii bence cunku gigalar cıok pahalı ya whmkr tavsiye edebilirim ssck yerine
  • intelin kartıyla gigabyte ın kartı arasında her zaman fiyat farkı vardı çok satıp satmamayla alakalı değil, ama asus , msi falanda gigabyte dan aşağı kalır değil .

bende sistemi toplarken ds3 ile ds4 arasında kalmıştım sanırım fark olarak ds3 de 3pci 1pci 16x, ds4 de 2pci 2pci16x slotu var i bide regülatörüylemi ilgili mi ne bi farklılık vardı sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.