motherboard_bios_ga-965p-ds4_((f11g))_beta ADLI GIGABYTE 964P-DS4 BIOS BAŞARILI BİR ŞEKİLDE UPDATE ETTİM....AMA DAHA SONRADAN motherboard_bios_ga-965p-ds4_((f9g))_beta SÜRÜMÜNDE E6320 İŞLEMCİ İÇİN İİLEŞTİRME OLDUĞUNU GÖRDÜM VE 2 ALT SÜRÜMÜNÜ YANİ ((F9G)) SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM ÇÜNKÜ İŞLEMCİM E6320.....
TEKRAR ((F11G)) ADLI BIOS YANİ SON SÜRÜMÜNÜ UPDATE ETMEK İSTEDİĞİMDE FLASH MEMORY SIZE GÖRMEDİ UNKNOWN OLARAK GÖRDÜ ÖNCEDE F11G BIOS N DA FLASH MEMORY SIZE DA 8MBTS (00000-FFFFF) VARDI F9 U UPDATE ETTİKTEN SONRA UNKNOWN OLARAK GÖRDÜ AYRICA FLASH MEMORY TYPE (25X25) YAZARKEN F9 DA İSE HİÇBİR ŞEY YAZMIYOR..
ANLIYACAĞINIZ UPDATE ETMİYOR.....
FLASH MEMORY SIZE---FLASH MEMORY TYPE UNKNOWN OLARAK GÖZÜKÜYOR
BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NE YAPMALIYIM.........
bıos u resetle jumper ıle
default ayarlarda xp yı ac ole flashlamayı dene
ayrıca bıos u gerı almanın bı anlamı yok cunku her yenı cıkan bıos daha once cıkmıs olanlarıda kapsar
gerı gıtmen mantıksız olmus
bilmiyorum f9 update ettim işhte e6320 iileştirmesi var diye senin de dediğin gibi jumperla sıfırladım kısa devre yaptırdım ama sonu nafile dos ortamında komutlarla yapılabilir mi acaba?ama windowstan olabilecek bişeyse yardımcı olun çünkü komutlarla dos tan bıos update yapmasını tam olarak pilmiyorum:S